УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Экстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!

Двоє бразильців залишають Херсон

Рафінья і Роніньо йдуть з «Продексіма».


Після завершення сезону чемпіон починає кадрову перебудову. Стан «мельників» залишили двоє бразильців – гравець збірної Грузії Роніньо і екс-гравець Селесао Рафінья.

Грузинський бразилець поповнив команду  у літнє трансферне вікно і став одним з головних ковалів її перемоги у чемпіонаті. Роніньо за цей час зіграв 21 матч в екстра-лізі (8 голів+10 гольових передач), 4 матчі у Кубку України (2 голи), а також 5 матчів у Кубку УЄФА (1 гол+1 гольова передача).

Що ж до Рафіньї, то він перейшов у «Продексім» взимку і за цей час не зумів стати твердим гравцем основи, зігравши 9 матчів у чемпіонаті (1 гол+3 гольові передачі) і 2 матчі у Кубку України.

За нашою інформацією «Продексім» уже зробив пропозиції деяким гравцям, що в цьому сезоні виступали в екстра-лізі у складі інших команд. Так що найближчим часом очікуємо чергових новин зі стану «мельників». Нагадаємо, що в наступному сезоні херсонська команда представлятиме Україну у Лізі чемпіонів УЄФА.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.