ОдесскаяОдесса. Лига Содружества: и пошел брат на брата!Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 6 тур: «Ураган» виходить на перше місцеЭкстра-лигаСеньор высшей лиги в Херсоне: вехи тренерской карьеры Карлоса БарбозыВолынскаяВолинь. Огляд футзального тижняКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Илья ЗаславскийЖитомирЖитомир. 8 тур. "ІнБев" знову втрачає очкиЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. 9 тур: "Колесо-Центр" продолжает побеждатьБеларусьБеларусь. 15-й тур: успехи воспитанника АРПИ и голевые передачи Дмитрия ШамлиОдессаОдесса. Премьер-лига. 8 тур. «Эпицентр К Таирова» бил так, что рвались сетки!ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураВторая лигаОсобенности национального футзала-2017/18: Вторая лигаЧеркасскаяЧеркаси. 4 тур. "Дніпро" очолює перегониЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13: трио лидеров уходит в отрывЭкстра-лигаЖоао Карлос Барбоза – новый главный тренер херсонского "Продэксима"Кубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Виталий МельникАссоциация футзала УкраиныГеннадію Лисенчуку – 70!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 13: сенсация в Одессе и суперкамбэк в ЗапорожьеЛьвов4 тур Гранд-ліги Львова в режимі LIVEПервая лига Первая лига-2017/18. Тур 4: все могут вратариКубок УкраиныЖеребьевка 1/8 Кубка Украины. Мнение. Максим Войток

Футбольний тиждень. Випуск 240 від 19/04/2017

1. Чемпіонат Вінниці по футболу. Матч Евергрін-Рошен. Результати. Таблиці.
2. Нагородження футзалістів.
3. Кубок конференцій

 

В минулий футбольний тиждень найзапекліші матчі проходили в рамках Першої та Вищої Ліги Чемпіонату Вінниці з футболу. Так у вищій лізі Володимир обіграв Вінницю Молодіжну з рахунком 8-5, Сутиски зіграли в нічию з Гайсином, а Стрижавська Нива переграла Інтеграл з рахуноком 4-1.
Одразу хочемо показати вам турнірну таблицю з урахуванням вищезазначених ігор.
Також баталії продовжилися і в Першій Лізі. Тут Вінниця Молодіжна-2 переграла Рошен 3-1, Темп переграв Депортіво Америка 2-0, а Інтернаціонал розгромив Будівельник ДонНУ 3-0. Також 17 квітня в понеділок на стадіоні школи №35 шукали переможця між собою команди «Евергрін» та «Рошен». Евергрін на перших хвилинах заробляє пенальті і вдало його реалізовує. Напевно саме цей гол став каменем спотикання вінницької команди бо далі в них мало що виходило показати. Ще до середини першого тайму Зелені забивають ще один м’яч, після якого Рошен все ж забігав і провів кілька цікавих атак. В одній із атак гравця в білій футболці збивають на позначці віддаленій від воріт на метрів 18. Штрафний був потужно пробитий і м’яч потрапив в стійку, на підбиранні дуже добре зіграв Вінничанин і з добивання заніс шкіряну кулю головою в сітку. 2-1. Далі гра розверталася досить одноманітно і практично постійно на половині Рошену. Евергрін показував більш змістовний та яскравий футбол. Були і цікаві комбінації і хороший дриблінг. Вкінці кінців гра закінчилася з розгромним рахунком 6-2. І як висновок три залікові пункти в копилку Евергрін.
А зараз пропоную переглянути турнірну таблицю Першої Ліги.

У Києві ж тиждень тому завершився перший дитячо-юнацький турнір «Кубок Конференцій», який проходив під егідоб Асоціації футзалу України, Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ і за підтримки Федерації футболу України та президента ФФУ Андрія Павелка. Нагадуємо, що в цих змаганнях взяли участь збірні чотирьох Конференцій, які грають у дитячо-юнацькому чемпіонаті України. Серед них була також команда «Центрального регіону» в якій були присутні також юні гравці з міського футбольного клубу «Вінниця». Вони вибороли це право зайнявши друге місце в чемпіонаті центральної конференції. Нагадаємо, що команда Вінниця була створена при підтримці комітету з фізичної культури та спорту Вінницької Міської Ради та складалась в основному з гравців Дитячої юнацької спортивної школи «Темп».
Ну що ж повернемося до самих змагань.
У першому фіналі заключного ігрового дня змагань зустрілися збірні Центральної та Східної Конференцій. Вони мали визначити кращу Конференцію у віковій категорії «U-13». Хоча перед фіналом мало хто думав, що саме ці дві команди боротимуться за «золото». Але від цього факту за даним поєдинком спостерігати стало ще цікавіше. Тим більше, обидві команди були різними за стилем гри. Першими натяк на здобуття перемоги зробили футзалісти Центральної Конференції, які на 6-й хвилині здобули право на пенальті. Однак, Буханчуку не судилося переграти Заложського, який, до речі, і став винуватцем призначення 6-метрового, але потім виправив свою помилку. Проте, ближче до кінця першої половини гри номінальні господарі поєдинку все-таки схилили шальки терезів на свою користь, змусивши Заложського двічі капітулювати. «Прокинулись» гравці зі Сходу лише у другій половині зустрічі, коли Дмитро Цуркан протягом двох хвилин оформив дубль. Здавалось, що після цього психологічна, ігрова та територіальна перевага буде на боці «східняків». Але в одному з епізодів вони дозволили пробити по воротах Буханчуку, і той виправився за нереалізований пенальті, забивши третій гол у ворота Заложського. І, як згодом виявилося, цей гол став «золотим» для збірної Центральної Конференції. 
Також варто відзначити, що на церемонії нагородження були присутні гравці та тренери національної збірної України з футзалу, які і нагороджували гравців та тренерів пам’ятними дипломами, медалями, кубками (перехідні кубки вручались переможцям змагань) та футболками з логотипом «Кубку Конференцій».

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.