Экстра-лига«Суперкубок України»: передматчеві прогнози експертівЖенский футзалЖіноча збірна України здолала ПольщуПервая лига Игорь Черненко: «Мы объединились для достижения самых высоких целей»Экстра-лигаВалерій Директоренко: «Вистрілити можуть усі, головне – не застрілитися!»ВетераныКубок Украины «40+». Система розыгрышаЭкстра-лигаДмитро Медвідь і ХІТ: пляжний футбол перемігФутзал в миреИз чемпионата Дании по футзалу – в футбольную сборнуюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Роман ЦаповВетераныЧемпионат Украины «50+». Система розыгрышаОдесса​Летнее первенство Лиги Содружества-2018: итогиГерманияЮрій Мельник: «У німецького футзалу дуже великі перспективи»ИспанияМарсел переходит в «Мовистар Интер», а Фолья может вернуться в ИталиюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Дмитрий МихайленкоЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»

6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з Польщею

Жіноча національна збірна України з футзалу продовжує підготовку до матчів Основного раунду чемпіонату Європи серед жінок


І в рамках цієї підготовки підопічні Олега Шайтанова зустрінуться з представницями збірної Польщі. Ця товариська гра відбудеться 6 вересня на паркеті черкаського Палацу спорту «Будівельник». Фактично цей поєдинок стане для «синьо-жовтих» генеральною репетицією домашнього відбору на Євро. Нагадаємо, що наша команда за путівку до «Фіналу чотирьох» жіночого Євро боротиметься зі збірними Угорщини, Казахстану та Білорусі.

Хоча варто сказати, що для польської збірної цей поєдинок теж буде генеральною репетицією майбутніх матчів Основного раунду чемпіонату Європи. «Кадрі» доведеться взяти курс на Мадрид, аби вже там поборотися за путівку до «Фіналу чотирьох» зі збірними Іспанії, Італії та Румунії. Тобто, з цього можна зробити лише один висновок: навряд чи «червоно-білі» будуть експериментувати, і ця гра до них буде чимось на зразок «повної бойової готовності». А це означає, що замість товариського поєдинку на нас, вочевидь, чекатиме бойовий та принциповий поєдинок. І це, можливо, піде на користь обом командам, адже у рамках Основного раунду легких матчів точно не буде.

Але повернемось до нашої збірної. Вочевидь, Олег Шайтанов скористається можливістю переглянути в бойових умовах усіх претенденток на потрапляння до остаточної заявки нашої збірної на матчі Основного раунду чемпіонату Європи. А вже за підсумками протистояння з Польщею і буде сформована остаточна заявка. Тому, з цієї точки зору поєдинок «синьо-жовтих» проти «Кадри» має важливе значення.

Наостанок треба згадати про останнє побачення двох команд. Точніше, два останніх побачення. Вони відбулись минулого року, 22 та 23 квітня. У першому матчі, який проходив у Пясках, підопічні тоді ще Тараса Шпички поступилися з рахунком 4:3, хоча могли і врятуватись від поразки, якби Дударчук реалізувала 10-метровий. А от у другій грі, яку приймав Хелм, українки святкували перемогу з рахунком 3:1, хоча знову не забили дабл-пенальті – цього разу схибила Титова.

Отже, вже 6 вересня наші дівчата проведуть свою генеральну репетицію матчів Основного раунду жіночого Євро. Нам же залишається сподіватись, що вона виявиться вдалою, і до матчів чемпіонату Європи «синьо-жовті» підійдуть у хорошому настрої.

Товариський матч.
Україна (жінки) – Польща (жінки)

6 вересня 2018 року. Черкаси. Палац спорту «Будівельник» – 19.00.  

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.