РумынияЕсть первый трофей украинцев в румынском футзале!Футзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 1. Негостеприимные «Спортинг» и «Бенфика»Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Попередній раунд. Збірна Швеції стала останнім учасником Основного раундуЭкстра-лига«ХИТ» в Беларуси: Игорь Борсук забивает в каждом матче, но киевляне не выигрываютЭкстра-лигаМаксим Павлюк: «Второй тайм мне понравился»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниРоссияВеликая «Дина» и пресловутый человеческий факторФутзал в миреНовости от FutsalMania: Батерия возвращается в ИспаниюБеларусьДмитрий Шамли: «Гомельское дерби – это дерби вдвойне»Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України побореться за «бронзу»Футзал в миреЗавтра стартует RECORD MASTERS CUP-2018Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів»

Чемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6

Жіноча студентська збірна виграла всі чотири матчі у групі «А»

Для жіночої студентської збірної України поєдинок проти збірної Ізраїлю міг остаточно закріпити за підопічними Олега Шайтанова статус переможця групи «А». Однак, ізраїльтянки вирішили наостанок грюкнути дверима та спробувати здобути очки у протистоянні з «синьо-жовтими». Вони нав’язували боротьбу українкам та подекуди створювали моменти біля воріт Романюк. Окрім того, вони іноді практично відверто порушували правила. Вочевидь, такими діями ізраїльські футзалістки намагалися вивести підопічних Олега Шайтанова з рівноваги.

Хоча тут одразу можна згадати післяматчевий коментар головного тренера української збірної: «Було видно, що дівчата були фізично та морально спустошеними». Можливо, це і призвело до того, що на 14-й хвилині збірна Ізраїлю відкрила рахунок у зустрічі. Однак, раділи ізраїльтянки недовго. Вже через кілька хвилин Таїсія Бабенко зрівняла рахунок у матчі. В принципі, нічия влаштовувала українську збірну. Але попереду був ще весь другий тайм…

А почалась друга 20-хвилинка з «голу з роздягальні», який забила знову ж таки Бабенко. А ще за кілька хвилин Дичко збільшила перевагу збірної України до двох м’ячів. Фактично цей гол став ключовим у цій грі, адже після цього на майданчику «Халик Арени» було видно лише одну команду – збірну України. Її перевага зростала у геометричній прогресії, що згодом і відобразилось на рахунку. По ходу другого тайму він був вже 6:1 на користь «синьо-жовтих». Особливо варто виділити класний гол Ірини Майбородіної, яка забила після класного сольного проходу. В принципі, після цього обидві команди догравали цей матч.

Але ізраїльтянки все-таки залишили останнє слово за собою. Авітал оформила дубль та встановила кінцевий підсумок зустрічі – 6:2 на користь збірної України, яка вийшла у півфінал з першого місця.

Тепер жіноча студентська збірна України зустрінеться у півфіналі зі збірною Франції.

Ізраїль – Україна – 2:6 
Голи: Авітал (14, 40) – Бабенко (17, 22), Дичко (26, 33), Чиженок (31), Майбородіна (33)

Артем Терентьєв,
«5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.