АматорыУ Житомирі відбудеться Чемпіонат України серед лікарівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 11. Лучшие голы, комбинации и сейвыРоссияЕвгений Серый покидает «Прогресс»Экстра-лигаОфіційно: Микита Шпигар залишив «Ураган»ХмельницкийПреміум-ліга: «Феміда-Старлайф» зміцнює власне лідерство у дивізіоні 1Экстра-лига«Цифры знают все»: кто остановит Виталия Дзюбу?Кубок УЕФАКубок УЕФА. "Кайрат" - "Интер Мовистар". Полное видео матчаКиев. Высшая лига. 6 тур. Очередные 10+ для «ЧША»...БеларусьБеларусь. 13-й тур: братское дерби и блестящая игра украинских вратарейИталия"Аква&Сапоне" разгромил "Имолу" с теннисным счетом и возглавил Серию АЗапорожскаяЗапорожье. 6 тур. Тур прерванных серийИвано-ФранковскаяШкільний турнір НФК Ураган. Третій день боротьби за мріюОдессаОдесса. Лига Содружества: ничего себе «ветераны»!ОдессаОдесса. Премьер-лига. 5 тур. Боевые ничьи и победа молодёжи над вице-чемпиономКубок УЕФАИгорь Москвичев: «Не зря мы в Кубке УЕФА прошли этот путь»Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. ВидеообзорыКубок УЕФАСарагоса будет претендовать на Финал четырех Кубка УЕФА по футзалуВолынскаяВолинь. Кваліфікувалися всіЖенский футзалЧемпіонат України серед жінок (Вища ліга): результати матчів 6 туру групи «Б» ЖитомирЖитомир: досвід б'є молодість

Экстра-лига-2017/18. Тур 11: «Титан» выходит на первое место



25 ноября
 
«Ураган» (Ивано-Франковск)  «Сокил» (Хмельницкий)   3:3 (2:3)
Арбитры Л. Жиронкин (Луганск), Н.  Подранный (Житомир)
Голы: Микитюк (16), Шотурма (19), Горбатый (24)
 Шеремета (17), Кручек (18), Хамдамов (20)
 
 

Максим Павленко, головний тренер "Урагану":
- Рахунок на табло, тому справедливий він, чи ні, говорити нема сенсу. Була значна кількість гольових моментів, була перевага, але не зуміли реалізувати, тим паче, що суперник у першому таймі використав майже всі створені нагоди. Натомість "Ураган" у першому таймі створив достатньо моментів, щоб вести в рахунку і змусити суперника нервувати, а вийшло навпаки, змушені були відіграватися. Добре, що в цій ситуації всі хлопці ще більше згуртувалися. Мали можливості не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед, на жаль, вдалося тільки зрівняти. Якщо продовжимо працювати з такою самовіддачею, впевнений, перемоги обов’язково прийдуть.
- Ви пішли з п’ятим польовим, тобто націлювалися виключно на три залікові бали? 
- Нічия - це не той результат, який нас влаштовує. Ми намагалися змінити ситуацію за рахунок гри вп’ятьох, але без Михайла Зварича - це зовсім інший варіант розіграшу. Старалися перебудуватися, щось вдалося, щось ні. Тим більше, що не хотілося програвати, тому грали з п’ятим польовим не так активно, як би хотілося.
- Травма Цілика внесла корективи у хід гри? 
- Під час матчу травма когось з гравців завжди змушує перелаштовуватися на інші варіанти четвірок. Але добре зіграли в цьому випадку молоді гравці - Назар Швед замінив Андрія Цілика. Він молодець, що не знітився, і зіграв так, як ми хотіли, шкода, що не забив, але ще все попереду.
- Як загалом оцінюєте гру обох четвірок? 
- Ми не ділимо команду на четвірки, бо одного разу краще може виглядати одна, іншого - друга. Поки очікуємо більш потужної гри від другого квартету, хочемо, щоб вони в захисті більш надійно грали і реалізовували створені моменти, тому будемо ще шукати варіанти. Перша четвірка все ж таки має давні зв’язки.
- Ворота все-таки довірили Віталію Бірову… 
- Незважаючи на те, що він пропустив попередні матчі, протягом тижня Віталій добре працював, на тренуваннях бачив його бажання допомогти команді, зробити все для перемоги. Тому довірили Бірову місце в складі, і його провини у пропущених голах немає ніякої. До того ж, при нічийному результаті двічі рятував команду.
- Як плануєте заповнити паузу в чемпіонаті? Які плани? 
- Після гри отримуємо два вихідних, далі будемо працювати у звичайному режимі, єдині корективи внесе від’їзд наших гравців до лав національної збірної, котрій бажаємо перемог, а хлопцям - зростання.
Роман Ковальчик, головний тренер "Сокола":
- Перш за все, вітаю "Ураган" із заліковим балом, який хлопці закономірно "заробили" - команда заслужила і повністю відпрацювала. А "Сокіл" втратив очки по відношенню до самої гри.
- Чого не вистачало обом командам, щоб отримати перемогу? 
- "Ураган" - молодець! Все, що на даний момент вони вміють, - вони зробили, могли навіть виграти. Команда готувалася, тому все закономірно. Міг виграти і "Сокіл", але нам не вистачило майстерності молодих хлопців, які в нас грають. Нічого надзвичайно не сталося, ми вперше йдемо на першому місці. Вони не розуміють, що "залізти" туди важко, а втримати цей показник - ще важче. Ми над цією темою багато працюємо, говоримо. Ви знаєте, які у нас є молоді гравці, і в цьому аспекті ведеться дуже багато роботи, і з кожним днем працюємо  психологічно - робота ведеться і з моєї сторони, і з сторони президента клубу. Тому працюємо, але результат сьогоднішньої гри - закономірна бойова нічия. Думаю, для обох команд - урок, в якому напрямку треба рухатися далі.



«Титан» (Покровское)  «Кардинал-Ровно» (Ровно)   4:1 (2:0)
Арбитры: М. Чубинский (Киев), А. Билащенко (Чернигов)
Голы: Ященко (1), Милинький (3), Лемиш (24), Шеховцов (39) 
– Волянюк (22)





 
«Эпицентр К Авангард» (Одесса) 
 «ИнБев/НПУ» (Житомир/Киев)   2:4 (0:3)
Арбитры: П. Кравцов (Ровно), Б. Киндий (Роздил)
Голы: Сандул (37), Остапчук (38)
– Чеберяк (5), Дзюба (10), Бакум (12,24)
 

 




«ХИТ» (Киев)  «Энергия» (Львов)   3:0 (1:0)
Арбитры: Е. Дынник, А. Швец (оба - Харьков), Г. Гора (Киев)
Голы: Смоловик (19), Журба (39,40)

 

 



Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.