Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Элитный финал АФЛУ-2017: день второй (+видео)


01 апреля 2017, суббота. Спортивный зал № 1

10.00 Группа Е   RED (Киев) - Виктория (Краматорск)   6:3
Голи: Савенко (3, 16, 23), Арановський (12), Семенов (23, 24) – Рілін (9), Залятов (10), Савенко (20 – автогол)
Попередження: Заславський (7) – Залятов (8), Карпунін (23)
 
Перший матч другого ігрового дня став у якійсь мірі розігрів очним. Обидві команди тривалий час були у пошуку своєї гри – мабуть, футзалісти ще не встигли прокинутись. І по такій грі було важливо, хто прокинеться першим і візьме гру під свій контроль. Судячи з голу Савенка на 3-й хвилині, першими прокинулись кияни. Однак, цей гол на хід гри майже не вплинув, хоча «RED» вже мав перевагу і намагався її розвинути. Однак, іншої думки були гравці з Краматорська, які спіймали ігровий ритм ближче до перерви і змогли не тільки зрівняти рахунок, а і вийти вперед. Проте, переможний рахунок їм втримати не вдалося. На останній хвилині першого тайму зрівняв цифри на табло.

Друга 12-хвилинка, враховуючи дві двійки на табло, мала бути ще більш цікавішою. «Вікторія», яка навряд чи могла занести собі в актив попередній ігровий день, намагалась будь-яким чином зачепитися за очки. Однак, у той же час «RED» мав нехай і не таку відчутну, але все-таки перевагу. Це згодом вилилося у гол Савенка на 16-й хвилині. Зазначимо, що Савенко був однією з найпомітніших фігур на майданчику в складах обох команд. Яскраве тому підтвердження: його хет-трик. А якби він ще на 20-й хвилині не забив у свої ворота, то взагалі йому б ціни не було, оскільки саме після цього автоголу Руслана рахунок став 3:3, і у «Вікторії» знову з’явилисчя шанси на очки. Однак, кінцівку зустрічі кияни залишили за собою, забивши у ворота Чугуєва ще три м’ячі та схиливши шальки терезів на свою користь.



11.00 Группа Е   Энерго (Кропивницкий) - Бренд Груп (Луцк)   4:2
Голи: Барабанов (7, 8), Скоров (16, 22) – Назарчук (22), Козачок (24)
Попередження: Козачок (15), Лисенко (24)
 
Лучани, на правах господарів змагань (хоч вони і були номінальними гостями у грі проти «Енерго») намагалися з перших хвилин заволодіти ініціативою. Бажання «брендовиків» було зрозумілим. Першу сходинку в групі «Е» вже «окупував» столичний «RED», так хоч за другу був реальний шанс поборотись. Однак, плани «сіро-білих» порушив гол Барабанова на 7-й хвилині поєдинку. Після цього гра помітно стала швидшою, і «винуватцями» цього стали «енергетики», які хотіли розвинути свій успіх. Це їм вдалося завдяки дублю Барабанова, і тепер стан речей для лучан у цьому матчі був близьким до критичного. Всі свої надії гравці з Луцька покладали тепер на «гол у роздягальню». На останніх секундах першого тайму вони намагались влаштувати штурм воріт Пастернака, але безрезультатно.

З початком другої половини зустрічі «Бренд Груп» став активніше шукати ключі до воріт Пастернака. Однак, ворота голкіпера «Енерго» залишались недоторканими. Але у той же час складалося враження, що їм вигідна така гра від оборони, оскільки вони мали би більше шансів для того, щоб зробити результативні контратаки. І, варто сказати, така тактика мала успіх. Особливо після того, як на 116-й хвилині Скоров зробив рахунок 3:0 на користь «Енерго». І це вже був майже нокдаун для господарів майданчику, яким тепер залишалось тільки йти на ризик та випускати п’ятого. Однак, і цей хід, як показали подальші події, також був приречений на провал. Тому що згодом Скоров зробив дубль, вразивши порожні ворота лучан. І тільки після цього «Бренд Груп» зміг показати, що теж вміє забивати, скоротивши під кінець гри своє відставання до двох м’ячів. Але дуже пізно волиняни вмикнулись у цей матч, аби врятувати його.


