Чемпионат мираЧемпионат мира-2020: Япония или Литва?РоссияРоссия. Суперлига. 18-й тур. LIVE!КазахстанГрандиозный Дуглас. «Кайрат» обыграл «Актобе» в прощальном матче КакауБеларусьБеларусь. 27 тур. 19.00. «Столица» – «Форте». LIVE!Вторая лигаФинал четырех. «Эпицентр К Таирова» – победитель второй лиги чемпионата Украины!Первая лига Іван Скіцко: «Ми дуже хотіли залишити Кубок Івано-Франківської області у себе» Экстра-лигаОфіційно: Євген Іваняк став «вільним агентом»Женский футзалТарас Шпичка оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на навчально-тренувальний збірИталия«Пескара» больше не сыграет: вице-чемпион Италии снялся с чемпионатаРоссияКака: «Задачу выиграть чемпионство в России, поставленную передо мной, никто не отменял»Чемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Нужно учиться играть в классический футзал»«Кайрат» – «Актобе»: превью и расписаниеПервая лига Первая лига. «АРПИ Запорижжя» – «Виза Вторма» 3:2. Два разных тайма в ЗапорожьеПортугалияПортугалия по наработанному сценарию снова обыграла СербиюЖенский футзалЮлия Титова: «Наша игра не соответствует занятому месту»АматорыВалерій Чернєв: «На фінал АФЛУ просто не вистачило емоцій»Футзал в миреЕвгений Рывкин со сборной Литвы добился ничьей в матче с БеларусьюВинницаФутбольний Тиждень 290 від 3.04.2018Экстра-лига«Цифры знают все»: догонит ли кто-то Руслана Шеремету?ПортугалияТри гола за три минуты позволили Португалии обыграть Сербию

“Чорне море” та “U-45” тріумфують на Чемпіонаті України серед ветеранів

18 березня у Житомирі завершився Чемпіонат України з футзалу серед ветеранів, який тривав протягом трьох днів. Цьогоріч за звання Чемпіона України боролися 30 команд: 6 у віковій категорії 35+, 11 у віковій категорії 45+ та 13 найстарших команд. Відзначимо, що господарі турніру були представлені у кожній віковій категорії: у категорії 55+ та 45+ честь Житомира захищали команди “Полісся”, у категорії 35+ команди “ІнБев” та “Житомир”. Окрім цього, участь у Чемпіонаті взяли представники Новограда-Волинського та Андрушівки: “Ветеран-Авангард” (45+) та “Аміко” (55+) відповідно.

16 та 17 березня у залах Динамо та ФОК команди визначали сильніших у групах, після чого 18 березня зійшлися у вирішальних матчах. Груповий етап успішно пройшли команди “Житомир” (35+) та “Полісся” (45+), тоді як найстарша команда “Полісся” (55+) за підсумками змагань посіла 11 місце, андрушівське “Аміко” – дев’яте місце.

У підсумку у найстаршій віковій категорії 55+ не знайшлося рівних одеському “Чорному Морю”: одесити успішно пройшли стадію 1/4, у півфіналі здолали минулорічного Чемпіона “Круїз”, а в фіналі розібралися з черкаською “Вікторією” 2:0. Перервати гегемонію “Чорного моря” нікому не вдалося і у віковій категорії 35+. За крок до фіналу тут зупинився “Житомир”, який у півфіналі поступився іншій одеській команді – “Глорії”, й у підсумку задовільнився лише бронзою. А у фінальному дербі одеситів “Чорне море” не залишило шансів “Глорії” – 5:0.

Всі надії житомирські вболівальники покладали на “Полісся” 45+. Тут житомиряни виграли свій головний матч у групі у “Чорного моря” завдяки дублю Бутханова, у півфіналі розгромили подільську “Фортуну” 8:1, а у фіналі зійшлися з більш ніж серйозним суперником – южнокураїнським “U-45”, кольори якого захищав головний тренер збірної України Олександр Косенко. Житомиряни ні в чому не поступалися іменитому супернику, а реалізуй бодай одну зі своїх нагод на початку матчу цілком могли розраховувати на перемогу. Але долю матчу вирішила помилка господарів у другому таймі – 1:0.  «Хочу вибачитися перед глядачами за поразку. Ми граємо у футбол на великому полі,  ми не футзалісти. Протягом змагань “Полісся” продемонструвало достойну гру та посіло друге місце у своїй віковій категорії. Після змагань ми проаналізуємо наші помилки та будемо налаштовуватись на перемогу в наступному чемпіонаті», – відзначив капітан “Полісся” Віктор Радушинський.

Традиційно окрім кубків та медалей організатори визначили кращих у кожній віковій категорії.

Вікова категорія 55+

Кращий гравець – Валерій Чміль “Чорне море” (вдруге поспіль)

Кращий захисник – Сергій Бутенко “Чорне море”

Кращий воротар – Володимир Трусов “Вікторія”

Вікова категорія 45+

Кращий гравець – Олександр Косенко “U-45”

Кращий захисник – Тарас Шпичка “Чорне море”

Кращий воротар – Володимир Павленко “Полісся”

Вікова категорія 35+

Кращий гравець – Федір Пилипів “Чорне море”

Кращий захисник – Раміс Мансуров “Чорне море”

Кращий воротар – Недолуженко Костянтин “Глорія”


Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.