Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

АМФІФО: перша перемога “ДФС”

       

За тур до фінішу змагань у першій лізі обласної першості з футзалу “ДФС” забезпечив собі перше місце у цьогорічних змаганнях. Це перша перемога податківців за девять років виступів у обласних змаганнях з футзалу у різних лігах.
       У 13-му турі “ДФС” зустрічався з “Галицьким Двором”. Всі розуміли, що саме у цьому матчі лідер оформить свою перемогу у першості, адже суперник цього сезону виступає не вдало і конкуренції у цьому поєдинку не складе. Так і склалося по грі. У першому таймі податківці “відвантажили” три м’ячі у ворота “будівельників” і стільки ж у другому. І вже, коли перемога була у “кишені”, пропустили два у свої ворота. То ж впевнена перемога у матчі і така бажана за девять років виступів у обласних змаганнях. Вітаємо податківців із першим золотом!

 

“ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР” (Івано-Франківськ) - “ДФС” (Івано-Франківська область) – 2 : 6 (0:3).
Субота 25 лютого 2017 р. 19.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 70 глядачів. 
Голи: В. Щербина 21, П. Петрунчак 23 – П. Ткаченко 5, 12, 23, Б. Ольшанецький 12, А. Паркулаб 15.
ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР: М. Трач, А. Комісарук, Т. Гнатишин, В. Іванов, О. Федюк, П. Петрунчак, Я. Демків, О. Плішивий, В. Щербина. Тренер – Т. Гнатишин.
ДПС: М. Назарук, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький, Р. Третяк, Т. Овчар. Тренер – Ю. Балагурак.
Арбітри: М. Липко, В. Гронський, І. салаш, Т. Демянчук.
Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк. 
 
    Надпринциповим був поєдинок між МФК “Алан” та СК “Городенка”. Єдиної поразки аланів ці зазнали у першому колі саме у Городенці. І це було неабияким подразником у цьому матчі. Іншою причиною і додатковою мотивацією у цьому протистоянні була саме очна суперечка за срібні нагороди. І хоч в обох команд ще попереду не прості матчі заключного туру, саме у грі між собою суперники вирішували “власника” “срібла”. Матч розпочався атаками в обидві сторони і першими успіху вже у дебюті  добилися аланівці. Відзначився Тарас Воробець. Такий стрімкий початок розбалансував дії молодих городенківців і вони довго шукали прогалили в обороні суперника. А вже як найшли, то відразу за хвилину двічі забили і пішли на перерву, ведучи у рахунку. Другий тайм розпочався за сценарієм першого. “Алан” знову скоро забив. Свій черговий гол провів кращий бомбардир першості Роман Барчук. Гості все ж зуміли оговтатися і Микола Липчук оформив “дубль”, вивівши свою команду вперед. Інтрига у матчі неймовірно загострилася, атаки господарів хвилями накочувалися на ворота “Городенки”, але м’яч вперто оминав їх. У свою чергу городенківці гостро контратакували і також мали ряд нагод відзначитися. Врятував “Алан” від поразки Ігор Нагірний, який майстерно переправив м’яч у ворота суперника наприкінці матчу. Бойова нічия, яка дає більше шансів на “срібло” “Алану”, але залишає немалі шанси і СК “Городенка”. Тепер все вирішиться в останньому турі - “Алан” зустрінеться з МФК “Микуличин”, а СК “Городенка” прийматиме переможця ліги “ДФС”.

 

МФК “АЛАН” (Івано-Франківськ) – СК “ГОРОДЕНКА” (Городенка) 3:3 (1:2).
Субота 25 лютого 2017 р. 18.30. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 100 глядачів. 
Голи: Б. Ольшанецький 16, Р. Семенчук 18 – А. Чернов 20, Р. Барчук 21, І. Нагірний 22.
ДПС: М. Назарук, В. Синишин, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький, Р. Третяк, Р. Семенчук. Тренер – Ю. Балагурак.
АЛАН: О. Деделюк, Ю. Атаманчук, Ю. Поліщук, М. Бойко, І. Нагірний, А. Соколенко, Р. Галка, Р. Барчук, А. Чернов, Т. Воробець, М. Галущак. Тренер – В. Хома.
Попередження: Р. Барчук (7).
Арбітри: І. Салаш, М. Липко, А. Яцурак, П. Липецький.
Спостерігач арбітражу – М. Марцинюк.
 
      У студентському “дербі”  між “Ураган-ПНУ” і “Медиком” все пройшло за сценарієм лікарів. Вони впевнено перемогли своїх “візаві” з рахунком 6:1.
      Ще один матч між МФК “Микуличин” та “Вихором” не відбувся через отравлення п’яти гравців “Вихора”.

 

   “УРАГАН-ПНУ” (Івано-Франківськ) – “МЕДИК” (Івано-Франківськ)  - 1:6 (1:3).
Субота 25 лютого 2017 р. 21.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 300 глядачів
Голи: В. Букатюк 9 – Т. Василів 1, 3, 7, В. Федорюк 14, З. Василик 17, П. Шимків 23.
УРАГАН-ПНУ: А. Савінкін, В. Букатюк, О. Хавлюк, М. Довгомеля, В. Русин, А. Масляк. Тренер – В. Салій.
МЕДИК: О. Твердохліб, О. Синдунь, Л. Шемелько, О. Федорюк, В. Федорюк, Р. Сморжанюк, З. Василик, А. Демчишин, Т. василів, Азат Мустафа, П. Шимків, Б. Тягур. Тренер – Р. Ярий.
Попередження: А. савінкін (1).
Арбітри: І. салаш, В. гронський, М. Гудима, М. Липко.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар.

Джерело - 
amfifo.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.