Женский футзалЖіноча збірна України здолала ПольщуПервая лига Игорь Черненко: «Мы объединились для достижения самых высоких целей»ВетераныЧемпионат Украины «50+». Система розыгрышаЭкстра-лигаВалерій Директоренко: «Вистрілити можуть усі, головне – не застрілитися!»ВетераныКубок Украины «40+». Система розыгрышаЭкстра-лигаДмитро Медвідь і ХІТ: пляжний футбол перемігФутзал в миреИз чемпионата Дании по футзалу – в футбольную сборнуюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Роман ЦаповОдесса​Летнее первенство Лиги Содружества-2018: итогиГерманияЮрій Мельник: «У німецького футзалу дуже великі перспективи»ИспанияМарсел переходит в «Мовистар Интер», а Фолья может вернуться в ИталиюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Дмитрий МихайленкоЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»Первая лига «Віза-Вторма»: кадрові зміни у літнє міжсезоння

Друга ліга: незабаром старт

Виконавча дирекція АФУ повідомляє, що старт цьогорічного розіграшу чемпіонату України з футзалу серед команд Другої ліги запланований на 25 листопада.
 

Наразі завершується формування регіональних груп, які на попередньому етапі будуть розподілені за територіальним принципом. Беручи до уваги отримані АФУ заявки від потенційних команд-учасниць, на сьогоднішній день заплановано утворення шести таких регіональних груп. Відповідно, передбачається, що команди зіграють два кола з роз'їздами у регіональних групах (грудень 2017 - лютий 2018). До стадії плей-оф вийдуть переможці та команди, які посядуть другі місця з кожної групи, а також чотири учасники, які стануть найкращими серед третіх місць в усіх групах (за додатковими показниками). Протягом березня 2018 року у стадіях 1/8 та 1/4 плей-оф команди проведуть по два поєдинки (вдома та на виїзді), а чотири найкращих серед них у квітні визначать переможця та призерів у "Фіналі чотирьох". 

Хочемо зауважити, що заявкову кампанію розпочато. Вона триватиме до 24 листопада включно. Разом з тим, звертаємо увагу, що команди, які попередньо не підтвердили свою участь у чемпіонаті мають час, аби зробити це до 17 листопада включно. Заявки, які надійдуть після 17 листопада розглядатися не будуть.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.