ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваРоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. Анонс. Уравнение со многими неизвестными

Екстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». Анонс

Анонс першого матчу Экстра-ліги-2018/19 від СК «Енергія»

 

Мабуть, ще не встигла пройти ейфорія у гравців та вболівальників «Енергії» від перемоги у Суперкубку України, як «енергетикам» уже доведеться дебютувати у новому чемпіонаті України. Суперником команди Валерія Легчанова у першому турі Екстра-ліги буде рівненський «Кардинал».

Хто б що не говорив і де б поєдинок першого туру не відбувався б, львів’яни до цього матчу підходять у хорошому настрої. Перемога у Суперкубку України над діючим чемпіоном херсонським «Продексімом» повинна додати сил та позитивного настрою гравцям команди зі Львова.

Нагадаємо, цей матч, який і стане дебютним у новому чемпіонаті України, повинен був відбутися у Рівному 15 вересня, але через ремонтні роботи у ДЮСШ-4, де «кардинали» проводять свої домашні ігри, гру було перенесено до Львова. А у Рівному очна зустріч цих команд відбудеться у рамках другого кола регулярного чемпіонату.

Нагадаємо, не так давно оновлені «Енергія» та «Кардинал» зустрічалися між собою на міжнародному турнірі у Львові LVIV OPEN CUP-2018. У матчі за третє місце перемогу святкували гості. Нагадаємо, при рахунку 1:1 «Енергія» пішла атакуваnи з п’ятим польовим гравцем, після чого «Кардинал» забив два голи у порожні ворота і святкував перемогу з рахунком 3:1.

З цього матчу можна зробити висновок, що команди уже мають представлення один про одного, однак майбутня очна зустріч «Енергії» та «Кардинала» - уже зовсім інша історія. Цей матч матиме статус офіційного, а відтак для здобуття результату команди уже докладуть чимало зусиль і ризикуватимуть лише у тому випадку, коли це дійсно буде необхідно. 

Нікому не секрет, що «Кардинал» суттєво змінився у період літнього міжсезоння. Команда, яку очолив колишній тренер львівської «Енергії» Станіслав Гончаренко, оновилася майже повністю. Станіслав Гончаренко зробив акцент на молодих та швидкісних футзалістів, більшість з яких матимуть можливість вперше зіграти в українській Екстра-лізі.

«Енергія» також омолоділа у літнє міжсезоння, однак матч з «Продексімом» уже усім продемонстрував, і що без Володимира Кардаша, і без Андрія Федюка команда також у цьому сезоні буде боєздатним колективом. Поєдинок, що відбудеться у Львові в палаці спорту «Галичина» у четвер, 13 вересня, обіцяє бути цікавим та напруженим.
 
Чемпіонат України. Екстра-ліга. 1 тур
«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
13 вересня 2018 року. Львів. Палац спорту «Галичина» – 13.00.
Арбітри: О. Фесенко (Харків), М. Слободянюк (Вінниця), Я. Сторожук (Львів)
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)

Джерело 
– energia.lviv.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.