ВетераныОдеса прийме матчі чемпіонату та Кубка України серед ветеранівЧехияВладимир Емельянов перешел из «Сварога» в «Олимпик»Лига чемпионов УЕФААнтон Клушин: «Вважаю, що «Береттьоуйфалу» не впаде обличчям у бруд»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Кристиан Домингес и Нико СармиентоЭкстра-лига«ІнБев/НПУ» розпочав підготовку до нового сезонуЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗ

FUTSAL MASTERS 2018: став відомий календар матчів

На турнірі у Польщі «Ураган» стартує з киргизстанською «Алгою», а «Сокіл» - з польським «Акана Оржель»
 


З 28 серпня по 1 вересня у Польщі відбудеться міжнародний турнір "Futsal Masters". Від України на цьому представницькому турнірі зіграють івано-франківський "Ураган" та хмельницький "Сокіл". Зокрема, "дракони" зіграють у групі "В" з киргизстанською командою "Алга", а також з французьким "Кремлін Бісетр Юнайтед" та польським "Пястом". А от "соколята" гратимуть у групі "А" разом з польським "Оржель Футзал", іспанською "Барселоною Ласса Б" та данським "Копенгагеном".

28 серпня (вівторок)

Група "А"
21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Сокіл" (Україна)
21.30 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Копенгаген" (Данія)


Група "В"
19.00 "Алга" (Киргизстан) - "Ураган" (Україна)
19.00 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Пяст" (Польща)


29 серпня (середа)

Група "А"
19.00 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Сокіл" (Україна)
21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Копенгаген" (Данія)


Група "В"
19.00 "Алга" (Киргизстан) - "Пяст" (Польща)
21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Ураган" (Україна)


31 серпня (п'ятниця)

Група "А"
19.00 "Сокіл" (Україна) - "Копенгаген" (Данія)
21.15 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Оржель Футзал" (Польща)

Група "В"
19.00 "Ураган" (Україна) - "Пяст" (Польща)
21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Алга" (Киргизстан)

1 вересня (субота)
13.00 матч за 7-е місце
15.00 матч за 5-е місце
17.00 матч за 3-є місце
19.00 фінал
*примітка. Час початку матчів - київський.

 



Джерело - НФК «Ураган»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.