 
12.00 Группа В   Надия-2 (Хорив) - Энергия (Житомир)   1:1
Голи: Гриник (5) - Петренко (5)
Попередження: Калуцький (21), Гриник (23)

Дуже цікавим обіцяв бути поєдинок між «Надією-2» та «енергією». І перший тайм дійсно був таким. Обидві команди були заточені на боротьбу з першої до останньої секунди. Тому, саме таких епізодів, де протистояння за кожен м’яч виникали на всіх ділянках майданчику , вистачало. Однак, разом з тим, «Надія-2» та «Енергія» не забували і про атакуючі дії. І вже на 5-й хвилині «енергетики» відкрили рахунок. Проте, за кілка миттєвостей волиняни зусиллями Гриника відновили паритет у матчі. Після цього на майданчику знову пішла боротьба за ініціативу. Вже ближче до кінця тайму на деякий час у грі відбулося відносне затишшя, яке «Надія-2» спробувала порушити спробою розіграшу зайвого гравця. Однак, ця штучна більшість дивідендів хорівчанам не принесла.

І «Енергія», і «Надія-2» вийшли на другий тайм, сповнені рішучості схилити шальки терезів на свою користь. Однак, у той же час той відсоток боротьби, який був у таймі першому, залишався високим, і це, вочевидь, не давало можливості командам показувати відкритий футзал, який міг би призвести до голів. Однак, разом з тим до небезпечних епізодів біля обох воріт справа все-таки доходила. У той же час сталдо помітно, що футзалісти «Надії-2» почали нервувати. Про це свідчив і той факт, що ближче до ендшпіля поєдинку хорівчани вже мали п’ять фолів. Аби не привезти собі дабл-пенвльті, волиняни почали випускати п’ятого гравця, щоб контролювати м’яч і, разом з тим, мати можливість реалізувати штучну більшість. Відповідно, для «Енергії» це був шанс покарати суперників за порожні ворота. Не стали житомиряни провокувати своїх візаві на шостий фол. Тому, підсумкова нічия 1:1 виглядала закономірно.
 

13.00 Группа В   Коксохим (Авдеевка) - Лидер (Черновцы)   7:2
Голи: Бичков (1), Терентьєв (5, 6), Балабанов (13), Полянський (14), Кудрін (14, 22) – Жуківський (6), Чехов (20 – з 6-метрового)
Попередження: Коноваленко (20) - Жуківський (12), Червоний (16), Кікареш (19)

Вже на старті матчу «Коксохімік» дав зрозуміти своїм суперникам з Чернівців, що легкого життя чекати не доведеться. Швидкий гол від Бичкова одразу розставив пріоритети команд у цій грі. Одразу стало зрозуміло, що авдіївці гратимуть більше на атаку, а представникам Буковини доведеться думати про те, як би не пропустити ще більше. Однак, скоро стало зрозуміло, що свою задачу чернівчанам виконати не вдасться. «Коксохімік» переважав суперника майже в усіх компонентах гри – від колективної швидкості до індивідуальних дій. Скоро це знайшло своє відображення у голах «смугастих», які забив Терентьєв у середині першого тайму. Щоправда, після цього Бичков та компанія швидко пропустили від Жуківського, але на перебіг подій це не вплинуло. «Коксохімік» і надалі продовжував грати першим номером, доводячи свою перевагу на майданчику.

Авдіївська команда дуже результативно провела початок другого тайму, забивши за дві хвилини три м’ячі. І цим, по суті, вони вирішили долю гри, хоча до фінальної сирени було ще багато часу. Відповідно, «смугасті» могли забивати ще. Але чернівчанам у цих епізодах щастило. Хоча іноді «лідери» все-таки намагались відіграти своє відставання. І на 20-й хвилині вони змогли заробити пенальті, який реалізував Чехов. Проте, це було лише слабкою втіхою для чернівчан. А от останнє слово було за «Коксохіміком»: Кудрін вразив порожні ворота «Лідера» і поставив на цьому масну крапку – 7:2.
 

