Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. Неудача «Лео» и успех «Информатики»Футзал в миреВ финале Межконтинентального кубка встретятся «Карлос Барбоза» и «Магнус Футзал»РоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. LIVE!Польша «Акана Оржель Футзал» – переможець FUTSAL MASTERS-2018!РоссияНа старте 27-й Чемпионат РоссииБеларусь«Витэн» впервые выиграл Суперкубок БеларусиЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Успех Павла Пикалова и пять украинских головТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. Різні матчі українських клубівТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТСборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»

FUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубів

«Сокіл» не зміг відібрати очки у «Барселони», а "Дракони" провалили другий тайм і програли чемпіону Франції

 

«Барселона Ласса Б» – «Сокіл» 5:3 (2:1)
Голи: Муньос (6), Гарніца (16), Лопес (32), Родрігес (32), Дельгадо (35) – Щербань (8, 22), Подлюк (26)
«Сокіл»: Ліпчинський, Чех – Щербань, Шеремета, Мартинюк, Подлюк – Первєєв, Кіт (кап.), Вербовий, Черниш, Хмиз
Головний тренер: Роман Ковальчик

Після  прикрої осічки у першому турі «соколятам»  потрібно було перемагати. Суперником нашої команди у 2-му турі  була грізна «Барселона», яка у стартовому матчі відгрузила у ворота «Копенгагена» аж 11-ть голів.  Нагадаємо також, що у звітній зустрічі не змогли прийняти участь Андрій Хамдамов та Богдан Кручек.

Розпочався матч з атак іспанської команди і саме вона зуміла відкрити рахунок у зустрічі. Після не надто вдалої гри Ліпчинського відзначився Муньос. Та зовсім скоро «Сокіл» рахунок зрівняв  – Щербань замкнув передачу Черниша.  Гра «від ножа» з боку обох команд продовжилась і на 12-й хвилині Гарніца знову вивів «Барселону» вперед. Перший тайм так і закінчився за  мінімальної переваги «матадорів».

Невідомо, які слова знайшов у перерві для своїх підопічних Роман Ковальчик, але на початку другого тайму на майданчику була лише одна команда. П’ять стовідсоткових моментів  у перші шість хвилин, два з яких завершились голами. Відзначились все той же Щербань та Подлюк. «Сокіл» продовжував натиск на ворота «барси» і не зрозуміло, чим би це все завершилось, якби зовсім не обов’язкове вилучення голкіпера хмельницької команди – Богдана Чеха. Можливо фол і не тягнув на пряме вилучення, але факт залишається фактом – омріяну  і таку потрібну паузу «іспанці» отримали.  Прийшовши до тями після «нокдауну», «Барселона» на протязі хвилини перевернула усе з ніг на голову. Голи Лопеса і Родрігеса змусили уже «Сокіл» йти вперед великими силами. Чим і скористались швидкі «каталонці» підловивши українську команду на контратаці. Відзначився Дельгадо. 5:3 –на користь «блаугранас»  у підсумку.
Ось так, показавши дуже організовану і злагоджену гру «Сокіл» не зумів здобути перемогу, а ми ще раз упевнились, що один епізод у футзалі може змінити все.


У третьому турі наша команда зустрінеться з датським «Копенгагеном».  Матч відбудеться 31 серпня, о 19:00.

Другу перемогу здобули господарі турніру - "Оржель Футзал", які не мали проблем з "Копенгагеном" (5:0). В заключний день в очному протистоянні поляки і дублери "Барси" визначать переможця квартету, а "соколята" зустрінуться з данцями.


Futsal Masters 2018. Група В. 2 тур
"Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Ураган" (Україна) - 4:2 (1:2)
Ураган: Кардаш - Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут - Микитюк, Сторожук, Абакшин, Моспан.
Голи: Нзака (8, 30), Жоао Мігель (33), Франко Феліпе (38) - Когут (2), Кордоба (19).

У другий ігровий день міжнародного турніру "Futsal Masters 2018", який цього тижня триває у Польщі, суперником івано-франківського "Урагану" був чемпіон та володар кубка Франції - команда "Кремлін Бісетр Юнайтед". Нагадаємо, у стартовій грі французи розписали "мирову" з польським "Пястом" (1:1), а українські "дракони" вирвали вольову перемогу над "Алгою Бішкек" з Киргизстану (7:5).
Рахунок відкрили івано-франківці - як і в попередньому матчі, знову забитим м'ячем на 2-й хвилині відзначився Юрій Когут. Розвинути свій успіх "Урагану" не вдалося. Незабаром французи зуміли зрівняти цифри на табло, але наприкінці першого тайму після роізграшу ауту Роман Кордоба класно пробив у дальню "дев'ятку" - 1:2.

А от другий тайм підопічні Максима Павленка аж ніяк не можуть занести собі до активу. Явно "випадала" з гри друга четвірка, яка на 30-й хвилині "подарувала" французам м'яча, а ті своїм шансом скористалися сповна. "Кремлін Бісетр Юнайтед" активно та доволі вдало діяв на чужій половині, завдяки чому і вийшов вперед - 3:2. Мінімальним рахунок протримався до 38-ї хвилини, коли французи вчетверте засмутити Кардаша - 4:2. Тайм-аут і вихід Кордоби п'ятим польовим не допоміг "Урагану" врятувати гру...

Після перемоги над "Ураганом" французький чемпіон вийшов в лідери групи В, потіснивши українців на друге місце. В іншому матчі"Алга Бішкек" переграла "Пяст" (4:1). У п'ятницю івано-франківці зіграють з польською командою (поч. 19:00), після чого зійдуться команди з Франції і Киргизстану (21:15).
 
Джерело -
sokil.km.uauragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.