РоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у ПольщіФутзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»

Екстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

15 серпня у прес-центрі Будинку футболу відбулось жеребкування календаря Екстра-ліги сезону-2018/2019 

Нагадаємо, що у новому сезоні чемпіонат України у найсильнішому дивізіоні вітчизняного футзалу проходитиме у два етапи. Спочатку пройде перший етап, а точніше – регулярна частина. А потім за підсумками «регулярки» визначаться шість команд, які поведуть боротьбу за призові місця.

Перед початком жеребкування президент Асоціації футзалу України Сергій Владико нагородив автора пісні про футзал, яка відтепер, скоріше за все, має шанси стати офіційним гімном всеукраїнських змагань з футзалу. Після того, як автор, котрого звуть Костянтин Кудряков, отримав подарунок від керівництва АФУ у вигляді футболки збірної України, він розповів про історію створення цієї пісні. А потім він же і заспівав пісню, яка має назву «Футзал». З цієї пісні і почалась церемонія жеребкування календаря нового сезону Екстра-ліги.

Далі же Сергій Владико вручив атестати командам-учасницям нового сезону Екстра-ліги. Після цього Голова Комітету з проведення змагань АФУ Валентин Вакула розпочав церемонію жеребкування.

І за його підсумками сформувалися
наступні пари першого туру:

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Титан» (Покровське) 
«Продексім» (Херсон) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) 
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Енергія» (Львів) 
«АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – «ХІТ» (Київ) 
«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Сокіл» (Хмельницький)

Більш детальний календар буде опублікований трохи згодом. Нагадаємо, що сезон в українському футзалі розпочнеться 8 вересня у Львові матчем за Суперкубок України між херсонським «Продексімом» та львівською «Енергією». А перший тур чемпіонату України в Екстра-лізі стартує 15 вересня.

Артем Терентьєв,
«5х5»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.