Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Футбольний тиждень. Випуск 241 (26/04/2017)

Вже традиційно розпочнемо наш випуск з Вищої та Першої Ліги м. Вінниці з футболу. На минулому тижні зіграли між собою два середняки Першої Ліги Евергрін та Вінницький Державний Педагогічний Університет. Переможця за 90 хв. так і не виявили. 1-1. З урахуванням цього матчу турнірна таблиця Першої Лгіи на даний момент виглядає так. У Вищій Лізі в рамках третього туру зустрічалися Сутиски з футбольним клубом Блохіна та Бєланова. Матч закінчився з рахунком 2-0. І тепер поглянемо на турнірну таблицю Вищої Ліги з урахуванням цього матчу.

А на вихідних знову радував міні-футбольних гравців Вінниці аматорський чемпіонат Футбольна Битва Районів. Тут після перерви на пасхальні свята пройшов другий тур Вищої та Першої Ліги. 
Перша Ліга в суботу розпочалася матчем Альтернатива-ВінБМП. В цьому поєдинку явним фаворитом себе показали перші обігравши ВінБМП з розгромним рахунком 6-1. Більш цікавим виявився матч між УФАМ та Небодою. Гравці обох клубів показали красивий футбол та виглядали досить рівно. Хоча більш майстерними виявилися УФАМці. Кінцевий рахунок на табло 3-1.

В неділю ж на полі Пед. Коледжу продовжилися баталії тої ж Першої Ліги. Перший матч вийшов результативним на голи. Кристал з рахунком 5-2 обіграв Яструб і таким чином додав до свого одного пункта заробленого в першому турі ще три.

А на десерт залишився матч між лідерами. В ньому Поліція зустрілась з Пед Коледжем. На полі зав’язалась справжня футбольна битва з великою кількістю гострих ситуацій та забитих м’ячів. Обидві команди приклали максимум зусиль для того щоб вибороти перемогу. Та краще це зробити вийшло в Поліції. 5-3 і новачки ФБР одразу займають лідируючу позицію в Першій Лізі. Ну а де розмістились в турнірній таблиці всі інші команди ви можете бачити на своєму екрані.

Щодо Вищої Ліги то тут було все ще більш цікаво, ексцентрично та напружено. 
В неділю відкривали ігровий день Козак+ та Торговий Дім Насіння. Козаки спромоглися забити доволі швидкий гол та раз по раз переходили в високий пресинг на половині поля суперника. Ближче до середини першого тайму така тактика зіграла з ними злий жарт. ТДН перейшов в швидкий контрнаступ і зрівняв рахунок. Та довго він не протримався. Гол в роздягальню був забитий гравцями в блакитних футболках. Другий тайм картина кардинально не змінилася. Більшість часу ТДН був в захисті відбиваючись від атак Козаків. І вкінці-кінців пропустивши ще два м’ячі в другому таймі гра закінчилася з рахунком 4-1.

Наступний же матч став прикрасою ігор на майданчику 18ї школи. Хоч між собою зустрічалися два колективи, які до цього не мали залікових пунктів. Та від цього гра ставала ще більш цікавою. Адже кожен з суперників хотів перемогти та бився до останнього. Мова йде про зустріч Енергії з Хіміком. В першому таймі явним фаворитом були Енергетики. Виглядали вони краще і в атакувальних маневрах і в оборонних редутах. Два красивих голи від двох Олександрів Кочеткова та Загоруйка стали тільки тому підтвердженням. В другому ж таймі досить довгий час матч виглядав паритетним та рівносильним. Було видно що гравці в синій формі роблять ставку на утримання рахунку. І ця тактика в середині другої половини гри зіграла їм не на користь. Масовано обложивши ворота Енергії Хімік все ж заніс м’яч і запалив надію на камбек. Оговтавшись Енергетики знову зробитили ставку на атаку. Та в двох виходах один на один з воротарем Хіміка сильнішим виявився останній. За три хвилини до кінця матчу Хіміку вдається забити щасливий гол. А за хвилину до кінця матчу двом гравцям Енергії, які виходять два в один з голкіпером цього зробити не вдається. 2-2 і кожна з команд забирає до своєї скарбнички по одному пункту.

Далі відбувалася гра між поточним лідером Полум’ям та проміжним аутсайдером ФК «КІПІШ». Підопічні Владислава Шкуріна явно переважали кількістю і якістю. КіПіШ зібрався на гру лише з однією заміною, а після декількох хвилин зустрічі і взагалі залишився без замін, так як один з польових гравців зазнав травми коліна. Далі нічого сенсаційного не відбулося. Полум’я явно переважало на всіх редутах та раз по раз штурмом брало ворота гравців в жовтих футболках. Рахунок на табло став тому візуальним підтвердженням. 6-1 і Полум’я продовжує залишатися на першому місці.

Ну а останній матч дня став справжньою квіткою на торті футбольних баталій Першої Ліги. Так, мова йде про гру між Зорею та Спартою. Перед зустріччю обидві команди мали по три залікових пункти і кожен з опонентів йшов на поле тільки за перемогою. Яскрава гра з переходом ініціативи то до одних то до інших не залишила байдужими ні глядачів ні організаторів. Всі хто стежив за поєдинком з захватом спостерігали за тим що відбувалося на майданчику. Ложкою дьогтю до загальної картини стала жахлива травма капітана Зорі. Лідеру команди польові медики попередньо діагностували перелом ноги та відправили в лікарню. Бажає швидшого видужування! Не дивлячись на такий прикрий випадок, матч був дограний до кінця і закінчився паритетним рахунком 2-2.

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.