Экстра-лига«Продексім» тріумфує на «Lviv Open Cup-2020»Экстра-лига«Food Centre-Sumy» розгромно поступився «ХІТу» в контрольному матчіЖенский футзалАлександр Ратич подал заявление об отставке с должности главного тренера «Будстар-НПУ»ИспанияСтранная война Луиса Рубиалеса: до основанья, а затем…БеларусьЮрий Дубков: «Если бы не футбол, был бы продавцом сахарной ваты»БеларусьАртём Липский – новый игрок МФК «Минск»Экстра-лига «Food Centre-Sumy» проведе два матчі з «ХІТом»ПольшаВиктор Андраде возвращается в ПольшуИспанияЛукао: «Я вингер, который также умеет играть на позиции «столба»Экстра-лигаТаблиця переходів Favbet Екстра-ліги. Літо 2020РоссияТоп-10 интересных форм футзальных командРоссияРоссия-2019/20. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. Трое известных и Тюмень против СамарыЭкстра-лигаКубок Львівщини-2020. День 3. «ІнБев» і «Кардинал-Рівне» поборються за бронзові нагородиБеларусь«Борисов-900»: 19 лет, 63 соперника, 587 матчейЛитваЕвгений Рывкин: «В Локомотиве работал принцип — В нашем деле главное — не попасться»ИспанияФабио: «Думаю, я был прав, когда перешел в такой клуб, как «Пальма»ПортугалияХоссейн Тайеби: «Очень рад присоединиться к «Бенфике»РоссияВ протесте отказать! Виноват не нарушитель, а пострадавший...ИспанияАнтонио Вадийо: «Мы продолжаем стучаться в двери к грандам»КазахстанКака — о чемпионате Казахстана: «Никакой уверенности, много сомнений»

Анонс "Epicentr Brovary Open Cup-2018"

 

Ось і прийшов час традиційного представницького товариського турніру «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» у його зимовому варіанті. Оупен кап буде проводитися вже вшосте, а організатором традиційно виступає торговий центр «Епіцентр» (м. Бровари) за підтримки Федерації футзалу м. Києва. Слід сказати, що вдруге за історію проведення цього кубку проводитися він буде не в Броварах, а в Києві. Пов’язано це з тим, що в цей час у Броварах національна збірна України з футзалу готуватиметься до виступу на Євро-2018.

Цього разу учасниками турніру стануть шість команд з 4 міст України. Впродовж двох днів на паркеті СК НУХТ команди будуть з’ясовувати хто сильніший. Команди, що посядуть два перші місця у своїх групах продовжать боротьбу за головні нагороди у півфіналах, ну а двом іншим учасникам турніру доведеться змагати за Кубок престижу.

Група А

  
Епіцентр К Таїрова (Одеса)

Південь України на турнірі буде представляти поточний лідер групи 6 Другої ліги чемпіонату України і Прем’єр-ліги Одеси. Фахівці сходяться у думці, що одесити явно грають не в тому дивізіоні, де у повній мірі міг би розкритися їхній потенціал. Дивлячись на склад, який вдалося зібрати тренеру Віталію Суричу з цим важко не погодитися. Склад команди являє собою сплав досвідчених першолігових бійців (Свіріпа, Болгарин, Нєдєлєв, Калмацуй) з колишніми гравцями «Делівері» (Зуєв, Фадєєв, Пюро) і «Юні-Ламана» (Лоскутов, Шамотій, Гавриленко), які нещодавно припинили своє існування. Не забуваємо і про «футболістів» Олександра Михальчука («Реал Фарма») і Степана Глубокого («Кремінь», «Дніпро-2», «Сталь» (Кам’янське)). Коротко, у складі «таїровців» взагалі немає недосвідчених і необстріляних гравців – всі вже понюхали пороху на високому рівні. Одеська команда зараз на ходу, має досвідченого наставника і солідну лаву запасних – чим не один з головних фаворитів на перемогу у турнірі?

Епіцентр К3 (Київ)

Дебютант броварського турніру. Одна з найсильніших київських команд хоч зараз і грає у Першій лізі чемпіонату Києва, але хай це не вводить вас в оману. «Треті» чотири сезони провели у Першій лізі чемпіонату України, доходили до півфіналу Кубка країни і зберегли кістяк свого складу. У глядачів буде можливість побачити у їхньому складі таких легенд вітчизняного футзалу як Олег Шуст (один з головних гвардійців українського футзалу), Віталій Нестерук (один з найкращих бомбардирів українського футзалу), Олег Шайтанов (віце-чемпіон Європи 2001 і 2003), Ільдар Макєв (володар Кубка УЄФА 2007/08). Мабуть, це найбільш зірковий колектив серед усіх учасників за всю історію проведення турніру. Один з головних фаворитів на перемогу у турнірі.

