Экстра-лига«Цифры знают все»: первая победа и три юбилеяПервая лига Первая лига. 11 тур. LIVE!Кубок УкраиныСергій Піддубний: "Хочемо поборотися за Кубок"Кубок УкраиныИван Гурко: "«Кардинал-Ривне» – нетипичная команда"ВинницкаяФутбольний Тиждень 284 від 21.02.2018КазахстанЧингиз Есенаманов: «Теперь соперники относятся к нам уважительно»ЗапорожскаяЗапорожье. Премьер-лига. Первое поражение чемпионаЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. "Атлет-Житомир" достроково стає чемпіоном!Женский футзалУ Португалії – мінімальна поразкаОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 15 тур. Трио лидеров уже не претерпит измененийИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 21-го тураХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура Кубка ХарьковаОрландо Дуарте: «На Евро в Словении было много консерватизма»Футзал в миреКакие могут быть изменения в Правилах футзала, станет известно 1 июляЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17. Лучшие голы, комбинации и сейвыАндрій Усов: "Геологія" хоче посісти чільне місце на футзальній карті України"ОдесскаяОдесса. Высшая лига: ожесточенная борьба за место в ТОП-8 или...?Чемпионат ЕвропыЕвро-2018 в цифрахКазахстанКакау: "Кубок Еременко – важный турнир для «Кайрата»"РоссияЭмиль Алиев: "Мы довольны бронзовыми медалями"

Футбольний Тиждень. Випуск 256 від 09/08/2017



1. Літній Чемпіонат по Футзалу. Огляд. Результати. Таблиця. Інтерв'ю.
2. Літній Кубок. Півфінальні та Чвертьфінальні матчі. Результати.
3. Чемпіонат Держслужбовців Вінниці. Огляд групового Етапу.
4. Фестиваль дитячого футболу Pride Cup 2017.


Доброго дня, шановні глядачі, Вас вітає програма Футбольний тиждень і сьогодні розпочнемо знову з Літнього Чемпіонату Міста по Футзалу. 
З першого ж матчу футзалісти з Едельвейсу та Арени влаштували справжній драматичний триллер на паркеті. І зараз розкажемо чому. В початковій двадцятихвилинці, а саме в першій її половині Салютему вдалося одразу включитися в гру та перехилити шальки терезів на свою користь. На 5 хвилині Перков Ярослав відкрив рахунок, а на 9 Гурник Олександр закріпив його. Таким чином зелена команда вимальовувала собі одноосібне лідерство. Але на 13тій хвилині хід гри переломив Аренівець Мельник Євген, який своїм забитим м'ячем практично надав команді впевененості в собі. Ще навіть до свистка на перерву Арена відігрується до нічієї. Забиває Дячук Роман. Другий тайм проходе в жорсткій чоловічій боротьбі та обміном атаками. Салютем по при всі свої намагання не може забити більше жодного голу, Арена ж майже одразу після початку другої половини вражає ворота суперника двічі. 4-2 і розв'язка цієї епопеї на користь аренівців. 

Наступний матч був меньш непередбачуваним та заплутаним, але все ж порадував глядачів досить великою кількістю забитих м'ячів. Мова йде про зустріч Рошену з Едельвейсом. На правах статистичного лідера на паркет виходив Едельвейс і першу половину гри він підтверджевав свій статус. Забивши триччі здавалося, що гравці в синіх футболках будуть і надалі продовжувати феєрити. Але трохи зібравшись силами Рошен дав відпір у вигляді двох реалізованих моментів і таким чином вніс певну родзинку в матч. Вкінці-кінців зрозумівши, що розслаблятися не потрібно Едельвейс включив резерви та що називається дожав рахунок двома забитими голами. Кінцеві цифри на табло 5-2.

Третім та останнім на цьому тижні матчем став спартанський бій між лідерами таблиці: Плейтикою та Вінницею Молодіжною. Плейтика виходила на ігрове поле спочатку лише з однією заміною на противагу трьох складів Молодіжки, тому були побоювання, що це може зіграти з ІТ-шниками злий жарт у другому таймі. Хоча після першої п'ятихвилинки до них підтягнувся ще один гравець основи, що повинно було підняти командну витривалість. І краще почали саме вони. Забивши три швидким голи фіолетові уже помалу сідали в оборону для того, щоб тримати рахунок. Та Молодіжка в кращих своїх традиціях зжала зуби та побігла відіграватися. І як не дивно у них це вийшло досить швидко за три хвилини вони вирівняли рахунок та підняли бурю оплесків з боку своїх вболівальників. Другий тайм розпочався з прикрого автоголу, м'яч відрикошетив від ноги капітна синьо-білих і зрадливо облизавши стійку воріт - залетів в сітку. Наступний гол Плейтика забила з пенальті. Рукою зіграв в штрафній Непомнящий Максим. Реалізував 6ти метровий Гуменюк Ярослав, який до слова в цій грі відзначився хет-триком. Тільки на 40 хв. Молодіжка змогла відіграти один м'яч і після фінального свистка рахунок встановився 5-4.

В турнірній таблиці у нас зараз наступна ситуація: Плейтика виривається на перше місце, на другому Молодіжка з такою ж кількість очків, на третьому з грою в запасі розташувався Блік, а на четвертому наздоганяє лідерів Едельвейс, п'яте місце з невеликими теоретичними шансами на трійку тримає Арена.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.