ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2. LIVE!!!Экстра-лига"Кардинал-Рівне" переглядає екс-гравця кіпрської "Омонії-Арарат"ТурнирыКубок Свободи-2017. День 2 (статистика, звіти, фото, відео, коментарі)ВинницкаяФутбольний Тиждень. Випуск 257 від 16/08/2017Экстра-лигаАнтон Клушин - перший новачок "Кардиналу-Рівне"Ассоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету національних збірних України з футзалуТурнирыКубок Свободи-2017. День 1. LIVE!!!ТурнирыВалерій Легчанов про «Кубок Свободи»: «Це підготовка до чемпіонату, але наше завдання — перемагати в кожному матчі»ТурнирыКубок Свободи-2017. День 1 (статистика, відео, коментарі)Экстра-лигаЖеребкування Екстра-ліги: коментарі представників клубівТурнирыFutsal Masters: "Сокол" в группе сыграет против чемпионов Чехии и ПольшиТурнирыАртем Глас став гостем програми “Спортпідсумок”ВинницкаяВінниця: неймовірний гол через себе у виконанні Юрія ПопенкаТурнирыКубок Свободи: чого чекати?Экстра-лигаВідбулося жеребкування календаря Екстра-лігиЛьвовскаяГранд-ліга Львова: лідери очок не втрачають (+ відео)УкраинаУкраїнський арбітр ФІФА Геннадій Гора обслуговуватиме матчі Попереднього раунду Кубка УЄФАДетиАндрій Мозеров: «В Італії ми здобули чудовий досвід та подивились на рівень інших команд»Остальной мирЛитвиненко ведет переговоры с чешским Эра-ПакомСумскаяСумы: обзор матчей SUMMER CHAMPIOSHIP-2017 (программа "Спорт-ревю" от 09.08.2017)

Гранд-ліга Львова: лідери очок не втрачають (+ відео)

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У суботу, 12 серпня, відбулися матчі п’ятнадцятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.

Центральним поєдинком цього ігрового дня у Гранд-лізі став матч між «Фуджікурою» та «Здвигом». Вже у дебюті гри завдяки голу Олега Ледневського «Здвиг» вийшов вперед і досить тривалий період часу «Фуджікура» не могла розпечатати ворота суперника.

Не малу частину ударів відбив воротар «Здвигу» Андрій Коробов, але й він був безсилим в кінці першого тайму, коли супернику вдалося забити чотири голи без відповіді.

У другій половині зустрічі «Здвиг» намагався врятуватися використовуючи гру з п’ятим польовим гравцем, але все на що вони спромоглися, так це забити ще два голи престижу. Щоправда у свої ворота вони пропустили тричі.

«Здвиг» - «Фуджікура» - 3:7 (2:1)

«Здвиг»: Коробов, Войтик, Майорчак, Ледневський, Бучак, Гірний, Чунис, Мельник

«Фуджікура»: Мірзаєв, Гондецький, А. Задорожний, І. Задорожний, Когут, Буцик, Саприка, Танечник, Лещишин, Вербний, Ковальчук

Голи: Ледневський, 4, 27, Бучак, 27 – Ковальчук, 12, Вербний, 13, Лещишин, 14, 21, Саприка, 15, Ледневський, 19 (а/г), Когут, 23,

Попередження: Вербний, 28

Арбітри: І. Якимишин, Р. Чарнота (обидва Львів)

Після цієї гри на майданчик спорткомплексу «Електрон» вийшли «Євробуд-КМ» та «Нові імена». Що одна гра, коли  команди грали без замін і тут все вирішилося ще на початку гри, коли «євробудівці» зуміли зробити необхідний гандикап у рахунку.

У другій половині зустрічі команди не стільки грали, як боролися зі спекою і догравали поєдинок .

«Євробуд-КМ» - «Нові імена» - 5:1 (4:1)

«Євробуд-КМ»: Кадира, Яценко, Федорчук, Приходько, Вишиваний

«Нові імена»: Воробій, Власенко, Нікітін, Гультяєв, В. Великий

Голи: Яценко, 5, 11, Вишиваний, 6, 25, Приходько, 12 – В. Великий, 10

Арбітри: І. Якимишин, Р. Чарнота (обидва Львів)

Матч між беззаперечним лідером чемпіонату «Галицькою Здобою» та одним з аутсайдерів «Гранд-Галичиною» з Великого Дорошева повеселив вболівальників. Незважаючи на розташування команд в турнірній таблиці, поєдинок вдався на славу.

Вже у дебюті зустрічі «галичани» двічі виходили вперед у рахунку й у повітрі запахло сенсацією. Проте, Тригубець і компанія аж ніяк не хотіли миритися з таким перебігом подій на майданчику й досить швидко відновили статус-кво, а потім і вийшли вперед.

У підсумку перемога «пекарів» із рахунком 13:7 й головною інтригою чемпіонату залишається питання чи зможе ця команда пройти турнірну дистанцію без очкових втрат.

«Галицька Здоба» - «Гранд Галичина» - 13:7 (6:5)

«Галицька Здоба»: Фролов, Чекаленко, Данилюк, Ревуцький, Котович, Яблонський, Возний, Тригубець, Цимьаляк, Мацик

«Гранд Галичина»: Сачко, Вітвіцький, Піх, Паращин, Петрань, Кузь, Поник, Жук, Шехетко

Голи: Чекаленко, 3, Цимбаляк, 6, 7, 13, 22, 27, 30, Тригубець, 9, 10, 22, 23, 27, Данилюк, 19 – Паращин, 4, 5, Вітвіцький, 8, Шехетко, 12, Піх, 15, Сачко, 16, Петрань, 27

Попередження: Возний, 17

Арбітри: І. Вишиваний, А. Лютий (обидва Львів)

У завершальному поєдинку 15-ого ігрового дня між собою зустрілися «Альтернатива» та «Спільнота».

Завдяки голу Юрія Ланька номінальні гості досить швидко повели у рахунку. Проте  «Альтернатива» аж ніяк не хотіла програвати, тим більше що ця «вікторія» все ближче  наближала команду до здобуття бронзових нагород першості. 

Здобути перемогу «Альтернатива» таки зуміла, а найбільше голів за свою команду забив Тарас Абрамчук, який відзначився хет-триком. У підсумку 4:1 перемога «медиків».

«Альтернатива» - «Спільнота» - 4:1 (2:1)

«Альтернатива»: Бринецький, Труш, Салюк, Шандра, Абрамчук, Адам, Еліазу, Музика

«Спільнота»: Русецький, Шокарев, Кунтий, Ланько, Ділай

Голи: Абрамчук, 7, 15, 28, Адам, 29 – Ланько, 3

Попередження: Труш, 24 – Шокарев, 13

Прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.