ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. LIVE!Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівЛига чемпионов УЕФА29.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 2. Фолья и Леандро Лино – семь голов на двоихЛига чемпионов УЕФАУдачный старт украинцев в Лиге чемпионовТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. «Алга Бішкек» – «Ураган» 5:7ПольшаFUTSAL MASTERS-2018: У Польщі стартує міжнародний турнірЛига чемпионов УЕФА28.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!Германия«Хохенштайн» – победитель международного турнира «Svarog Open Cup»Экстра-лигаПавло Пічкуров: «Хто буде стабільнішим – той і має перемогти у чемпіонаті!»Экстра-лига29 серпня стартує міжнародний турнір “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лигаРониньо возвращается в «Продэксим»БеларусьМаксим Литвинов: «В Экстра-лиге болею за ХИТ»ОдессаОдесса. Летний чемпионат Лиги Содружества. ИтогиФутзал в миреМежконтинентальный кубок. День 1. «Барселона» громит «Юту»Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. Анонс

Найпринциповіше протистояння на День Незалежності

 

Після того, як свій півфінальний поєдинок зіграє жіноча студентська збірна України, на майданчик «Алмати Арени» вийде і чоловіча збірна нашої країни. Вийде вона на свій, мабуть, найважливіший та найпринциповіший двобій на цьому студентському «мундіалі», адже суперником буде чинний чемпіон – збірна Росії. Чи варто казати, що для підопічних Олександра Косенка ця команда буде дуже серйозним подразником? Думається, коментарі тут зайві.
 

Але спочатку нашим футзалістам треба між собою розібратись та відповісти на кілька питань. Що сталося у матчі з Польщею після рахунку 4:0? Чому наші хлопці дозволили полякам відквитати три м’ячі та забезпечили цим валідольну кінцівку чвертьфінального поєдинку? Відповіді на ці питання треба знайти до стартового свистка у півфіналі. Адже якщо у грі з «Кадрою» підопічним Олександра Косенка десь пощастило, то росіяни за таку розслабленість можуть серйозно покарати. Тим більше, давайте не будемо забувати, що гравці збірної Росії представляють російську Суперлігу – чемпіонат, який входить до топ-четвірки провідних у Європі. Та й титул чинних чемпіонів світу багато про що говорить.

Хоча якщо нашій збірній все-таки вдасться переграти росіян, то це буде серйозний крок до четвертого титулу чемпіонів світу. Саме чотири чемпіонських титули наразі має Росія. У нашої команди – наразі три. То, може, спробуємо зробити важливий крок до завоювання четвертого чемпіонського звання?

Про політичний аспект цього протистояння зайвий раз нагадувати не будемо – всі і так про це знають. Однак, для того, щоб підтримати наших хлопців, ми згадаємо, що в української збірної, тільки жіночої, вже є російський знятий «скальп». Тоді після матчу наставник наших дівчат сказав, що ця перемога – подарунок Україні до Дня Незалежності. Окрім того, як не згадати виконання Гімну України у виконанні нашої чоловічої збірної!!! Тому, тепер хочеться все-таки вірити, що і наші дівчата «зарядять» наш Славень під час поєдинку за участю наших хлопців, а ті подарують нам ще один російський «скальп».

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. 
Росія – Україна 
24 серпня 2018 року. Казахстан. Алмати. «Алмати Арена» - 13.00. 
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: FISU TV

Артем Терентьєв, «5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.