Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. Фінали. LIVE!Первая лига Об'єднана команда «Кардинал Рівнестандарт» зіграє у чемпіонаті Першої лігиБеларусьБеларусь-2020/21. Плей-офф. 1/8 финала. LIVE!Первая лига «Ураган-2-КФВ» зіграє два товариські матчі з учасником першої лігиПервая лига Перша ліга 2020/21. Календар групи СПервая лига Євген Заїченко: «Я підійшов до Фіналу восьми другої ліги в не найкращій формі, але Андрій Чуднов ментально мене налаштував»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Серія за 3 місце. «Енергія» – «ХІТ». АнонсИспанияИспания-2020/21. Лучшие голы, комбинации и сейвы 30-го тураЧемпионат ЕвропыОсновний раунд жіночого Євро: третім суперником збірної України стала БельгіяЭкстра-лигаІгор Корсун: «Не хотів би залишитися на безлюдному острові з воротарями, бо вони небезпечні хлопці»Чемпионат ЕвропыЖозе Алесио: «Есть команды, с которыми не хотелось бы встречаться»Испания-2020/21. Тур 30. Смена лидера и вылет «Ферроля»ИталияИталия-2020/21. Лучшие голы и сейвы 26-го тураЭкстра-лигаДаниіл Абакшин – найкращий гравець квітня у Favbet Екстра-лізі 2020/21Лига чемпионов УЕФАДуглас: «Несмотря на все трудности, с которыми мы столкнулись вместе, мы остаемся стойкими и сильными»Лига чемпионов УЕФАТайнан: «Благодаря конструктивной критике я строил замок своей мечты»ИспанияДани Сантос уходит, Рафаэль Рато остается, Лин возвращаетсяАзербайджанИсполком АФФА решит, кто представит Азербайджан в Лиге чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФАОпределены календарь и формат Лиги чемпионов УЕФА сезона 2021/22Чемпионат ЕвропыСтартует квалификация женского ЕВРО-2022

Епіцентр К3 - Буран-Ресурс 2-2: матч гідних суперників

Через те, що паралельно відбувався чемпіонат України серед ветеранів, «Буран-Ресурс» приїхав в Київ у неповному складі. Зважаючи на домашній статус матчу, а також буквально необмежені можливості Олега Шайтанова у виборі гравців у заявку, фаворитом матчу все ж був «Епіцентр К3».

Для того, щоб відкрити рахунок гостям нічого не треба було вигадувати. Стандарти – це серйозна зброя, що і було продемонстровано. Сільченко з кутового викотив м’яч під удар Мірошнику, який його з 10 метрів низом поклав точно у кут – 0:1. Як не дивно, але до середини тайму у діях обох команд було дуже багато сумбуру і до ударів чи небезпечних моментів справа доходила вкрай рідко.
«Епіцентр К3» на правах господаря більше володів м’ячем, але зиску від цього не мав, бо як у стіну втикався в захисні редути «буранівців». Лише на 8-й хвилині Демиденку вдалося записати на свій рахунок перший удар «Епіцентра К3» в площину воріт суперника.

На 16-й хвилині відбулася чудова ілюстрація попереднього проміжку гри. Шевченко за рахунок індивідуальних дій розібрався з двома опонентами, але його удар встиг заблокувати третій. Донетчани за рахунок досвіду встигали перекривати усі зони, от тільки при атаках грішили неточними передачами, а то мали б більшу перевагу, ніж в один гол.

Тим часом Сільченка кинули в прорив правим флангом і він двічі встиг перевірити на надійність Максименка. Відповідь «будівельників» була серйознішою – Шайтанов з дуги поцілив у стійку, а потім пішов простріл, проте Таразевич у падінні пробив повз, а щастя було так близько…

Щастя було близько до киян, а забили донеччани. Сільченко з лівого флангу метрів з 9-ти точно низом послав м’яч у дальній кут. «Будівельника» пощастило забити дуже важливий з психологічної точки зору гол у відповідь. Таразевич кось примудрився у частоколі ніг проштовхнути м’яч в штрафному на Шклярука, а той з близької відстані розстріляв воротаря. – 2:1. На тому у першому таймі й заспокоїлись.

Після перерви господарі організували швидкий гол. На цей раз блиснув майстерністю Сергій Шевченко. Штанга – кращий друг воротаря, але не в цьому епізоді. Шевченко з 11-ти метрів зарядив у стійку, а від неї м’яч влетів у ворота – 2:2. «Епіцентр К3» продовжував тиснути, а донеччани зосередилися на контратаках. Нічого дивного в цьому не було, оскільки грати у 7 польових гравців в такому високому темпі було дуже важко.

Дуже хорошу нагоду, щоб вивести «Епіцентр К3» мав капітан. Шевченко з кутового віддав класний пас на Шуста, Олег вбіг у штрафний і з 3-х метрів вистрілив…вище. «Буран-Ресурс» теж не спав. Знаний бомбардир Олег Мірошник з 8-ми метрів перевірив пильність Максименка, а згодом Сільченко вбіг від Шайтанова, але пробив трохи вище «дев’ятки».
Знову кутовий, але на цей раз у ролі вбігаю чого Шевченко – постріл з 5-ти метрів і воротар встигає підняти руки від яких м’яч влетів у поперечину. Після цього донеччани несподівано пішли у пресинг. Несподівано, бо до кінця матчу залишалося 5-ть хвилин і сил у них начебто мало стати мало. Свої ж атаки вони намагалися будувати через дальні закидання воротаря.

Господарі такого явно не чекали і не змогли нічого протиставити. Після невдалого розіграшу штрафного «будівельниками» Сільченко вибігав майже віч-на-віч, але у боротьбі пробив повз.
Все йшло до нічиєї, але за 7 секунд до кінця представники Донбасу могли вирвати перемогу. Сільченко віддав чудову передачу на Мірошника, але удар Олега з 5-ти метрів зумів рукою відбити Максименко. Максим взагалі став справжнім героєм, адже на останній секунді м’яч зрикошетив від Таразевича у ворота, проте він і тут його зумів зловити.
У підсумку маємо цілком справедливу нічию. Як бачимо пороху у порохівницях ветеранів ще вдосталь. Будемо сподіватися, що наступні покоління зважатимуть на цей приклад.

«Епіцентр К3»: Максим Максименко – Сергій Шевченко, Денис Сандецький, Олег Шуст (к), Сергій Романовський - Микита Шклярук, Олександр Таразевич, Олег Шайтанов, Костянтин Демиденко – Євген Смоловик. Запас: Сергій Тимошенко (в), Павло Коротченко, Дмитро Бабич, Валерій Калініченко.
Тренер: Олег Шайтанов

«Буран-Ресурс»: В’ячеслав Кобець (к) – Роман Стрельцов, Дмитро Сільченко, Валентин Бондар, Олег Мірошник – Олександр Колесников, Валерій Грицовець, Дмитро Волошин. Запас: Валерій Стряпков (в), Віталій Ятло.
Тренер: Валентин Бондар

Арбітри: О. Сидорук (Вінниця), О. Білащенко (Чернігів)

Голи: Микита Шклярук, 18, Сергій Шевченко, 22 – Олег Мірошник, 3, Дмитро Сільченко, 18.

Попередження: Олег Шуст, 30, Сергій Шевченко, 31, Микита Шклярук, 32.
Порушення: 8 (3) – 7 (2)
Удари повз ворота: 17 (8) – 12 (6)
Удари в площину воріт: 16 (6) – 16 (8)
Гольові моменти: 16 (7) – 17 (9)

Андрій Гулій, спеціально для Аматорської футзальної ліги України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.