Португалия-2018/19. Лучшие голы 1-го тураПервая лига Перша ліга: став відомий календар першого туруСборная УкраиныСемь игроков «Продэксима» вызваны в национальные сборныеИспанияИспания-2018/19. Лучшие голы, комбинации и сейвы 1-го тураРоссияРоссия. Суперлига. 3-й тур. Месть «Новой генерации» была страшнаПольшаРоман Смирнов: «Чемпионат будет сложным и интересным»Польша​Польша. 1 тур. Сумской день в Экстраклассе (+ видео)ВетераныМирон Кіндій: «Задоволений виступами «ТВД» у Кубку України «40+»БеларусьАндрей Черниенко: «Я бы не разделял команды на сильные и слабые»ВетераныЭдуард Босенко: «Главное – побеждать здесь и сейчас, не оглядываясь на прошлые заслуги»Футзал в миреНаши за границей. Русак дебютирует, Разуванов, Мельник и Шаровара забиваютВетераныВиталий Чернышев: «Победа над сильным соперником приятна вдвойне»РумынияМикола Дурбан продовжить кар'єру в РумуніїЭкстра-лигаПерший тур Екстра-Ліги: хто є хто?ВетераныРоман Киндратив: «Моя карьера в ветеранском футзале только начинается»Экстра-лигаЕкстра-ліга: чим нам запам’ятається перший тур?Экстра-лигаВіталій Радевич: «Енергія» довго йшла до перемоги в Суперкубку України»ВетераныАнатолий Коломийчук: «Можем дать бой любому сопернику»ИспанияИспания. 1 тур. Диего Джиустоцци начинает с победы (+ видео)БеларусьМихаил Грицына: «Гастро-тур – да, алко – нет!»

ФК “Атлет-Житомир” – чемпіон м. Житомира

Заключний 18-й тур вищої ліги Чемпіонату м. Житомира розставив всі крапки над “і”, визначивши срібних та бронзових призерів, а також дав відповідь на питання хто покидає вищий дивізіон Житомира.


"Атлет-Житомир"

Якщо імена призерів були відомі, залишалось лише визначити ґатунок нагород “ІнБева” та “Енергії”, то місце команди, яка зазнає пониження у класі залишалось відкритим. За іронією долі у заключному турі зійшлися два головних претенденти на цю “путівку” – “Персей” та “Медик”. У підсумку “Персей” виграв “матч за життя” й не лише врятувався від вильоту, а й покращив своє турнірне становище, завершивши сезон 2017/2018 на сьомій позиції. На мажорній ноті сезон завершила і “Форца”, яка виграла гольову перестрілку у “Грантеха”.

Чемпіон та призери вищої ліги також завершили сезон перемогами: “Атлет-Житомир” дав майстер-клас юнакам СК “Візаж-Полісся” – 7:1, “ІнБев” відвантажив “ГазМясу” 10 голів, а “Енергія” у принциповому матчі з “Коростенем” святкувала перемогу з рахунком 10:1.


"ІнБев"


"Енергія"

По завершенні матчів вищої ліги відбулась церемонія нагородження, яку провели начальник відділу з питань фізичної культури і спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Віктор Малюта та голова Асоціації футзалу м. Житомира та Житомирської області Віктор Таран.

Індивідуальні нагороди лауреатам Чемпіонату будуть вручені під час урочистого підведення підсумків сезону 2017/2018 рр., яке відбудеться всередині квітня. Втім, розслаблятися Чемпіону та призерам ніколи, адже уже найближчого уік-енду на них чекає фінальна частина Чемпіонату Житомирської області, де суперниками житомирян будуть Чемпіон та призери Відкритого Чемпіонату Бердичівщини.
 

 

«Медик» – «Персей» 4:7 (2:4)

Голи: Романенко 2, 6; Безпрозванний 23, 25; – Самчик 3, 5, 19, 28; Балашкевич 5; Дорош 8, 24;

Попередження: Когут, Трохліб – Контефт, Балашкевич

Програму матчів вищої ліги відкривав «матч за виживання» між «Медиком» та «Персеєм»Враховуючи, що «Персей» для збереження прописки у вищій лізі влаштовувала й нічия, зі стартових хвилин матчу ініціативу захопили «медики». Натиск господарів дав свої плоди вже на другій хвилині, коли Романенко відкрив рахунок у матчі. Втім радість «медиків» тривала недовго: за мить Цирюк класно розібрався на фланзі й знайшов пасом Самчика – 1:1. Гостям одного голу виявилось замало, а тому невдовзі той-таки Самчик і Балашкевич довели рахунок до 3:1. По ходу сезону «Медик» постійно змушений був ліквідовувати дефіцит пропущених м’ячів, а тому й задача відіграти два м’ячів для господарів не виглядала складною, тим паче, що Романенко швидко відквитав один м’яч. Однак, у плани «Медика» втрутився Дорош, який своїм пострілом на восьмій хвилині зняв павутину з дев’ятки воріт суперника – 4:2.

