Футзал в миреБиро Жаде без Лиги чемпионов, «кайратовские» бразильцы возвращаются в ИспаниюФутзал в миреВиктор Иванютин: «Ехали в Ужгород на матчи со сборной Украины, а в автобусе вместо заднего стекла — жестяная пластина»КазахстанЖенская сборная Казахстана не явилась на квалификацию к Евро-2022 — КФФ молчитЭкстра-лигаФедір Пилипів: «Вважаю, що доля фінальної серії майже вирішена»РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!ИталияИталия-2020/21. Плей-офф. 1/4 финала. LIVE!Казахстан«Кайрат» – чемпион Казахстана-2020/21Женский футзалМария Васковец: «В Харьков мы однозначно едем за победой»Футзал в миреОпределена символическая сборная ЛЧ-2020/21, Зики Те — лучший игрокПервая лига Павло Концеба поповнив «Славуту»Женский футзалКсения Гриценко: «Матч против «ЗХО-Теслы» будет для меня как финал»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. «ХІТ» в рік 15-річчя з медалями, а «Енергія» на 20-річчя — безБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!РоссияДмитрий Прудников: «Сейчас все мысли только о плей-офф»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «ХІТ» – «Енергія». АнонсАссоциация футзала УкраиныЧто для гандбола хорошо, то для футзала смертьЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Медальні серії. Два різні свята, але празникує тільки «Ураган»Лига чемпионов УЕФААлекс Мерлим: «Кайрат» – это клуб, в котором хотят играть все»Первая лига Перша ліга 2020/2021: оприлюднено календар групового етапуРоссия​Россия-2020/21. Тур 18. Прошлогодние финалисты сойдутся на ранней стадии

Без Надії, але з "Хоровом". Огляд кубкових вихідних у Луцьку

 

Мінус два поєдинки, різні успіхи місцевих команд, шоу від «волинських хорватів» та гольова феєрія у «низах» - так запам’ятаються перші раунди турнірів на вибування під егідою АМФВ.

У волинському футзалі до початку чемпіонату все готово. Принаймні, за атмосферою на майданчиках «Арени Спорт» останніми вихідними точно було видно, що команди готові до нових баталій. А гарячий градус перших протистоянь у чотирьох кубкових турнірах тримав глядачів у постійній напрузі, а самим колективам «роздав» цілі набори нових радощів та хвилювань.

На жаль, головне з цих змагань – Кубок Волині – не дорахувалося одразу двох матчів. І якщо про зняття з турнірів цього сезону луцького «Вотрансу», а разом із тим, автоматичний прохід до чвертьфіналу «Мідаса», було відомо трохи раніше, то протистояння «Бренда» та «Надії» зірвалося останньої миті. Чинні володарі трофею та аматорські чемпіони України потрапили у ДТП. На щастя, усі гравці команди здорові, тому можемо лишень побажати швидкого відновлення від ушкоджень, адже битва чисто футзальних колективів з Луцька та Локачинського району повинна відбутися.

Утім, без «Надії» ігрова субота не обійшлася. МФК «Хорів», у який трансформувалася минулорічна «Надія-2», підтвердив свої кубкові амбіції (останнього сезону ці хлопці у Кубку Волині лише у вирішальному поєдинку поступилися «старшим братам»). Хет-трик Володимира Гриника, а також голи Максима Омеляна та Віктора Семенюка, дозволили команді Віктора Ревка святкувати упевнений успіх у матчі проти «Екоресурсів» - 5:1.
 

Битва команд, які «переїхали танком» суперників по кваліфікації до Суперліги – «Ковелем-Волинню» та «Камазом-Агро» - тримала інтригу до останніх хвилин гри. Утім, проти серії пенальті був головний бомбардир ковельчан Іван Данилюк, який своїм голом і приніс колективу мінімальний успіх з рахунком 2:1. А от у протистоянні «ЛСТМ» та млинівської «Вілії» післяматчева лотерея після нічиєї 1:1 таки сталася. І у ній більш вдало зіграла команда із сусідньої області, яка й покрокувала далі у змаганнях.

Обласний центр у чвертьфіналі Кубка Волині представлятиме як мінімум половина команд. Окрім «Мідаса» з його «щасливим квитком» у вигляді зняття перших чемпіонів області з усіх змагань, до «вісімки» найкращих вийшли луцькі «Волиньагротех»«Торпедо» та «Динамо», які досить упевнено переграли своїх суперників з Горохова та Ківерців.

«Оце людина, у якої порив грати за Марянівку!», - цей вислів наставника однойменного клубу Сергія Магери, доки третій арбітр «виловлював» дитину, яка вибігла на майданчик, «порвав» публіку на трибунах «Арени Спорт». Утім, не лише емоції незмінного керманича команди з Горохівського району, але і його підопічні того вечора були на висоті. Цього точно не очікували гравці луцького «Агромата», які примудрилися напропускати блискавичних контрвипадів, заробити два вилучення та програти супернику, якого ще не так давно обігрували на «Ярмарку футзалу». А доволі несподівана звитяга «волинських хорватів» стала справжньою окрасою ігрової неділі.  

Поразкою «Агромата» провали луцьких команд не обмежилися: у завершальному матчі кубкового уік-енду луцька «Вікторія» поступилася «Фіміаму», а «Теремно-хліб» шокувало свято штрафних ударів від «Юності», два з яких смертельно точними ударами забив голкіпер команди з Дорогостаїв Іван Присяжнюк. Утім, честь обласного центру під час чвертьфіналів Кубка АМФВ захищатимуть «Стелла»«Модерн-Експо» та «Neris-Авангард». Особливо цікавим був поєдинок останніх: нововолинський «ТТІ Шахтар» з капітаном Максимом Обертасом ледь не організував «камбек», однак фінальна сирена зафіксувала видовищну перемогу лучан – 7:6. Після перемоги над «Оликою» вихід у наступний раунд забезпечили і гравці «Ласки-ДжеРост», а у «античному» протистоянні «Олімпу» та «Олімпії» голи глядачі побачили лише у серії пенальті, де перемогли останні.

Прогрес – наше усе. Саме у Кубку Прогресу були зафіксовані найбільш розгромні рахунки: зі своїми суперниками на всю силу зіграли «Радивилівмолоко» та «Бережанка». Луцькі «рятівники» віддали свій «респект» однойменному колективу лише у післяматчевих футзальних «буллітах» після напруженої гри, а до наступного раунду змагань пройшли «ПІК-БУД»«Joma-Луцьк»«Акцент», а також колективи з-під Луцька – «Ласка-2» та «Шігірюм».

Ну а мрією будь-якого любителя футзалу завжди буде велика кількість голів. І такі апетити вболівальників як слід вгамували учасники Кубка Мрії. Там одразу два поєдинки завершились із рахунками 6:6! А кажучи тенісними термінами, «тай-брейки» у тих іграх взяли «Юність» з Переспи та «Колос-2». За допомогою мінімальних перемог до півфіналу «мрійливого» трофею дісталися юнаки «Волині» та гравці «Духче».

 

Повністю атмосферу кубкового тижня навряд чи можна передати навіть у три рази більшим текстом. Тому треба просто чекати жеребкування наступних боїв на виліт, яке відбудеться 5 грудня о 18:30 у арт-кафе «Стоп Кадр». А вже майбутніми пройдуть перші матчі чемпіонату Волині – імена переможців якого ми знатимемо уже навесні…

За матеріалом 
amfv.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.