Экстра-лигаРониньо возвращается в «Продэксим»Футзал в мире28.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ПольшаFUTSAL MASTERS-2018: У Польщі стартує міжнародний турнірБеларусьМаксим Литвинов: «В Экстра-лиге болею за ХИТ»ПольшаAcana Futsal Master 2018. День 1. LIVE!ОдессаОдесса. Летний чемпионат Лиги Содружества. ИтогиФутзал в миреМежконтинентальный кубок. День 1. «Барселона» громит «Юту»Юношеский футзалИтоги жеребьевки Юношеских олимпийских игр-2018Футзал в миреДеян Джедович: «Думаю, что очень скоро количество перейдет в качество, и Азия догонит Европу»Женский футзалМарія Буйко: «В Україні дуже професійний підхід до футзалу»Чемпионат мираЧМ-2018 среди студентов. ИтогиНуну Диаш и Фернандиньо – лучшие в ПортугалииФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 2. Снова португальские 4:2МолдоваСергей Филь и Дмитрий Делятинский – в кишиневском «Динамо» Экстра-лига«Сокол» уступает «ЭРА-ПАКу»Чемпионат мираЧС-2018 серед студентів: чоловіча збірна України здобуває бронзуРумынияЕсть первый трофей украинцев в румынском футзале!КазахстанЄвген Сірий продовжить кар’єру в КазахстаніЧемпионат мираЧС-2018 серед студентів: жіноча збірна України здобуває сріблоФутзал в миреRECORD MASTERS CUP-2018. День 1. Негостеприимные «Спортинг» и «Бенфика»

ЧС-2018 серед студентів: жіноча збірна України здобуває срібло

Жіноча студентська збірна України – срібний призер чемпіонату світу серед студентів

У жіночому фіналі чемпіонату світу серед студентів зійшлися жіночі студентські збірні України та Росії. Ці команди вже зустрічались у рамках групового етапу. Тоді підопічні Олега Шайтанова обіграли росіянок з рахунком 2:1 завдяки двом голам Юлії Дударчук. Тому, можна було сподіватись на щось подібне і тепер.

Однак, на жаль, нашим сподіванням не судилося справдитись. Збірна Росії по ходу першого тайму взяла ініціативу в свої руки та почала шукати ключі до воріт Цикаленко. Однак, голкіпер збірної України в кількох епізодах відіграла наднадійно, рятуючи свою команду від голу. Та, на жаль, в одному з моментів Цикаленко все-таки виявилась безсилою. Незадовго до кінця першого тайму росіянки заробили штрафний (а для українок він перетворився на п’ятий фол). І саме після цього «стандарту» збірна Росії відкрила рахунок. Віддамо належне українським футзалісткам, які не знітились та спробували одразу зрівняти рахунок, однак в атаці у підопічних Олега Шайтанова справи йшли не найкращим чином.

А на початку другого тайму у ворота Цикаленко влетів другий м’яч. І знову – після розіграшу штрафного. Скориставшись своєю перевагою в рахунку, росіянки почали грати більш спокійно, ніби запрошуючи українок атакувати. Однак, у «синьо-жовтих», як і раніше, мало що виходило попереду. Натомість Росія могла ще кілька разів збільшити свою перевагу. Ближче до кінця другого тайму збірна України перейшла на гру з п’ятим польовим однак і розіграш штучної більшості не приніс результатів. А коли за дві хвилини до сирени Дубицька отримала червону картку, то стало ясно, що навряд чи нашій збірній вдасться створити диво. Так і сталося. Отже, 0:2 на користь збірної Росії.

Таким чином, жіноча студентська збірна України посіла друге місце, з чим ми її і вітаємо.

Прес-служба Асоціації футзалу України  

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.