У другому таймі свій бенефіс продовжив Самчик, який на 19-й хвилині оформив хет-трик. Чи не одразу гравці «Медика» пішли грати з п’ятим польовим, але на кожен їх забитий гол підопічні Малого щоразу знаходили аргументи. У підсумку у складі «Медика» дублем у другому таймі відзначився Безпрозванний, на що «Персей» так само відповів двома голами: дубль оформив Дорош, покер у Самчика. Фінальний свисток арбітрів зафіксував перемогу «Персея» 7:4, яка дозволила команді зберегти прописку у вищій лізі, СК «Візаж-Полісся» та «Медик» розпочнуть наступний сезон у першій лізі.

ФзК «Форца» – «Грантех» 4:3

Голи: Дзюба 2, 23; Оніщук 17; Шимановський 17; – Трибель 13; Біляченко 17; Яліков 18;

Попередження: Іванов – немає

Вилучення: немає – Орлик

На правах фаворита матчу гравці «Грантеха» зі стартових хвилин матчу захопили ініціативу, однак «Форца» забила у першій же атаці: Дзюба протягнув круглого по флангу, не зустрів гідного опору з боку гравців «Грантеха» і пробив точно в кут воріт Даценка. Гості не форсували події на майданчику, при цьому грали без особливого натхнення в атаці, але свій гол у першому таймі все ж забили, його автором наприкінці тайму став Трибель.

На зміну малогольовому першому тайму прийшла злива голів у другій 14-хвилинці. Все почалося з влучного пострілу Оніщука, естафету перейняв Біляченко своїм супер-пострілом у дев’ятку. Команди не збавляли обертів й протягом наступної хвилини обмінялися ще двома голами. У подальші плани «Грантеха» втрутився Орлик, який на 22-й хвилині отримав другу жовту картку, за що гостей голом покарав Дзюба. Часу на порятунок матчу у гравців «Грантеха» залишалось вдосталь, але за гри з п’ятим польовим гості примудрилися змарнувати декілька 100%-их моментів й у підсумку зазнали поразки 4:3.

СК «Візаж-Полісся» – ФК «Атлет-Житомир» 1:7 (0:2)

Голи: Невмержицький 28; – Терновой 12, 20; Коваль 14, 15, 27; Киришун 18; Зорник 27;

Попередження: немає

Із самого початку матчу юнаки СК «Візаж-Полісся» поступилися ініціативою супернику й вичікували свого шансу у контр-атаках. Натомість «атлети» були не проти такого рішення суперника, хоча й не поспішали забивати. У першу чергу заважав гостям воротар СК «Візаж-Полісся» Угольніков, який із кожної дуелі виходив переможцем. «Атлети» нарешті досягли свого наприкінці тайму, коли Терновой відкрив рахунок у матчі, а за дві хвилини Коваль поклав у свою бомбардирську скарбничку черговий гол.

Не встиг початися другий тайм, як воротар господарів Угольніков був змушений виймати третій м’яч із сітки власних воріт. Тим часом усі старання юнаків СК «Візаж-Полісся» в атаці своєю впевненою грою нівелював голкіпер «атлетів» Зорник. Гості не втомлювались забивати, а після п’ятого голу почали підключати до власних атак воротаря Зорника. За такого розвитку матчу Вадим також розписався у воротах суперника, його гол став заключним для «атлетів» у сезоні 2017/2018 рр. Втім, останнє слово у матчі все ж було за юнаками СК «Візаж-Полісся» – Невмержицький за чотири секунди до фінального свистка оформив «гол престижу».

ФК «ІнБев» – «ГазМяс» 10:3 (6:2)

Голи: Іванов 3, 16; Левченко 6; Погорілець 10; Коробка 11; Івановський 12, 13; Чеберяк 23; Бланк 27; Горло 27; – Ничипоренко 6, 10; Прус 21;

Попередження: Коробка – Прус

«Коростень» – «Енергія» 1:10 (0:5)

Голи: Черепанський аг 23; – Тарасюк 1; Слюсар 2, 13; Петренко 11; Яцковець 11; Нестеренко 16; Максимчук аг 21; Пічнук 23; Василюк 24; Єлісєєв 28;

Попередження: немає

Оскільки у попередньому матчі туру «ІнБев» здолав «ГазМяс», «Енергія» втратила всі шанси піднятися на другу сходинку. Та попри це у «енергетиків» були свої рахунки з коростенцями, які у першому колі завдали поразки підопічним Подранного. Реабілітовуватись гравці «Енергії» почали вже на 17-й секунді, коли Тарасюк відкрив рахунок у матчі, а в наступній атаці Слюсар подвоїв перевагу своєї команди. Опісля житомиряни збавили оберти, а повернулися до питання забитих м’ячів наприкінці тайму: Петренко, Яцковець і Слюсар підсумували першу половину матчу – 5:0.

У другому таймі «Коростеню» не допомогла навіть заміна воротаря, адже у дебюті другої 14-хвилинки Нестеренко виправився за свій промах у першому таймі й відправив у ворота суперника шостий гол. Попри пропущені м’ячі коростенці не опускали руки і якби не майстерність Івашка у рамці воріт «Енергії», господарі цілком могли розраховувати на декілька м’ячів. Свій гол коростенці все ж забили, нехай і не без допомоги суперника, однак у підсумку пропустили п’ять й завершили сезон розгромною поразкою, яка, втім, не вплинула на їх турнірне становище.

Джерело 
– futsal.zt.ua
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.