ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваРоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестными

Чорноморський “Іллічівець” виграв Кубок України з футзалу серед дітей 2008 р. н.

1 грудня у Житомирі відгриміли вирішальні матчі Кубку України з футзалу серед дітей 2008 р. н. Турнір тривав протягом чотирьох днів й зібрав 13 команд з усієї України, які з’їхалися до Житомира щоб визначити кращого. Після групового етапу, матчі якого відбувалися у залах ФОКу та Динамо впродовж 28 та 29 листопада, команди відповідно до зайнятих місць в своїх групах зустрілися у стадії плей-офф.

Фінальний ігровий день, 1 грудня, подарував 6 матчів: чотири у залі ФОКу за фінальний розподіл призової вісімки та два втішних матчі у Динамо. У фіналі харківська «Перша Столиця» хоча і відкрила рахунок все ж капітулювала перед «Іллічівцем» з Чорноморська – 3:2.
 

Бронзовими призерами Кубку стала команда МФК «Житомир», яка у матчі за третє місце зуміла здолати опір ірпінського «Чемпіона» – 6:2. Варто зазначити, що до складу МФК «Житомир» увійшли вихованці СК «Візаж», ДЮСШ «Юність», ДЮСШ «Полісся», СК «Фенікс» та ФК «ІнБев». Інша житомирська команда ДЮСШ «Полісся» посіла восьме місце, поступившись Івано-Франківському НФК «Ураган» з рахунком 4:0. П’яту сходинку завоювала команда ДЮСШ (Червоні Окни), шосте місце у Ізмаїльського «Дунаю».
 

 


Переможець та призери Кубку України були нагороджені кубками, грамотами й медалями, а оргкомітет традиційно відзначив кращих гравців за підсумками турніру:

Кращий воротар – Тимошенко Микита («Іллічівець», Чорноморськ)

Кращий захисник – Щуплик Ренат (МФК «Житомир»)

Кращий нападник – Колесник Іван («Чемпіон», Ірпінь)

Кращий бомбардир – Дмухайлов Максим («Іллічівець», Чорноморськ)

Кращий гравець турніру – Бець Богдан («Перша Столиця», Харків)
 


Також за сприяння відділу сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради кращий гравець із кожної команди був нагороджений пам’ятним призом:

«Іллічівець» (Чорноморськ) – Тимошенко Микита

«Перша Столиця» (Харків) – Чижов Всеволод

МФК «Житомир» (Житомир) – Тарнопольський Кирило

«Чемпіон» (Ірпінь) – Тихоліз Олександр

«Дунай» (Ізмаїл) – Красюков Олександр

«Полісся» (Житомир) – Угольніков Гордій

«ДЮСШ-Мрія-Дніпро-80» (Черкаси) – Шевчук Савелій

ДЮФШ «Європа» (Прилуки) – Даценко Іван

«Олімпієць» (Житомир) – Шайдецький Артем

«ДЮСШ-25-Легіон-ХХІ» (Київ) – Добровольський Артем

Голова оргкомітету по проведенню Кубку України Віталій Лясковський висловлює подяку за активну участь і допомогу в проведені турніру: меценату Олександру Рабіновичу, віце-президенту ФК «ІнБев-Полісся» Миколі Кириловичу, а також тренерам ДЮСШ «Полісся» Валентину Юрковському і СК «Фенікс» Андрію Загоруйко.

Джерело - 
futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.