Кубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE!АматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудняВолынскаяЗаБРЕНДувати «будівельників»: Луцьк готується до першості області з футзалуКубок УкраиныКубок України. RED (Київ) – PVM (Харків). АнонсОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 6 тура Премьер-лиги 2017-18Футзал в миреТоварищеские матчи сборных 3-6.12.2017 (обзоры)ХмельницкийСергій Малукалов: “Цілі у нас максимальні”Экстра-лигаВячеслав Чуднов: "Приветствую агрессивный футзал"Сборная УкраиныСборная Италии переиграла Украину в Харькове (+ пресс-конференция)Сборная УкраиныУкраїна - Італія. Матч №1. Післяматчева прес-конференціяОдесскаяИзмаил. 4-й тур. "Таможенник" обыгрывает чемпионаТернопольскаяФутзальні справи Тернополя. Третій тур - новий лідер (Відео)ВолынскаяБез Надії, але з "Хоровом". Огляд кубкових вихідних у ЛуцькуВинницкаяФутбольний Тиждень 273 від 6.12.2017НиколаевНиколаев. 4 тур: «Стакан» отбирает очки у БМВЗапорожьеЗапорожье. 7 тур: "Колесо-Центр" уходит в отрывСборная УкраиныОлександр Косенко: «Виграли, але є інформація для роздумів»ОдессаОдесса. Лига Содружества. Высшая лига: потеряли все!