14.00 Группа D   PARTIZAN (Киев) -  Монолит (Харьков)    1:4
Голи:
Кузьмін (21) - Волобуєв (19), Абакшин (21), Моспан (24), Дуплій (24)
Попередження: Жук (8) – Волобуєв (15)
Вилучення: Синельниченко (17)

Поєдинок між командами з Києва та Харкова мав стати центральним за підсумками всього другого ігрового дня. Так воно і вийшло. Вже на старті гри «партизани» перевірили Гурка на предмет готовності до матчу. Воротар «Моноліта» виявився готовим. Згодом ще кілька разів кияни намагалися все-таки змусити капітулювати голкіпера харків’ян. Але у той же час і харків’яни не відсиджувались у захисті. Так, дуже хороший момент втратив Моспан, який просто дивом не зміг переграти Гуця, що, здавалося, був вже відіграний і не міг допомогти своїм партнерам. Але все-таки він врятував. І подібні епізоди часто виникали у обох воріт. Команди показували швидкий футзал, у деяких моментах гравці не шкодували себе, але при всьому цьому рахунок залишався не відкритим.

А найцікавіші подій почали відбуватись після екватору другого тайму. Точкою відліку стало вилучення «партизана» Синельниченка. Харків’яни довго розігрували більшість, але не могли змусити капітулювати Гуця. Зрештою, Волобуєву вдалося «розпечатати» ворота столичного голкіпера. Але через кілька хвилин киянам вдалося зрівняти рахнок. Проте, у «монолітівців» було більше бажання виграти цю зустріч, що вони і підтвердили наприкінці матчу. 4:1, і «Моноліт» завоював першу сходинку в своїй групі.
 


15.00 Группа D    Металлург (Соколовское) - ВИГО (Тернополь)   2:1
Голи:
Лисенко (9), Кулібаба (15) – Вітович (18)

В останньому матчі груповому етапу, який відбувався у залі № 1, зустрічались приблизно рівні за класом команди. Тому, від цього поєдинку можна було очікувати, що і «Металург», і «ВІГО» будуть проводити час у пошуках можливості забити. Однак, тут ще треба врахувати один фактор. Незважаючи на те, що ці два колективи приблизно однакового рівня, та швидкості у них були невисокі. Тому, на майданчику було більше позиційного футзалу. І по такому повороту подій важливість першого забитого м’яча зростала вдвічі. Коли ж Лисенко відкрив рахунок, то «металургам», звісно, грати стало легше. Тим більше, часу для того, щоб відігратись ще в першому таймі, у тернополян майже не біло.

А коли на 15-й хвилині Кулібаба подвоїв перевагу «Металурга» то становище «ВІГО» стало ще скрутнішим. Їм треба було якомога швидше перебудуватись, щоб мати у перспективі шанси на порятунок. І, як показали подальші події, тернополяни це швидко зрозуміли. Після того, як Вітович відквитав один м’яч, у гравців «ВІГО» була ще половина другого тайму, аби зрівняти цифри на табло. Однак, чим менше часу залишалось до сирени, тим меншою ставала надія галичан на те, що їм ще вдасться схилити шальки терезів на свою користь. І за той час, що залишився, гравцям у зеленій формі так і не вдалося бодай би ще раз вразити ворота «металургів», які у підсумку святкували перемогу.
 

16.00 1/4 Высшая лига   (Q1)   Коростень - RED (Киев)   0:5
Голи: Цой (2, 4), Савенко (10), Корнійчук (17), Химяк (22)
Попередження: Черененський (9), Скорода (11) - Семенов (8)

У першому чвертьфіналі Вищої ліги київський «RED» влаштував справжню перевірку на міцність «Коростеню». І вже по ходу першого тайму кияни дали зрозуміти, що не дадуть своїм опонентами права на помилку. Це підтвердилось вже на початку гри, коли «блакитні» дозволили Цою двічі «розписатися» у коростеньських воротах. Надалі столичні футзалісти продовжували домінувати на майданчику. Їх домінування скоро втілилося у третій забитий гол. І лише після того кияни дозволили своїм візаві трохи постворювати небезпечні моменти. Але на результат за підсумками перших дванадцяти хвилин гри це не вплинуло.

«Червоні» продовжували грати у свій футзал, хоча іноді «Коростень» намагався гідно відповідати. Можливо, якби представникам Житомирщини вдалося забити на початку другого тайму, то вони би мали якісь шанси на «камбек». Але цих шансів стало менше після того, як Корнійчук зробив рахунок 4:0. А за дві хвилини до кінця основного часу Химяк остаточно знищив інтригу в цьому чвертьфінальному протистоянні. Під кінець гри «Коростень» мав можливість забити «гол престижу», але Черененський не зміг вразити порожній кут воріт Поліщука. Тому, «RED» спокійно і не переконливо забронював собі місце у півфіналі Вищої ліги.
 
