Первая лига Первая лига. 8-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 1. День 3. LIVE!КазахстанЛев Кім: «Ми знаємо, що українські колеги завжди готові люб’язно нас прийняти»Екстра-ліга (U-16). 8-й тур. LIVE!ВетераныВетераны "40 плюс". Этап 1. День 2. Пять разгромов и драматичная ничьяЧемпионат ЕвропыТелеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» покажуть Чемпіонат Європи з футзалу 2018Андреев и Пустота. Часть 2. Королевство кривых зеркалЧемпионат ЕвропыСборная Казахстана по футзалу прибыла в КиевАссоциация футзала УкраиныАсоціації футзалу України та Казахстану підписали Угоду про співпрацюВетераныВетераны "40 плюс". Первый этап. День первый: уверенные победы фаворитовЗакарпатскаяФутбольно-аналітична програма "Час футболу"Экстра-лигаТарас Кузь: «На Євро збірній під силу дійти до півфіналу» Экстра-лига«Сокіл» у Польщі: перемога та нічия (+відео)ХмельницкийСергій Голов та Святослав Самусь: «Завдання на сезон – стати чемпіонами»Футзал в мире22.30 Португалия - Таиланд. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныКомітет дитячо-юнацького футзалу провів чергове засіданняВетераныВетераны "40 плюс": четыре претендента и один бразилец!Кубок Украины«Екстра-футзал»: випуск № 17ВинницкаяФутбольний Тиждень 280 від 24.01.2018Сборная УкраиныУкраїна – ІнБев/НПУ: передостання репетиція перед Євро

Гранд Ліга Львова: неймовірний камбек від «Фуджікури» (відео)

У палаці спорту «Галичина» триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги.

У неділю, 21 січня, відбулися матчі сьомого туру. 

В прев’ю до цього туру гра між «Бастіоном» та «Здвигом» була центральною, адже команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці. Як показав матч, очікуваної боротьби не вийшло.
Після звитяги у минулому турі, «Бастіон» знову переміг й зробив це на класі. Єдине на що спромоглися гравці «Здвигу», так це скоротити рахунок в зустрічі. Так виглядає, що бракувало цій команді Ігоря Майорчака, який пропустив цю гру.
 
Підопічні Романа Коріня багато експерементували й, у підсумку, перемогли – 4:1.
 
«Бастіон» – «Здвиг»   4:1 (2:0)
«Бастіон»: Русецький, Хавер, Кольцун. Аврам, Чеботарьов, Іванишин, Кудінов, Любуська, Гриник, Радько, Лукянов, Палиг
«Здвиг»: Зегарчук, Коробов, Бучак, Ледневський, Галах, Сенишин, Можейко, Горбей, Чунис, Гірний, Ващишин
 
Голи: Гриник, 6,23, Любуська, 10, 20 – Сенишин, 18
Попередження: Палиг, 5.
Арбітри: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)
Третій арбітр: І. Якимишин (Львів)
Спостерігач: Ю. Щепанський (Львів)

 

Справжній трилер видали «Меркурій» та «Фуджікура». До середини другого тайму номінальні господарі вели у рахунку 2:0 й нічого не віщувало біди. Проте, підопічні Володимира Когута зробили неймовірне.
У першу чергу завдяки грі з п’ятим польовим «Фуджікура» зуміла не лише врятуватися, а й вирвати перемогу. Основні події в цій грі відбулися на останній хвилині. Спершу завдяки індивідуальним діям від Назара Цюпки рахунок в зустрічі став 2:2, а потім шалений гол забив Роман Танечник.
До завершення гри залишалося кілька секунд, але в цей проміжок часу гравці «Меркурія» могли зрівняти рахунок. 3:2 – неймовірний камбек від «Фуджікури».
 
«Меркурій» – «Фуджікура»   2:3 (1:0)
«Меркурій»: Кадира, Федорчук, Приходько, Вишиваний, Козирєв, Мазур, Іляш, Паращин, Пштир
«Фуджікура»: Гондецький, Мірзаєв, Когут, І. Задорожний, Вербний, Губченко, Васенюк, Танечник, Іванишин, Цюпка, Саприка, Буцик
 
Голи:  Мазур, 12, Паращин, 27 – Губченко, 29, Цюпка,30, Танечник, 30
Попередження: Кадира, 9, Пштир, 10, Вишиваний, 21 – Іванишин, 5
Арбітри: І. Якимишин (Львів), Б. Кіндій (Новий Розділ)
Третій арбітр: В. Болізюк (Львів)
Спостерігач: Ю Щепанський (Львів)

Після поразки у минулому турі від «Бастіону», перемогла «Галицька Здоба». «Пекарі» не відчули проблем у грі проти «Кордону». В цьому поєдинку що одна, що інша команди грали обмеженим складом. Проте, це не завадило показати результативний футзал «здобі». Хет-триком у складі цієї команди вистрілив досвідчений Сергій Тригубець.
У підсумку, 8:1 більше чим впевнена перемога фаворита зимового чемпіонату.
 
«Галицька Здоба» – «Кордон»   8:1 (3:0)
«Галицька Здоба»: Стасюк, Цимбаляк, Шафранський, Тригубець, Міхєєв, Ревуцький, Матляк, Яблонський, Перун
«Кордон»: Чеботарь, Хмизов, Яценко, Пузанський, Бойко, Майовецький, Богданов, Яценко
Голи: Цимбаляк, 8, Перун, 11, Шафранський, 13, Тригубець, 17, 23, 25, Міхєєв, 17 – Хмизов, 13
Попередження: Тригубець, 8, Яблонський, 19, Ревуцький, 23, Стасюк, 30
Арбітри: Б. Кіндій (Новий Розділ), В. Болізюк (Львів)
Третій арбітр:  Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач: О. Верещинський (Львів) 


 

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.