Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»

ФК “Атлет-Житомир” громить “Медик” й повертає собі лідерство у вищій лізі


 

Ввечері вівторка відбувся перший перенесений матч 10-го туру вищої ліги Чемпіонату м. Житомира, у якому “Персей” поступився “ІнБеву”. Інший перенесений матч вищої ліги відбувся у четвер – “Атлет-Житомир” зіграв з “Медиком”, а закриватимуть тур у суботу “Форца” з “Енергією”.

ФК «ІнБев» – МФК «Персей» 7:4 (3:1)

Голи: Івановський 6; Чеберяк 7; Горло 12; Самчик 19, 22; Бланк 19; Левченко 21; –  Дорош 3, 22, 27; Балашкевич 17;

Попередження: Вакула – немає

Перший же удар у матчі міг стати гольовим якби капітан «ІнБева» Левченко запустив круглого трохи нижче поперечки. Попри тиск на ворота «Персея», у рахунку повели саме гості після влучного пострілу Дороша. Збільшувати перевагу своєї команди могли Дорош і Самчик, але з обома ударами гостів впорався воротар «ІнБева» Євтушок. Розплата гостів за нереалізовані моменти були миттєвою – Івановський і Чеберяк почергово розписалися у воротах «Персея». Підопічні Соколовського і не думали збавляти обертів й після декількох нереалізованих гольових нагод Горло відправив у ворота суперника третій м’яч.

У другому таймі моментів біля воріт опонентів побільшало, а після 17-ї хвилини голи посипалися, як із рогу достатку. Левова частка з них влетіла у ворота «Персея», натомість підопічні Малого обмежились голами Балашкевича та Дороша. Здобувши гандикап у чотири м’ячі, господарі заспокоїлись, чим під завісу матчу скористався лідер «Персея» Дорош, який і поставив крапку в матчі.

Слідом за “ІнБевом” свою перемогу у перенесеному матчі 10-го туру вищої ліги здобув і “Атлет-Житомир”. Завдяки трьом набраним очкам “атлети” повернули собі лідерство у турнірній таблиці й напередодні 11-го туру мають +2 очки у турнірному заліку.

ФК «Атлет-Житомир» – «Медик» 10:3 (4:1)

Голи: Коваль 3; Омелянчук 3, 26; Чапський 14; Ткачук 14, 25; Гусак 15; Зорник 17; Яворський 26; – Любченко 9, аг 21; Безпрозванний 24; Трохліб 28;

Попередження: Коваль – немає

«Атлети» жваво почали гру й невдовзі їх старання увінчалися успіхом: Коваль відкрив рахунок у матчі, а за мить Омелянчук подвоїв перевагу своєї команди. Оформивши гандикап у два м’ячі, господарі збавили оберти й час від часу давали пограти супернику. «Медики» на таку люб’язність опонента погодились без вагань та ще й спромоглися забити гол, результативний постріл на рахунку Любченка. Натомість футзалісти «Атлет-Житомир» як починали тайм із двох голів, так і закінчили – Чапський з Ткачуком довели рахунок до 4:1.

Початок другого тайму був за «медиками», а тому воротар «атлетів» Зорник чи не щохвилини був змушений вступати у гру. Однак гості так і не зуміли пробити Вадима, а у відповідь отримали два м’ячі, автором одного із них став саме голкіпер господарів Зорник. «Медики» спробували переломити хід матчу за гри у чисельній більшості і хоча спромоглися на голи Безпрозванного й Трохліба, у підсумку отримали 10 м’ячів, по дублю оформили Омелянчук і Ткачук.

Джерело 
– futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.