17.00 1/4 Высшая лига    (Q2)     Энергия (Житомир) - Шахтер (Днепр)   6:2
Голи: Сичов (10), Козленко (21) - Єлісєєв (10, 16), Тарасюк (12, 23), Юрченко (19), Ясковець (20)
Попередження: Астраханцев (11), Коваленко (16)

Дніпровські «гірники», мабуть, ще перебували під враженням від своєї результативної гри проти «Тартака» Однак, «жовто-чорним» треба було вже налаштовуватись на чвертьфінал Вищої ліги, де їх суперником стала житомирська «Енергія». Судячи по стартовому відрізку гри, з налаштуванням у дніпровців не виникло проблем. Принаймні, вони у дебюті зустрічі виглядали трохи цікавіше і мали можливість відкривати рахунок. Однак, найреальнішу нагоду мав житомирянин Ясковець, який влучив у поперечину. Це був серйозний «дзвіночок» для «гірників». Однак, дніпровці продовжували грати у свою гру. А якби вони стали більш уважно грати в обороні, то навряд чи пропустили би на 10-й хвилині від Єлісєєва. Втім, і житомиряни концентрацією не відзначались. Інакше вони би не дозволили Сичову опинитись першим на м’ячі після удару партнера по команді та зрівняти рахунок. Такий перебіг подій змусив обидві команди рухатись ще швидше. В принципі, рахунок 1:1 за підсумками першого тайму був би цілком закономірним. Але іншої думки був Тарасюк, який за 11 секунд до перерви вивів «Енергію» вперед.

Звичайно, цей «гол у роздягальню» вплинув на подальший перебіг гри. Тому що дніпровцям тепер треба було докласти максимум зусиль, аби пошвидше відігратись. Але зробити цього не вдавалось. А коли на 16-й хвилині Тарасюк зробив рахунок 3:1 на користь «Енергії», то дніпровці змушені були перейти на гру в більшості. Однак, грати у форматі 5х4 не вдавалось, та ще «гірники» отримували м’ячі у власні ворота. І все це призводило до того, що рахунок зростав, як на дріжджах. Дніпровцям, щоправда, вдалося трохи скоротити розрив у рахунку, але вони вже ніяк не змогли завадити «Енергії» оформити путівку до півфіналу Вищої ліги.

18.00 1/4 Высшая лига    (Q3)     Черное море (Одесса) - Надия-2 (Хорив)   2:1


19.00 1/4 Высшая лига    (Q4)     Монолит (Харьков) - Чайка (Кременная)   4:2
 

01 апреля 2017, суббота. Спортивный зал № 2

11.30 Группа C   Володимир (Тыврив) - Коростень (Житомирская обл.)

У тиврівського «Володимира» була дуже відчутна група підтримки, яка не замовкала ані на мить. І така підтримка мала мотивувати гравців з Тивріва на подальшу гру. Вони здебільшого грали першим номером, намагаючись постійно тримати у напрузі оборону «Коростеня» Варто сказати, що протягом більшої частини першого тайму гра йшла саме на половині «Коростеня». Однак, на боці представників Житомирської області були фарт та впевнена гра їх голкіпера. Хоча не можна сказати, що коростенці відсиджувались у обороні. Вони теж іноді створювали моменти біля воріт «Володимира», але їх ударам бракувало точності.

Картина гри не майже не змінилась по ходу другого тайму. Хіба що з тією різницею, що на початку другої 12-хвилинки «Коростень» спробував перехопити ініціативу та забити «гол з роздягальні». Однак, ці наміри «блакитних» не здійснились. Тому, гра перейшла у безгольове русло. Обидві команди якщо і мали нагоди для того, щоб нарешті відкрити рахунок, то одразу їх марнували. І, зрештою, вони догралися до того, що фінальна сирена зафіксувала нульову нічию.
 
