ТурнирыКубок Свободи-2017. День 4. LIVE!!!У Винниках розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатівТурнирыКубок Свободи-2017. День 3 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Экстра-лига «ХИТ» — курс на сезон 2017/2018 с четырьмя новичками и Тарасом ШпичкойСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Наша група – найрівніша з усіх чотирьох» Остальной мирСтали відомі результати жеребкування відбіркового етапу Юнацьких Олімпійських Ігор - 2018Экстра-лигаЗагнали в депо. Как Локомотив покинул ЭкстралигуТурнирыКубок Свободи-2017. День 3. LIVE!!!ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)Экстра-лига"Кардинал-Рівне" переглядає екс-гравця кіпрської "Омонії-Арарат"ВинницаФутбольний Тиждень. Випуск 257 від 16/08/2017ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2. LIVE!!!Экстра-лигаАнтон Клушин - перший новачок "Кардиналу-Рівне"Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету національних збірних України з футзалуТурнирыКубок Свободи-2017. День 1. LIVE!!!ТурнирыВалерій Легчанов про «Кубок Свободи»: «Це підготовка до чемпіонату, але наше завдання — перемагати в кожному матчі»ТурнирыКубок Свободи-2017. День 1 (статистика, відео, коментарі)Экстра-лигаЖеребкування Екстра-ліги: коментарі представників клубівТурнирыFutsal Masters: "Сокол" в группе сыграет против чемпионов Чехии и ПольшиТурнирыАртем Глас став гостем програми “Спортпідсумок”

Антон Клушин - перший новачок "Кардиналу-Рівне"

Сьогодні на Кубку Свободи за "Кардинал-Рівне" у матчі з "Титан-Зорею" дебютував перший новачок команди у це міжсезоння - Антон Клушин. Причому універсал одразу ж відзначив свій дебют забитим голом.
 

Антон Клушин народився 27 січня 1992 року у Кіровограді (нині - Кропивницький). Вихованець "ДЮСШ-2" (Кіровоград), "Олександрія-Аметист" (Олександрія), "Олімпік-СДЮШОР-2" (Кіровоград). Футбольну кар'єру провів у "Олімпіку" (Кровоград) 2009-10 рр., а також у молодіжному і дублюючому складі "Кривбасу" (Кривий Ріг) 2010-13 рр. Свою футзальну кар'єру Клушин почав одразу з Екстра-ліги, де виступав за криворізький "Приват" (13 матчів/5 голів в ЕЛ, 1 матч/1 гол в КУ). Після цього універсал перейшов в інший криворізький клуб клуб "Конкорд". Після того українець опинився у німецькому "Грюн-Вайс Зімероде". Другу половину сезону 2016/17 гравець провів у "Граніті" (Мікашевічі, Білорусь), і в сусідньому чемпіонаті у 12 матчах забив 5 голів.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.