Епіцентр К2 (Київ)

Чемпіон позаминулого турніру збирає під своїми прапорами сильний склад і складе гідну конкуренцію суперникам. Тут вам і чемпіони України Тарас Шпичка і В’ячеслав Листопада, і володарі Кубка України Юрій Балашев, Антон Бутко і Віталій Арановський, і допомога з екстра-лігового «ІнБев-НПУ» в особі Романа Бакума і Максима Чеберяка, їхній колишній партнер Володимир Поночовний, наддосвідчений Вадим Гордієнко, Віктор Цой, який скуштував легіонерського хліба у Франції, і багато інших цікавих персонажів. За інших обставин можна було б вважати «других» головним фаворитом, але у їхній групі кожен суперник у рівній мірі претендує на цей статус.

Група В

Епіцентр К44 (Бровари)

Учасник Суперліги КФЛ підходить до цього турніру у ранзі чемпіона. Захищати звання буде практично той самий склад, що і здобував титул, але з невеликими змінами. Одним з головних факторів перемоги на ювілейному турнірі став тренерський талант Станіслава Гончаренка. Найтитулованіший вітчизняний наставник продовжує очолювати 44-х, а це означає, що завдання будуть ставитися максимальні. Команда у броварчан хоч і доволі молода, але добре тактично підготовлена. У складі є знайомі тренеру  по спільній роботі ще в «Політехніку» Веримейчук, Салтанов, Ус, Капустін і Ардашніков. Є і пару досвідчених лідерів – на воротах і у полі. Ворота команди захищає ще один герой минулого турніру Віталій Воронков («Контингент», «Спортлідер+»), а лідером серед польових гравців є Сергій Степаненко («Метрополітен»), який перебуває у відмінній формі.

Епіцентр К6 (Київ)

Друга участь «шостих» у турнірі. Минулого разу підопічним Євгена Смоловика вдалося з першої спроби дійти до фіналу, тож можна бути впевненим, що цього разу планка у них піднята вище. Зміни у складі хлопців мінімальні, тож всі лідери на місці. Це і володарі Кубка у складі «Манзани»: Євген Смоловик, Ярослава Аксьонов, Апті Накаєв, Віталій Мельник, Денис Крошан, і один з найкращих воротарів-бомбардирів України Віталій Дєнюжкін, і досвідчені Андрій Пунько («Сумигаз», СумДУ, «Кардинал» Львів), Сергій Конопчук («Метрополітен», «Київ-НПУ»).

Епіцентр К Салтівка (Харків)

Одна з двох команд (враховуючи господарів), яка не пропустила жодного турніру. Харків’яни були постійним призером «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» до останнього турніру, коли їм довелося вдовольнитися Кубком престижу. Салтівці продовжують ставити рекорд за рекордом щодо чисельності своєї заявки – на цей раз лише 8 гравців. Минулі рази малочисельний склад не ставав на заваді завоюванню хоч якихось нагород – побачимо як буде цього разу. У Київ харківська команда приїде у ранзі переможця Першої ліги Кубка ФК Універ, а Дмитро Долгов («Моноліт») отримав званням тамтешнього найкращого стрільця. Нагадаємо, що Дмитро ставав найкращим бомбардиром трьох останніх броварських турнірів. Крім Долгова виділимо Дмитра Лук’янчука («ЛТК»), Віталія Іщенка («Локомотив-2» (Харків)), Вадима Носова («Viva Cup») і Дмитра Мартишова, який за час своєї футбольної кар’єри встиг пограти у харківських «Металісті-2», «Газовику-ХГВ», «Арсеналі», армянсьому «Титані» і навіть «Дніпрі-2».

Перед стартом турніру з нами поспілкувався голова оргкомітету «EPICENTR BROVARY OPEN CUP» Юрій Ситник.

Чи виникали у Вас ідеї запросити на турнір екстра-лігівські колективи, наприклад, ХІТ чи «ІнБев-НПУ»? 
- Ідея запросити на наш турнір сильні команди Екстра-ліги була. На літній турнір ми запрошували команду «ХІТ», але не вийшло зістикувати дати проведення з графіком їхньої підготовки до сезону. В майбутньому ми плануємо запрошувати на наш турнір команди Екстра-ліги, щоб команди «Епіцентрів» грали проти найсильніших команд України. У нас відкритий турнір, так що в майбутньому все можливо.

- Які основні проблеми виникають при організації подібних турнірів?
Основна проблема полягає в тому, що потрібно зістикувати дати нашого турніру з датами проведення інших чемпіонатів і турнірів в яких виступають команди ТЦ «Епіцентр». З цієї причини на турнір не зміг приїхати «Епіцентр К Авангард» (Одеса), бо вони грають в Кубку України.

- Чому на цей раз вирішили задіяти менше учасників?
Спочатку турнір планувався на 8 команд, але з певних причин не змогли приїхати такі команди як «Епіцентр К Авангард» і «Епіцентр К» (Черкаси). Проте я вважаю, що ті 6 команд, які зібралися в нашому зимовому турнірі, продемонструють футзал високого класу і боротьба буде в кожному матчі, оскільки вони всі дуже досвідчені і в своїх складах мають дуже сильних футзалістів. Прохідних матчів точно не буде. 4.

Хочу побажати всім командам хорошої гри і нехай переможе найсильніший! А уболівальникам бажаю отримати справжній кайф від перегляду матчів. Запрошую всіх 20-21 січня в СК НУХТ.

Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.