Гранд-ліга Львова з футзалу: «Галицька Здоба» – одноосібний лідер

У палаці спорту «Галичина» триває чемпіонат Львова з футзалу серед команд Гранд-ліги. Минулих вихідних відбувся другий тур, який подарував глядачам багато цікавих поєдинків.
Свою другу перемогу у чемпіонаті здобув головний фаворит «Галицька Здоба». Чинити опір своєму супернику «Здвиг» зумів лише шість хвилин, коли після чудової комбінації за участю Андрія Дячука та Сергія Тригубця відзначився Олександр Хлюбко. 
Не минуло й трьох хвилин, як своє вагоме слово в цій зустрічі сказав уже граючий тренер «пекарів» Сергій Тригубець. Спершу він вдало замкнув передачу своїх партнерів, а потім, швидко розіграв штрафний.
До завершення першого тайму завдяки індивідуальним діям Ігоря Майорчака номінальним гостям вдалося відіграти один м’яч, але не більше.
У другій 20-хвилинці, попри перевагу «Галицької Здоби», «Здвигу» вдалося нав’язати супернику свою боротьбу. При певному збігу обставин «Здвиг» міг скорочувати розрив у рахунку до мінімуму, однак цей шанс «зелені» змарнували. До завершення гри «Галицька Здоба» на класі довела матч до логічної і водночас непростої перемоги. 
«Галицька Здоба» - «Здвиг» - 6:3 (3:1)
«Галицька Здоба»: Стасюк, Возний, Тригубець, Цимбаляк, Шафранський, Данилюк, Хлюбко, Легчанов, Фролов, Дячук, Матляк, Луговий
«Здвиг»: Зегарчук, Бучак, Ледневський, Сенишин, Плетеницький, Майорчак, Гірний, Галах, Юськевич, Корнєв, Горбей, Ващишин, Войтик, Чунис
Голи: Хлюбко, 6, 26, Тригубець, 9, 11, Данилюк, 19, Фролов, 29 – Майорчак, 14, Галах, 23, Ледневський, 30
Попередження: Цимбаляк, 16 – Корнєв, 27
Арбітри: І. Вишиваний, А. Лютий (обива Львів)
Третій арбітр: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач: О. Огерчук (Львів)
Класний поєдинок видали «Фуджікура» та «Бастіон». З перших хвилин поєдинку гравці обох команд не жаліли один одного: створювали багато моментів, кидалися під кожен м’яч, багато фолили. Логічно, що без голів у цьому матчі «Фуджікура» та «Бастіон» не залишилися. Переможний почин у цій грі для своєї команди вже на 7-й хвилині гри поклав  Володимир Вербний, який, обігравшись із своїм партнером по команді, вистрелив наче з гармати. До такого удару воротар «Бастіону» Назар Русецький був не готовим.
Вже через вісім хвилин схожа комбінація гравців «Фуджікури» завершилася другим голом у ворота «Бастіону». На цей раз автором голу виступив граючий тренер Володимир Когут. За рахунку 2:0 і завершився  перший тайм цієї гри.
Після перерви підопічні Романа Коріня збільшили натиск на ворота свого суперника й незабаром  після помилки Назара Цюпки Андрій Любуська один гол відквитав.
Проте, радість гравців «Бастіону» була не тривалою. Вже за шість хвилин той же Цюпка реабілітувався за свою помилку. Назар віддав, а Роман Саприка «більярдним» ударом відновив перевагу своєї команли у два голи.
За дві хвилини після удару Сергія Кольцуна рахунок у грі знову скоротився до мінімуму, але останнє слово в цій грі було таки за «Фуджікурою». Роман Саприка відправив «шкіряного» у у незахищені ворота свого суперника й, таким чином, встановив остаточний рахунок у цьому матчі. 4:2 – перемога «Фуджікури».
«Фуджікура» - «Бастіон» - 4:2 (2:0)
«Фуджікура»: Гондецький, А. Задорожний, Когут, Танечник, Вербний, Іванишин, І. Задорожний, Мірзаєв, Саприка, Цюпка, Зубченко, Буцик
«Бастіон»: Русецький, Кудінов, Кольцун, Лукьянов, Гриник, Любуська, Радько, Палиг, Чеботарьов, Аврам
Голи: Вербний, 6, Когут, 14, Сарика, 23, 29 – Любуська, 17, Кольцун, 25
Попередження: Саприка, 3 – Радько, 11, Кудінов, 15, Лукьянов, 15
Арбітри: І. Вишиваний, Я. Сторожук (обидва Львів)
Третій арбітр: А. Лютий (Львів)
Спостерігач: О. Огерчук (Львів)
Після розгромної поразки у минулому турі від «Здвигу» свою першу перемогу у чемпіонаті Гранд-ліги здобув «Меркурій». Неозброєним оком помітно, що на даний момент підопічним Назара Станкевича важко грати на два фронти.
У грі проти «Меркурія» об’єднана команда «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» мала моменти, але, тим не менше, поступилася. Героями зустрічі стали гравці номінальних господарів Владислав Мазур та Володимир Іляш. Ці два гравці взяли участь у всіх забитих голах своєї команди.
На чотири голи «Меркурія» у цьому матчі «Альтернатива-Енергія-2» відповіла двічі. Відзначилися Богдан Стефанків та Микола Лещишин, який, до слова, на початку другої 20-ти хвилинки заробив вилучення за фол останньої надії.
«Меркурій» - «Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» - 4:2 (2:1)
«Меркурій»: Кадира, Данильченко, Козирєв, Гринишин, Паращин, Мазур, Пштир, Федорчук, Вишиваний, Іляш
«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива»: Войтович, Мацик, Калуцький, Миколюк, Салюк, Лещишин, Абрамчук, Музика, Адам, Шандра, Стефанків, Патуляк
Голи: Калуцький, 3 (а/г), Іляш, 14, 21, Мазур, 30 – Лещишин, 15, Стефанків, 29
Попереження: Мазур, 27 – Адам, 3
Вилучення: Лещишин, 20
Арбітри: А. Лютий, Я. Сторожук (обидва Львів)
Третій арбітр: І. Вишиваний (Львів)
Спостерігач: Ю. Холявко (Львів)
По-справжньому нічийним видався останній поєдинок другого ігрового дня в якому «CoreValue» схрестило зброю з «Кордоном».
Початок чемпіонату показав, що команда Івана Нагірного попсує нерви ще не одному супернику. «Кордон» винятком не став. Підопічні Євгена Москвіна були дуже близькими до того, щоб здобути прем'єрну перемогу в чемпіонаті. Проте, не судилося.
Врятувалися «прикордонники» за три секунди до завершення матчу, коли влучним ударом відзначився Олександр Дудаш.
До того ж, команди по черзі виходили вперед, й, що цікаво, забивали дуже красиві голи. Чого лише вартує «голасо» від Павла Москвіна, який буквально зняв павутину з дев'ятки воріт «Кордону».
«CoreValue» - «Кордон» - 3:3 (1:1)
«CoreValue»: Нагірний, Блащук, Є. Москвін, П. Москвін, Петрушка, Дець, Патько, В. Малецький, М. Малецький, Свищ
«Кордон»: Чеботарь, Яценко, Хмизов, Дудаш, Остапець, Матула, Пузанський, Бойко
Голи: П. Москвін, 5, В. Малецький, 17, Патько, 29 – Дудаш, 13, 30, Пузанський, 18
Попередження: Пузанський, 10
Арбітри: І. Якимишин, А. Лютий (обидва Львів)
Третій арбітр: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач: Ю. Холявко (Львів)
Асоціація футзалу Львівщини

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.