ОдесскаяОдесса. ТОП-5 голов 13 тура Премьер-лиги 2017-18Детский футзалВіталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»ВинницаФутбольний Тиждень 283 від 13.02.2018Футзал в миреВ ФИФА призадумались над изменениями правил игры в футзалЮношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 10-й тур. ВідеооглядиОдесскаяОдесса, Лига Содружества: два хет-трика Максима КоптеваЧемпионат ЕвропыМико Мартич: «Покрытие площадки не способствовала конструктивной игре»Сборная УкраиныВалерій Легчанов: «Збірна зіграла гідно, але цього виявилось замало»ХарьковскаяРоман Перадзе: «Якщо не фінансово, то хоча б ставленням до тренувального процесу ми намагаємося відповідати професійній команді»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 14 тур. Прогнозируемые разгромыЛьвовскаяГранд ліга Львова: "Фуджікура" знову сильніша за "Бастіон"КазахстанНиколай Иванов: «Кто придет в «Кайрат», тот придет и в сборную»Сборная УкраиныСборная Украины после ЧЕ-2018 опустилась на шестое место в ЕвропеХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ХарьковаБеларусьБеларусь, 18-й тур: в дерби лидеров сильнее «Столица»ВетераныКака: «Отношения важнее достижений»Чемпионат ЕвропыTop 10 Goals EURO Futsal Slovenia 2018КазахстанКакау: «Я дал свой максимум для Казахстана» (+ видео)Первая лига Первая лига-2017/18. Тур 10: «АРПИ Запорижжя» – победитель группы «Восток»Чемпионат ЕвропыИтоги Евро-2018 от UEFA.com

Гранд-ліга Львова, 3 тур: прем’єрна перемога «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи»

 

У палаці спорту «Галичина» триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. У понеділок, 11 грудня, відбулися три матчі третього туру. Поєдинок між «Бастіоном» та «Меркурієм» перенесено на один із резервних днів.

У матчах, що відбулися у понеділок, найцікавішим видалося протистояння між чемпіоном та срібним призером літньої ліги «Галицькою Здобою» та «Фуджікурою».

Вже з перших хвилин зустрічі «пекарі» кинулися на ворота свого суперника й досить швидко відзначилися. Забитий гол на рахунку Сергія Шафранського. Він вдало зіграв на добиванні.

Суперник робив спроби відігратися, але у першому таймі у підопічних Володимира Когута не виходило фактично нічого. Коли на початку другої 15-ти хвилинки граючий тренер «Галицької Здоби» Сергій Тригубець подвоїв рахунок, то інтрига у цьому матчі лише набрала оборотів. Другий пропущений гол розізлив гравців «Фуджікури», які протягом трьох (!) хвилин зумиіли вирівняти рахунок на табло.

Спершу відзначився Володимир Когут, а потім після гарматного удару з носка забив Назар Цюпка. Щоправда невгамовний Сергія Тригубець через хвилину знову вивів «пекарів» вперед.

Останні хвилини гри «Фуджікура» проводила з п’ятим польовим гравцем, але зусилля гравців цієї команди зрівняти рахунок так і залишилися зусиллями. Важка перемога «Галицької Здоби», яка із 9-ма набраними очками впевнено посідає першу сходинку в турнірній таблиці.

«Галицька Здоба» - «Фуджікура» - 3:2 (1:0)

«Галицька Здоба»: Стасюк, Данилюк, Яцишин, Дячук, Цимбаляк, Шафранський, Тригубець, Матляк, Хлюбко, Міхєєв

«Фуджікура»: Гондецький, Васенюк, Когут, Вербний, Саприка, Танечник, І. Задорожний, Іванишин, Буцик, Губченко, Цюпка

Голи: Шафранський, 2, Тригубець, 22, 26 – Когут, 23, Цюпка, 25

Попередження: Тригубець, 9, Міхєєв, 20 – Буцик, 9, Танечник, 13, Васенюк, 13, І. Задорожний, 19, Вербний, 24, Іванишин, 25

Арбітри: Я. Сторожук (Львів), В. Гарасимків (Ковель)

Третій арбітр: А. Лютий (Львів)

Спостерігач: В. Калічак (Миколаїв)

Свою другу перемогу в чемпіонаті здобув «Здвиг». Команда Богдана Мельника у напруженому поєдинку здолала «Кордон». Вже у дебюті гри завдяки голу Назара Сенишина номінальні господарі повели у рахунку, а на 12- й хвилині рахунок і взагалі став – 2:0 на користь «Здвигу».

Незважаючи на це, гравці «Кордону» не опустили рук й ще у першому таймі завдяки влучному удару від Олега Яценка один гол відквитали.

Друга 15-ти хвилинка тривала до голу однієї з команд. Якби «Кордон» зумів реалізувати свої моменти (чудову реакцію у воротах «Здвигу» продемонстрував Олексій Зегарчук), то ця команда не програла б.  

Зрівняти рахунок «Кордону» не вдалося. «Здвиг» витерпів в обороні і свій шанс в атаці знову знайшов. Влучним ударом відзначився Роман Бучак.

«Здвиг» - «Кордон» - 3:1 (2:1)

«Здвиг»: Зегарчук, Коробов, Горбей, Майорчак, Можейко, Гірний, Бучак, Сенишин, Галах, Новосад, Юськевич, Корнєв, Ващишин

«Кодон»: Чеботарь, Матула, Яценко, Дудаш, Хмизов, Остапець, Пузанський, Майовецький

Голи: Сенишин, 3, Галах, 12, Бучак, 27 – Яценко, 15

Арбітри: В. Гарасимків (Ковель), О. Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр: І. Якимишин (Львів)

Спостерігач: В. Калічак (Миколаїв)

Першу перемогу у чемпіонаті здобули гравці «Енергії-2-ЛЮ-Альтернативи», які лише у третьому турі зуміли забити більше за свого суперника. Перемогли «об’єднані» не простого суперника – «CoreValue» - 6:0.

Незважаючи на рахунок, досить довгий період часу команди змагалися на рівних й після першого тайму «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» завдяки голу від Тараса Мацика вигравала з рахунком 1:0.

Намагаючись змінити перебіг подій на майданчику, головний тренер «CoreValue» Євген Москвін почав підключати воротаря своєї команди Тараса Петрушку у ролі п’ятого польового гравця. Свої моменти ця команда не використала, натомість під кінець гри пропустила ще п’ять разів у свої ворота.

Найбільше постарався у складі команди переможця Богдан Стефанків, який оформив покер. Ще один гол за «Енергію-2-ЛЮ-Альтернативу» забив Назар Войтович.

«CoreValue» - «Альтернатива-Енергія-2» - 0:6 (0:1)

«CoreValue»: Нагірний, Блащук, Є. Москвін, П. Москвін, Петрушка, Дець, В. Малецький, М. Малецький, Лемішка

«Альтернатива-Енергія-2»: Войтович, Мацик, Калуцький, Ковальчук, Шандра, Салюк, Стефанків, Абрамчук, Адам, Миколюк, Патуляк, Зінич

Голи: Мацик, 7, Стефанків, 25, 26, 30, 30, Войтович, 26

Арбітри: І. Якимишин, А. Лютий (обидва Львів)

Третій арбітр: В. Гарасимків (Ковель)

Спостерігач: В. Калічак (Миколаїв)

Фотогалерею усіх матчів дивіться ТУТ

Прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.