Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЭкстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!Чемпионат мираЧоловіча студентська збірна України завершила груповий етап на першому місціЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. АнонсЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Нам потрібні ще один-два гравці»Чемпионат мираОлег Шайтанов: «Ми самі «зробили» м’ячі у свої ворота, але забили на гол більше»Чемпионат мираЮлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»Чемпионат мираМар'ян Пелех: «Ми робили все, що награвали»Чоловіча студентська збірна України здобула перемогу над Таїландом

Чоловіча студентська збірна України здобула перемогу над Таїландом

Збірна України здобуває другу перемогу


Після тріумфальної зустрічі з Німеччиною у другому турі студентського чемпіонату світу збірна України грала з Таїландом, який напередодні несподівано завдав розгромної поразки збірній Хорватії – 6:2. Тож, переможець матчу з високою вірогідністю виходив до чільної вісімки.

Вже перша ж атака українців могла призвести до забитого м’яча. Малишко з правого флангу прострілив уздовж воріт, але Педяш не встиг замкнути стійку біля відкритого кута воріт. За хвилину вперше у гру вступив Сухов, який відбив дальній удар суперника. Надалі небезпечних моментів біля обох воріт бракувало, а коли Сухову вдруге прийшлося рятувати нашу команду після небезпечного удару майже з дуги, Олександру Косенку довелося брати тайм-аут. Це було ще й в момент, коли українці розігрували аут. А ще за хвилину за тих самих обставин свій тайм-аут використав і головний тренер суперника.

Тайці непогано розіграли стандарт, і після дальнього удару м’яч пролетів поруч зі стійкою. Своє вміння розігрувати стандарти продемонстрували і наші гравці – після кутового Легендзевич пробив зльоту поруч з «рамкою».

Українці почали гостріше діяти в атаці, але їм подекуди не вистачало влучності. Впродовж однієї хвилини Малишко та Педяш не скористалися своїм шансом відкрити рахунок, пробивши повз ворота зі зручних позицій. Загалом, перевага у швидкості призвела до того, що суперник вже невдовзі після екватору тайму назбирав 5 фолів. Тож, м’яч, який влетів у ворота збірної Таїланду був логічним, хоча і опинився у воротах за допомогою суперника – Радевич з кутового пробив у штрафний майданчик, і м’яч від ноги тайця зрикошетив у ворота. Перший тайм – 1:0 за збірною України.

Ледь розпочався другий тайм, як Україна втратила можливість подвоїти перевагу. Легендзевич справа вийшов сам на сам з голкіпером суперника, проте пробив тому у ногу. За дві хвилини той-таки голкіпер завадив Микитюку перекинути м’яч у ворота з-за меж штрафного майданчика. Воротар Таїланду виручив свою команду і після потужного удару Радевича метрів з 12-ти. І все ж, другий гол відбувся – комбінацію, яку розпочав Педяш, а продовжив Лисенко, пострілом у дев’ятку завершив Малишко.

Поступаючись 0:2, Таїланд підвищив швидкості, все частіше м’яч гостював на нашій половині, і на 33-й хвилині суперник один м’яч відіграв, вдало розігравши кутовий. За дві хвилини наші хлопці припустилися помилки в захисті, і тільки майстерність Сухова врятувала від неприємностей. У цій складній ситуації вкрай був потрібен третій м’яч, і його у швидкій контратаці забив Микитюк.

Одразу головний тренер суперника взяв тайм-аут, і у Таїланду вийшов п’ятий польовий гравець. В деяких моментах було дуже важко, але хлопці мужньо захищались. Згодом тайці почали поспішати, припускатися помилок, і врешті-решт залишилися втрьох після вилучення одного з гравців. Тут вже Олександр Косенко взяв хвилину, пояснивши гравцям як треба діяти у більшості. Україна протримала м’яч на половині суперника і довела гру до перемогу.

У вівторок у збірної України запланований матч з Хорватією, яка сьогодні перемогла Німеччину – 10:3.

Чемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група С
Україна – Таїланд – 3:1 (1:0)
Україна: Сухов – Педяш, Дзюба, Малишко, Лисенко – Віталій Радевич, Олег Легендзевич, Микола Микитюк, Андрій Цілик, Мар’ян Пелех, Віталій Ковальчук
Голи: автогол, 18, Малишко, 27, Микитюк, 36


Прес-служба Асоціації футзалу України  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.