 
12.30 Группа С   Чайка (Кременная) - УжНЕТ (Ужгород)    6:3
Голи:
Савченко (1, 2, 20), Кошелєв (9), Коломайло (11), Кучірка (12) – Оліщук (9), Дзюбенко (22), Скрипніков (23 – з 6-метрового)
Попередження: Кучірка (5), Плешаков (7) – Гулаков (6), Дзюбенко (23), Скрипніков (23)

Хто з двох команд фаворит, а хто – аутсайдер, стало ясно вже у дебюті поєдинку між «Чайкою» та «УжНетом». Саме тоді Савченко забив дав м’ячі у ворота ужгородської команди, тим самим забезпечивши своїй команді більш-менш комфортну перевагу. Надалі футзалісти з Кремінної ще не один раз були близькі до того, щоб збільшити рахунок на свою користь. Але гравців «Чайки» підводила точність. Втім, ближче до кінця першого тайму кремінцям все-таки вдалося зробити свою перевагу ще більшою, забивши двічі. Водночас вони дозволили відзначитись і опонентам, а точніше – Оліщуку. Проте, для «Чайки» це був єдиний неприємний епізод у першому таймі.

Враховуючи те, що рахунок вже був 5:1, «Чайка» могла собі дозволити пограти по рахунку. Однак, у той же час гравці цієї команди не приховували, що налаштовані забити ще. Треба бути реалістами: у багатьох футзальних складових «Чайка» вигладала краще за опонентів. Однак, забила вона лише один раз, коли Савченко оформив хет-трик. Здавалося, що більше нічого цікавого в цьому поєдинку не буде. Але ужгородцям вдалося відквитати два м’ячі. Однак, підсумковий результат все-таки був не на їх користь.
 
 
13.30 Группа А   Черное море (Одесса) - Насосэнергомаш (Сумы)   5:2
Голи:
Стародубовський (4, 10), Пилипів (6), Лобан (19, 23) – Новіков (9, 14)

Одеське «Чорне море», в принципі, напередодні вирішило питання виходу з першого місця своєї групи у Вищу лігу. Однак, напевне, у одеситів був ще стимул закінчити груповий етап з максимумом набраних очок. Тому, не дивно, що вони одразу взялися за справу. Втім, знаючи, якого рівня футзалісти грають за «Чорне море», складно було уявити, що вони будуть грати у півсили. Цю тезу підтвердив на 4-й хвилині Стародубовський, який відкрив рахунок потужним дальнім ударом. І після цього Пилипів та компанія заграли у притаманну їм гру. Хоча і не без похибок, які, звісно, іноді виникали, особливо при розіграшах п’ятого гравця. Та й якби не було похибок, то навряд чи вони би пропустили від Новікова на 9-й хвилині. Цей гол, до речі, зробив рахунок мінімальним, адже перед цим «Чорне море» вигравало 2:0. Втім, представники Південної Пальміри дуже швидко повернули собі фору в два м’ячі. І знову відзначився Стародубовський, який вирішив не нудьгувати у воротах та перевірити пильність свого колеги по воротарському цеху з Сум.

Однак, варто віддати належне сумчанам, які все-таки намагались гідно грати з тайим грізним суперником, як «Чорне море». На початку другого тайму Новіков знову скоротив відставання «Насосенергомашу» до мінімуму. І якби представники Сумщини мали більше фарту в атаці, то, можливо, вони би і зрівняли рахунок. А, можливо, вони просто не повірили у свої сили і що можуть на рівних конкурувати з одеситами. Як би там не було, а другу половину другого тайму сумчани провалили, давши можливість своїм візаві ще двічі забити і встановити остаточний рахунок зустрічі – 5:2.
 


14.30 Группа А   Шахтер (Днепр) - Тартак (Дрогобыч)   10:5
Голи: Суровцев (3, 4, 13, 21, 23), Астраханцев (8, 20), Сичов (13, 17), Шерняк (22) – Андрушевський (4), Биків (19), Берегуняк (22), Пашаг (22), Куцір (24)
Попередження: Суровцев (14) – Куцір (24)
Вилучення: Білоц (16)
 


16.00 1/4 Первая лига    (Q5)      Енерго (Кропивницкий) - Виго (Тернополь)   2:1
Голи: Ісаєв (12), Скоров (14) – Мороз (24)
Попередження: Андрієнко (24)

Для «ВІГО» це був другий матч поспіль, тому, можливо, цей фактор трохи дався взнаки у стартовому чвертьфіналі Першої ліги. Безумовно, це було на руку кропивницькому «Енерго», але «червоні» довгий час не могли цим скористатись. Хоча можливості для цього, звичайно, були. Та і по грі кропивничани виглядали свіжішими за своїх опонентів з Тернополя. Однак, забити «енергетики» змогли тільки наприкінці першого тайму. Тим не менш, це вже була перевага над «ВІГО».

