ВетераныВетераны "40 плюс". Стабильный Нестерук, рекордный Москвин и Шуст – первый по итогам опросовФутзал в миреХмельницький «Сокіл» зіграє два товариські матчі з триразовим чемпіоном УгорщиниРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Третьи матчи. Обзоры (обновляется)Экстра-лигаДмитро Камеко: «Президент клубу зробив мені найнижчу зарплату з формулюванням "а кого ти тут краще граєш? ". Ніколи не забуду ці слова.»Первая лига Олег Зозуля: «У меня простая работа. Я – тренер»Юношеский футзалВіталій Одегов: «У команді панує позитивна та робоча атмосфера»Детский футзалТОР-10 найкращих голів Всеукраїнського фіналу Шкільної футзальної ліги УкраїниЖенский футзалХарків прийматиме Фінал Кубка України серед жіночих командЮрий Кобзарь: «Интрига есть, а выделить некого»БеларусьБеларусь. 1/2 финала плей-офф. Первые матчи. LIVE!Футзал в миреИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы первых матчей 1/4 финала плей-оффКазахстанБратский союз в «Кайрате»РоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Вторые матчи. ОбзорыЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Чемпион – «Продэксим», «серебро» – у «Энергии», «бронза» – у «Титана»ХарьковЛучшие голы 17-го тура Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы. Ответные матчи. LIVE!Футзал в миреБеларусь. 1/4 финала плей-офф. Роман Кордоба выводит «Витэн» в полуфиналЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Финалы плей-офф. Ответные матчи. Анонс: сыграем ли в воскресенье?Юношеский футзалВіталій Одегов оголосив список гравців юнацької збірної України з футзалу (U-19) на навчально-тренувальний збірРоссияРоссия. Суперлига. 1/4 финала. Первые матчи. Обзоры

Epicentr Brovary Open Cup Summer 2017. Ювілейний і найбільш зірковий

25-27 серпня 2017 року в Броварах у спортивному комплексі «БВУФК» відбудеться традиційний 5-й Всеукраїнський турнір з футзалу «EPICENTR BROVARY OPEN CUP». Організатором турніру виступає торговий центр «Епіцентр» м. Бровари за підтримки Федерації футзалу м. Києва. На цей раз на броварський паркет вийде справжня розсип зірок, так що подивитися буде на що.

Ювілейний турнір збере 8 команд з 7 міст нашої Батьківщини і вперше відбудеться з таким розмахом, адже триватиме цілих 3 дні. В рамках турніру також відбудеться товариський матч між збірною Броварів і збірною Києва U-21.

По два переможці груп поборються за головний трофей, а команди, що посіли 3-ті і 4-ті місця виборюватимуть Кубок Престижу.
 
Група А

Епіцентр К2 (Київ)

 
 

Чинний чемпіон турніру і одна з найтитулованіших київських аматорських дружин везе в Бровари настільки потужний склад, що граючий тренер Тарас Шпичка матиме вдосталь головної болі щодо того, кого випускати на майданчик. Що не гравець – то ім’я: один з найкращих бомбардирів українського футзалу Віталій Нестерук, чемпіони України В’ячеслав Листопад і сам Тарас Шпичка, володарі Кубка України Юрій Балашев, Антон Бутко і Віталій Арановський, екс-легіонер з російським і німецьким досвідом Микита Тменов, наддосвідчений Вадим Гордієнко, Віктор Цой, Сергій Романовський і Павло Химяк, яких не треба зайвий раз представляти українській футзальній аудиторії, ну а решту хлопців чудово знають ті, хто слідкує за столичним футзалом. Чи зможе хтось зупинити цю машину? Певно, що «Епіцентр К2» може зупинити себе сам.
 
Епіцентр К44 (Бровари)
 
 

П’ятий турнір, а значить п’ята спроба для господарів його виграти. Як це недивно, але 44-ті ще жодного разу на ньому не тріумфували. Поки що їхній найкращий результат – друге місце на другому турнірі. Цю команду сміливо можна називати «тренерською», адже головна зірка перебуває саме на тренерській лаві і це не хто інший як найтитулованіший український наставник Станіслав Гончаренко. Саме він і привів із собою з «Політехніка» квартет Веримейчук-Ус-Капустін-Ардашніков. Серед відомих імен згадаємо Віталія Воронкова, який трохи встиг пограти у вишці за житомирський «Контингент» і хмельницький «Спортлідер+», Сергія Степаненка, що вірою і правдою служив «Метрополітену», а також Володимира Поночовного, який у минулому сезоні грав в Екстра-дізі у складі «ЛТК/ІнБев/НПУ».

