Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

13-й тур: «Металург» чемпіон, «Нова поліція» друга, третє місце - ?



     У передостанньому турі чемпіонату Кіровоградської області визначився чемпіон. Ним став «Металург»,  друге місце зайняла команда «Нова поліція», яка після провального старту набрала обертів і змогли вирвати другу сходинку. Аутсайдери також відомі. Наразі залишилось питання, хто посяде третю сходинку.

Екстра-ліга

Розпочали 13-й тур команди «Tyme Україна» та «Інгульська шахта». Досить цікаву гру продемонстрували обидві команди. Господарі майданчику «Tyme Україна», останні тури показуючи досить пристойну гру та даючи бій лідерам чемпіонату, у звітній грі також виявились сильніші. Завдяки чудовій командній грі остаточний рахунок гри 3:0 на користь господарів.

У другій грі також зустрічались аутсайдер «Юніори» та лідер чемпіонату «Металург». Для металургів ця гра мала стратегічне значення, адже у випадку перемоги вони достроково за тур до закінчення гарантували перемогу у чемпіонаті. І «Юніори» прогнозовано не змогли дати опір команді гостей. Металурги катком проїхались по юніором і розібрали їх команду «по цеглинкам». Встановивши дуже не приємлемий рахунок для команд екстра-ліги 3:18. Таким чином за тур до закінчення жирним знаком оклику «Металург» затвердив статус чемпіона Кіровоградської області сезону 2015-16 серед команд Екстра-ліги. І настав час готуватись до Всеукраїнського фіналу, який в цьому році буде проходити у м. Житомир наприкінці березня.

Останньою і найцікавішою граю у звітному турі стало протистояння «Нової поліції» та «Енерго». Обидві команди чудово підготовились не гру та були настроєні рішуче. Глядачі, які мали змогу спостерігати за грою отримали масу задоволення від дій команд на майданчику. На майданчику було багато гострих моментів, чудової командної гри та індивідуальних дій гравців обох команд. Більш вдало свої моменти реалізовували гравці «Нової поліції», тому і отримали перемогу з рахунком 7:1 на свою користь. Також за тур до закінчення чемпіонату ця перемога гарантувала команді «Нова поліція» другу сходинку, а енергетики в останньому турі будуть виборювати третю сходинку в особистій зустрічі проти команди «Tyme Україна».

Перша ліга

Розпочали 13-й тур команди «Огнеупор» та «Бобринець». Дуже непроста виявилась гра. Обидві команди претендували на те, щоб зайняти третє місце у чемпіонаті і обидві мали таку можливість. Емоції на майданчику виливались через край. Боротьба велась на кожному сантиметрі паркету. Більш психологічно стійкою командою стали гравці «Огнеупору», які за допомогою індивідуальних дій деяких гравців змогли вирвати перемогу з рахунком 7:4 на свою користь.

Другими на паркет вийшли гравці «Єлісаветграду» та «Земельника». Обидві команди не мали особливих завдань на гру, тому що з місцем у турнірній таблиці вони вже визначились. Гості на класі переграли суперників з великим рахунком 6:16, та тим самим підтвердили високу майстерність гравців своєї команди.

Наступними у боротьбу вступили команди «Євгеніка» та «Аграрій». Студентське дербі виявилось дуже цікавим. Обидві команди гарно налаштовувались на гру з принциповим суперником. Адже у першому колі перемогу святкували аграрії завдяки забитому 10-метровому штрафному на останній хвилині. Гравці обох команд створили багато гольових моментів і лише чудові дії голкіперів обох команд не дали можливість рахунку перевалити за десять. Результатом зустрічі стала бойова нічия з рахунком 5:5. Перед останнім туром аграрії закріпились на п’ятому місці, а студенти «Євгеніки» отримали шанс покинути останнє місце у разі перемоги в останньому турі.

Заключною грою стала битва двох команд з різних частин турнірної таблиці. Команда «Кіт» дуже гарно змогла настроїтись проти лідер першої ліги «України». Чудову чоловічу боротьбу продемонстрували гравці обох команд. І «українці» досить довго не змогли протистояти натиску господарів. Як результат могли втратити першу сходинку у чемпіонаті. Але завдяки морально-вольовим якостям та психологічній стійці гості змогли додавити гравців команди «Кіт» та зберегти лідерство. Остаточний рахунок гри 2:3 на користь команди «Україна».

 

Олексій Коваленко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.