ВинницаФутбольний Тиждень 291 від 10.04.2018. Вінниця. ПідсумкиВторая лигаСергей Владыко: «Сезон во второй лиге удался»Россия15.00. Россия. 15-й тур. «Норильский никель» – «Новая генерация». LIVE!КазахстанКакау: «Лучшая лига в мире – в Испании»ОдессаОдесса. Лига Содружества: синхронные неудачи лидеровФутзал в миреСборная Грузии привлекла в свои ряды еще двух бразильцевФутзал в миреБеларусь. 27-й тур. Хет-трик Рося, дубль Рогачева и трудная победа «Столицы»ИспанияИспания. Лучшие голы, комбинации и сейвы 27-го тураПортугалияПортугалия. Лучшие голы 23-го тураИталияИз-за ухода «Пескары» из Серии А «Милан» и «Аксед Латина» только выигралиРоссияИгорь Снежницкий: «Цель одна – повышение в классе»Испания​Покер Бруно Таффи позволил «Мовистар Интеру» увезти три очка из КартахеныЧехияДмитрий Литвиненко и ЭРА-ПАК вышли в финал плей-офф чемпионата ЧехииОдессаЛиге Содружества – 5 лет! ХроникиЧемпионат мираЧемпионат мира-2020: Япония или Литва?РоссияРоссия. Суперлига. 18-й тур. ОбзорыКазахстанГрандиозный Дуглас. «Кайрат» обыграл «Актобе» в прощальном матче КакауВторая лигаФинал четырех. «Эпицентр К Таирова» – победитель второй лиги чемпионата Украины!Первая лига Іван Скіцко: «Ми дуже хотіли залишити Кубок Івано-Франківської області у себе» Экстра-лигаОфіційно: Євген Іваняк став «вільним агентом»

Геннадій Лисенчук: "Ми перехитрували румунів і їх іспанського тренера"

Як ми вже повідомляли, збірна України з футзалу наполовину вирішила завдання завоювати путівку на фінальний турнір чемпіонату світу, обігравши в гостьовому матчі плей-офф команду Румунії − 4:0. Головний тренер нашої національної дружини Геннадій Лисенчук поділився подробицями та враженнями від упевненої перемоги своїх підопічних у місті Тиргу-Муреш.

«Результат промовляє сам за себе, − сказав Геннадій Анатолійович. − Однак навіть на тлі великого виграшу хочу підкреслити, що суперник нам дістався дуже сильний. Тим більш почесний цей успіх. Хочу подякувати хлопцям − вони дуже серйозно поставилися до матчу, на «відмінно» провели підготовку, вразили опонентів шаленим запалом, налаштуванням боротися до останнього, жагою до перемоги. Не вибили нас із колії ані дорога (діставалися місця події автобусом, їхали з Чернівців), ані шість годин очікування на митниці. Гравці просто-таки рвалися в бій».

За словами наставника, тренерському штабу збірної України вдалося перехитрувати своїх візаві. «Із румунською командою вже третій рік працює іспанський тренер, − нагадав пан Лисенчук. − Томас Рівера, як і всі його піренейські колеги, до побачення з кожним суперником готується ретельно, розбираючи опонента «по кісточках». Звичайно ж, наші матчі на хорватському Євро-2012 румуни вивчили досконально, як і ми − їхні. Але ми вдалися до несподіваного ходу − першу четвірку, що повністю складається з гравців львівської «Енергії», поставили другою. А зі старту випустили інший квартет. Більше того, в четвірці Дмитра Федорченка, Степана Струка, Михайла Романова та Сергія Журби партнерів регулярно змінювали Євген Рогачов і Дмитро Сорокін. До такого повороту господарі виявилися неготовими».  

Уже на другій хвилині Романов, перехопивши м’яч, організував гол для Федорченка. Під час другого виходу на майданчик відзначився Струк, якому вдався невідпорний «постріл» у верхній кут. Нова поява експериментальної «бригади» − й знову небезпека біля румунських воріт, але суперникам удалося винести м’яч із порожніх воріт. Але перед перервою Рогачов усе ж збільшив відрив. А довершив розгром у другій половині Денис Овсянников, використавши один із кількох шансів, які українці отримали в той час, коли «триколірні» замінювали воротаря польовим гравцем. На нещодавньому чемпіонаті Європи така тактика дозволила румунам «налякати» самих іспанців. Цього ж разу підопічні Рівери впіймали облизня.  

Геннадій Лисенчук відзначив також надійну та чітку гру української збірної в обороні, впевнені дії голкіпера Євгена Іваняка. І − резюмував: «Якщо хлопці з таким же настроєм проведуть і матч-відповідь, жодних сумнівів щодо нашої участі в фінальному турнірі світової першості не повинно виникнути. Як би там було, сподіваюся на те, що восьмого квітня в Харкові ми порадуємо уболівальників усієї України, поповнивши коло фіналістів».  

Фінальна частина світової першості пройде з 2 по 18 листопада в Таїланді за участі 24 збірних. Серед них буде семеро представників Європи. Інші перші поєдинки плей-офф у зоні УЄФА принесли такі результати: Словаччина − Іспанія − 0:4, Словенія − Чехія − 2:0, Угорщина − Сербія − 1:0, Білорусь − Португалія − 1:7, Азербайджан − Росія − 2:3, Норвегія − Італія − 0:5.


http://ffu.org.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.