ЛьвовскаяАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Беларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Юношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев турЭкстра-лигаЕкстра-Футзал | 2017 | Перший випускЭкстра-лигаАндрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура ФК Универ осень 2017Международный футзалДмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"БеларусьБеларусь: обзоры матчей 3-го тура (обновляется)Международный футзалЭРА-ПАК в Брно не удержал свои ворота сухими, но победу не упустилЗапорожскаяКубок на призы газеты "Неделя и люди". 2-й тур. Как "Колесо-центр" "переехал" АРПИ (обновляется)Винница24 сентября в Виннице стартует 15-й сезон футзальных соревнований среди IT - компаний городаДрогобычАрбітри Асоціації футзалу Львівщини дебютували в Екстра-лізі

Экстра-лига-2017/18. Тур 1. Покер Хамдамова и три сухих победы


16.09.2017, суббота

"Ураган" (Ивано-Франковск) - "Титан-Заря" (Покровское)   0:1 (0:1)
Гол:
 Шеховцов (9)
 
 
Дмитро КАМЕКО, головний тренер "Титан-Зорі":
 Емоції від перемоги виключно позитивні. Дуже задоволені, що спрацював вибір тактики на матч, найімовірніше це стало загадкою для команди-суперника і для тренерського штабу, думаю, якраз за рахунок цього ми і виграли. Щоправда, наприкінці ми могли пропустити при грі "Урагану" вп’ятьох, але у хлопців була дуже хороша самовіддача, максимальна концентрація, за що їм дуже вдячний.
 "Титан-Зоря" показала сьогодні силовий футбол, на цьому ставили головний акцент?
– У сучасному футзалі без силової боротьби напевно не обійдешся. Ми знали, що "Ураган" - команда дуже мобільна, швидка, тому розпочинати з ними біганину по всьому майданчику, як це було на турнірі у Хмельницькому, не вважали за потрібне. Тому обрали такий оборонний стиль гри, який зосередили на своїй частині,  і, звісно, була  боротьба.

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
 В першому таймі гра нам не вдалася, суперник діяв компактно, агресивно, далі отримав перевагу в рахунку. В другому таймі ми вийшли і почали грати зовсім по-іншому, намагалися створити гольові моменти, але, на жаль, підвела реалізація. Ті моменти, які створили зі стандартних положень, ми зобов’язані доводити до логічного завершення і забивати, але не вийшло… Це тільки початок сезону, звичайно, хотілося перемогти, але попереду у нас тривалий шлях, і з кожною грою потрібно виправляти помилки, які в нас є, повертатися до реалій нашого футзалу, де команди б’ються за кожен ігровий епізод, за кожен ігровий момент. В цьому плані суперник нас випередив, і ті мікроепізоди в ключових моментах у вигляді забитого голу і активних дій в захисті призвели до того, що ми почали нервувати, багато помилятися у простих ситуаціях. Це було майже у кожного гравця, і виділити когось не можу - сьогодні погано грали всі…
 
 Чи очікували ви на силовий футбол зі сторони "Титан-Зорі"?
– Команду очолює тренер, котрий будучи ще гравцем, був захисником, лідером команди, тому він так само налаштовує, що потрібно змагатися на кожному клаптику поля, вести боротьбу і вигравати. Ми готувалися до такого, але не змогли повністю реалізувати напрацьоване на тренуваннях, побачили, що нам ще далеко до того, щоб ми дійсно виглядали потужною командою. Але ми працюємо, тож крок за кроком будемо додавати, в тому числі і в психологічному плані.
 Вболівальники не побачили сьогодні Петра Шотурму…
– Шотурма ще на турнірі у Львові отримав пошкодження, тому на разі відновлюється під лікарським контролем. Як тільки він буде готовий – буде залучатися до матчів у першій "четвірці".
Джерело - uragan.if.ua

"Эпицентр К Авангард" - "Сокил" (Хмельницкий)   1:8 (1:4)
Голы: 
Коваленко (4) – Лысенко (5), Вит. Радченко (8,аг), Хамдамов (15, 18, 22, 33), Педяш (22, 38)
 
 






 

ХИТ (Киев) - "Юни-Ламан" (Одесса)   3:0 (3:0)

Голы: И.Борсук (4), Жук (13), Тменов (19)


 



"Энергия" (Львов) - "Кардинал" (Ровно)   4:0 (0:0)
Голы: Танский (27), Кручок (28,аг), Кузь (33,39)



17.09, воскресенье

13.00 "Продэксим" (Херсон) - "Инбев/НПУ"   2:1 (1:1)
Голы: Федорченко (18), Свиридов (39) - Чеберяк (10) 

Фото - Анатолий Спица, Олекса Бутчак

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.