Розвинути свій успіх кропивничани змогли на початку другого тайму. Це Скоров зробив рахунок 2:0, чим суттєво збільшив шанси «Енерго» на вихід у півфінал Першої ліги. І, до того ж, «енергетики» робили все для того, щоб їх тернопільські візаві не змогли «розмочити» рахунок, інакше невідомо, як би потім склалася гра. Але вона складалася фактично за планом «Енерго». Єдина неприємність для команди з Кропивницького, яка не вписувалась у цей план – гол від тернополянина Мороза на останній хвилині основного часу. Однак, це був «гол престижу» з присмаком поразки та вильоту з плей-офф.
 
17.00 1/4 Первая лига    (Q6)      PARTIZAN (Киев) - Коксохим (Авдеевка)   8:4
Голи:
Листопад (12), Степанюк (12, 17, 18), Бондарчук (15), Жук (17, 22) – Балабанов (16), Кудрін (18, 19), Полянський (21)
Попередження: Гнатюк (13), Листопад (19) – Кудрін (19)

Серед усіх чвертьфінальних поєдинків Першої ліги найбільше за все очікувався матч між «партизанами» та «коксохіміками». І у тих, і у інших є гравці з досвідом виступів на серйозному рівні. Але не тільки цим була цікава гра. Просто обидві команди, якщо чесно, могли би грати у «верхньому» плей-офф, але турнірна доля розпорядилася інакше. Кияни, у яких, вочевидь, ще не запеклася рана від програного протистояння з «Монолітом», прагнули сатисфакції. І вони намагались її якомога швидше отримати. Однак, тільки під кінець першого тайму їм вдалося забити у ворота авдіївців. Більше того – вони це зробили двічі. Фактично це були два «голи у роздягальню».

Чи вплинуло це на подальший перебіг подій у другому таймі? Для «партизанів», звісно, вплив був позитивний. Вже по ходу другої 12-хвилинки їм вдалося розвинути свою перевагу. Щоправда, віддамо належне «Коксохіміку». Команда з Авдіївки все-таки намагалася боротись, але дуже пізно вона вмикнулася у боротьбу за вихід у півфінал – столичні «партизани» вже були там.
 

18.00 1/4 Первая лига    (Q7)      Володимир (Тиврів) - Металург (Соколовское)   4:5
Голи: Татарчук (17), Фурман (20) – С. Тимофієнко (10), Шкварько (24 – з 10-метрового)
Попередження: Релелюк (12), Фурман (13) – Зінов’єв (4), Буртник (9), Шкварько (21), Кулібаба (23)

19.00 1/4 Первая лига    (Q8)      Бренд Груп (Луцк) - Насосэнергомаш (Сумы)   2:6
Голи:
Лисенко (11), Заболотько (21) – Супрун (2, 18), Таран (4), Каверник (6), Новіков (13), Боріцик (17)

Оскільки початок останнього чвертьфінального поєдинку Першої ліги трохи затягнувся через серію пенальті у попередньому матчі, то фактично він і завершував програму другого ігрового дня. Можливо, той факт, що гра почалась трохи пізніше, зіграв свою роль. Особливо для «Насосенергомаша», який вже по ходу першого тайму зробив серйозну заявку на вихід у півфінал. Станом на екватор першої 12-хвилинки сумчани вели вже 3:0. І цей рахунок дозволяв «енергетикам» контролювати хід гри. Хоча під кінець першої половини гри сумські футзалісти все-таки трохи розслабились, що дозволило «брендовикам» відквитати один гол.

Теоретично цей гол давав лучанам надію на «камбек». Однак, на початку другого тайму цю іскру надії притушив Новіков, який зробив рахунок 4:1 на користь «Насосенергомаша». Надалі гра проходила за наступним сценарієм: сумчани могли ще неодноразово забили, однак не завжди втілювали свої моменти у гол. Зрештою, вони змогли відзначитися ще двічі, і перемога сумчан у цьому чвертьфіналі вже ні у кого не виникала сумнівів. Єдине, що могли зробити волиняни – це відквитати ще один м’яч. На інше у них просто не вистачило сил.
 

Джерело - http://futsal-amator.com.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.