ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. LIVE!Футзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівЛига чемпионов УЕФА29.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 2. Фолья и Леандро Лино – семь голов на двоихЛига чемпионов УЕФАУдачный старт украинцев в Лиге чемпионовТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. «Алга Бішкек» – «Ураган» 5:7ПольшаFUTSAL MASTERS-2018: У Польщі стартує міжнародний турнірЛига чемпионов УЕФА28.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!Германия«Хохенштайн» – победитель международного турнира «Svarog Open Cup»

FUTSAL MASTERS-2018: У Польщі стартує міжнародний турнір

З 28 серпня по 1 вересня за головний трофей поборяться 8 команд

 
З 28 серпня по 1 вересня у двох польських містах Єльч-Лясковіце і Ниса пройде представницький міжнародний турнір "Futsal Masters 2018". Цей турнір проводиться вже вчетверте і за минулі роки в ньому встигли зіграти команди з Чехії, Франції, Іспанії, Фінляндії, Польщі, Білорусі, Італії, а минулого року Україну на ньому представляв хмельницький "Сокіл", який тоді посів 5 місце.

В цьому році на турнірі зіграє одразу два українські клуби – хмельницький "Сокіл" та івано-франківський "Ураган". Крім них підібрався солідний склад учасників: французький "Кремлен-Бісетр Юнайтед" (чемпіон і володар Кубку Франції цього року), іспанська "Барселона Б Ласса" (у регулярному чемпіонаті Сегунди команда посіла третє місце), польський "Оржель Футзал" (переможець першої ліги у групі 2, майбутній учасник Екстракляси), данський "Копенгаген" (чемпіон Данії минулого сезону, в цьому сезоні команда вилетіла у півфіналі), киргизтанська "Алга" (віце-чемпіон країни), польський "Пяст" (посів 5-е місце в Екстраклясі).

"Ураган" зіграє у групі "В" з киргизстанською командою "Алга", а також з французьким "Кремлін Бісетр Юнайтед" та польським "Пястом". А от "Сокіл" гратиме у групі "А" разом з польським "Оржель Футзал", іспанською "Барселоною Ласса Б" та данським "Копенгагеном". Матчі турніру "Futsal Masters 2018" паралельно пройдуть у двох залах "Centrum Sportu i Rekreacji Jelcz-Laskowice" та "Hala Nysa". Усі поєдинки організатори планують показати у відео-онлайн трансляціях на ютуб-каналі 
LajfyTv.
 
FUTSAL MASTERS 2018


28 серпня (вівторок)
Група "А"
21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Сокіл" (Україна) 
*LIVE
21.30 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Копенгаген" (Данія) *LIVE
Група "В"
19.00 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Пяст" (Польща) 
*LIVE
19.00 "Алга" (Киргизстан) - "Ураган" (Україна) *LIVE
 
29 серпня (середа)
Група "А"
19.00 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Сокіл" (Україна)
21.15 "Оржель Футзал" (Польща) - "Копенгаген" (Данія)

Група "В"
19.00 "Алга" (Киргизстан) - "Пяст" (Польща)
21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Ураган" (Україна)


31 серпня (п'ятниця)
Група "А"
19.00 "Сокіл" (Україна) - "Копенгаген" (Данія)
21.15 "Барселона Ласса Б" (Іспанія) - "Оржель Футзал" (Польща)

Група "В"
19.00 "Ураган" (Україна) - "Пяст" (Польща)
21.15 "Кремлін Бісетр Юнайтед" (Франція) - "Алга" (Киргизстан)


1 вересня (субота)
13.00 матч за 7-е місце
15.00 матч за 5-е місце
17.00 матч за 3-є місце
19.00 фінал
*примітка. Час початку матчів - київський.

Джерело -
НФК «Ураган»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.