ЛьвовПерша ліга Львова з футзалу: тріумф «Інстал-Плази» Чемпионаты Европы29 вересня відбудеться жеребкування фінальної стадії Євро-2018ВетераныЄвген Москвін: "Чемпіонат Екстра-ліги мені не цікавий" (частина 1)ТурнирыLviv Open Cup-2017: перший трофей для «Урагана»Аматоры«Agilie» (Дніпро) – переможець всеукраїнського турніру чемпіонів ІТ-Ліг з футзалуМеждународный футзалДмитрий Литвиненко: «Летом волейбольный Локомотив звал меня к себе»Женский футзалЮлія Форсюк: «Свій другий шанс з "Бурелою" я не втратила»Сборная УкраиныЗбірна України зіграє з італійцями у ХарковіЛьвовГранд-ліга Львова: нагороди знайшли переможців (+ відео)ТурнирыКубок Губернатора: ХИТ завоевывает главный приз! (+ видео)Первая лига "АРПИ" возвращает футзальную славу в ЗапорожьеПервая лига НФК «Ураган» і Коледж фізичного виховання представили команду «дублю»ТурнирыКубок Губернатора-2017. День 3. LIVE!Турниры“Futsal Masters-2017”. День 4. LIVE!!!Турниры"LVIV OPEN CUP-2017". День 4. Огляди матчівТурнирыBeyer Futsal Masters 2017: «Сокил» завершил турнир победой над «Ильвесом»ТурнирыКубок Губернатора-2017. День 2. LIVE!Турниры"LVIV OPEN CUP-2017". Фінальні матчі. LIVE!Турниры“Futsal Masters-2017”. День 3. LIVE!!!ТурнирыКубок Губернатора-2017. День 1: триллер от ХИТа и "Титана-Зари" и волевая победа АРПИ (+ видео)

Андрій Хамдамов: «Найбільше чекаю матчу із «Лолло Каффе Наполі»


Капітан СК «Сокіл» у спілкуванні із клубною прес-службою поділився враженнями від нещодавнього «Кубку Свободи», а також розповів про тонкощі ролі капітана та те, чого очікує від участі у «Futsal Masters».

– Позаду «Кубок Свободи-2017». Які твої враження від турніру та підсумкового результату виступів СК «Сокіл»?
– Враження хороші, але ось результатом незадоволені, оскільки завдання було здобути перше місце. Це дуже хороший досвід для нас перед початком сезону, побачили хто на що спроможний. Думаю, «Кубок Свободи» дав нам хороше розуміння хто є хто.

– Перед початком сезону тобі довірили капітанську пов’язку. Якщо не секрет розкажи, чи змінився твій статус та роль в колективі після цього?
– Для мене це велика честь (посміхається). Практично ж нічого не змінилося. Надалі буду старатися виправдовувати довіру партнерів по команді, тренерського штабу та керівництва клубу і доводити, що достойний володіти капітанською пов’язкою.

– Капітанство для тебе – це додаткова відповідальність, мотивація чи все разом?
– Звичайно все разом. Завдання у нас завжди одне – це лише перемагати, і я повинен також у цьому допомагати головному тренеру та підтримувати морально гравців, так скажемо своїм прикладом та енергією «заводити» їх на вдалі дії на паркеті.

– Переходимо до теми «Futsal Masters», на якому на груповому етапі «Сокіл» очікують матчі із «ЕРА-ПАКом», «Рекордом» та «Лолло Каффе Наполі». Матчу з яким суперником очікуєш найбільше?
– Найбільше чекаю матчу із «Лолло Каффе Наполі». Все життя мріяв зіграти з італійським клубом, представником одного з найсильніших національних чемпіонатів у світі. Та й «ЕРА-ПАК» і «Рекорд» теж доволі сильні команди, чемпіони своїх країн та постійні учасники Кубку УЄФА. Буде дуже великий досвід з ними пограти, спробувати свої сили.

– Відчуваєш певне хвилювання перед цими іграми?
– Ні. Це буде для нас хороший досвід, оцінимо свої можливості на фоні таких серйозних опонентів. Всі вони живі люди, з якими можна грати та перемагати.

– Ну і на завершення, як плануєш проводити час між матчами на «FutsalMasters»?
– Насамперед будемо зосереджуватися на матчах. Можливо, якщо випаде час, трішки розглянемо цю країну. Ніколи ще раніше не був за кордоном (посміхається).

 
Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.