Епіцентр К (Черкаси)
 
 

Команда веде свій початок ще з 2008 року. Черкаські «будівельники» у минулому сезоні невдало виступила у Другій лізі України, а також обласній Екстра-лізі, але виграла бронзові нагороди IV Кубку Чорного моря з футзалу серед команд Груп компаній «Епіцентр». Традиційні учасники «EPICENTR BROVARY OPEN CUP», які мають здобуте чемпіонське звання на другому турнірі, а також «срібло» дебютного розіграшу. «Погоду роблять» брати Орлін і Григорій Стайкови, які вдосталь награлися у Першій лізі за бориспільську «Кобру» і київський «Метрополітен».

Епіцентр К (Чернігів)
 
 

Команда з найчисельнішою заявкою на турнір – аж 17 гравців. У Групі А Першої ліги чемпіонату Чернігова у минулому сезоні «будівельники» посіли 7 місце. Склад чернігівців практично повністю складається з вихованців футбольних «Юності» і «Десни». Серед відомих імен Богдан Ананко, який зовсім трохи встиг пограти за чернігівську «Енергію».
 
Група В

Епіцентр К (Харків-3)

 
 

Найбільш цікавий учасник турніру. Харків’яни ведуть свою історію з 2014 року і брали участь в усіх «EPICENTR BROVARY OPEN CUP», причому останнім часом приїжджають в таких малочисельних складах, що ледь вистачає гравців на заявку, але завжди виграють медалі. Так що не дивно, що заявка харків’ян є найменш чисельною з усіх – лише 9 гравців.
Учасник Першої ліги Кубку ФК Універ (другий за рангом дивізіон Харкова), де в минулому сезоні посіли 5-те місце На першому Оупен Капі слобожанці брали «золото», потім двічі виграли бронзові нагороди, а минулого року програли у фіналі. Когорту досвідчених бійців представляють Дмитро Долгов («Моноліт»), Андрій Кравченко («Телеком», «ДСС», «Єнакієвець»), Дмитро Лук’янчук («ЛТК»), Віталій Іщенко («Локомотив-2» (Харків)) і Вадим Носов («Viva Cup»).
 
Епіцентр К6 (Київ)
 
 

Вперше у турнірі братиме участь столичний К6 і це ще одна команда зі справді «зірковим» складом. Тут вам і частина сенсаційної «Манзани», що брала Кубок, в особі Євгена Смоловика, Ярослава Аксьонова, Апті Накаєва, Віталія Мельника і Дениса Крошана, підсилена воротарем-бомбардиров Віталієм Дєнюжкіним, досвідченим вищоліговим бійем Андрієм Пунько, практично американським легіонером Владиславом Гуменюком і ще кількома відомим столичними бійцями. Думається, що це один з претендентів на найвищі місця.

МФК Атлетик (Бровари)
 
 

Чемпіон Броварів останніх трьох сезонів вперше спробує свої сили на новому рівні. У воротах броварчан місце займає один з найкращих майстрів відбиття пенальті Володимир Негель, а серед польових гравців виділяються Максим Івонко («НУХТ», «ЛТК», «Спортлідер+», «Манзана», «Епіцентр К3») і Микола Гнезділов («Київ-НПУ»).
 
Епіцентр К (Одеса-2)
 
 

Одеський «Епіцентр К Таїрова» під тренерством Віталія Сурича поступово розвивається і в минулому сезоні завоював бронзові нагороди одеської Прем’єр-ліги (найвищий за рангом дивізіон першості міста). У складі команди виділимо досвідчених першолігових бійців: Владислава Свіріпу, Андрія Болгарина, Анатолія Нєдєлєва і Олександра Калмацуя. Олександр Михальчук вдосталь пограв у футбол у аматарських чемпіонатах України і «зачепив» Другу лігу у складі «Реал Фарми». Порівняно з минулим броварським турніром склад одеситів суттєво підсилився, адже з екстра-лігівського «Юні-Ламана» вдалося «підтягнути» Юрія Лоскутова, а з першолігового «Делівері», який, на жаль, зник з футзальної карти України, Сергія Зуєва, Сергія Фадєєва (має в активі навіть один матч за футбольну збірну України U-18) і Віктора Пюро. Так що гості з півдня України явно розраховують на те, щоб повернутися додому не з порожніми руками.

Джерело - Андрій Гулій, прес-служба ФФзК

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.