Женский футзалЮлія Титова: «Хочемо показати, що ми не є слабшими за топові європейські збірні»КазахстанКакау: «Был бы Лео – были бы в финале»БеларусьБеларусь. 19-й тур: дубль Литвинова, серия Лебедя и гол-красавец ДегтяренкоИталияБез Хоттабыча точно не обошлось: Пескара и Латина забили 18 мячейЭкстра-лигаДела судейские. Вопросы по матчу Титан - Продэксим 17.02.2018РоссияКто обманул лучшего защитника чемпионата России?Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17. На первое место поднимается ХИТПервая лига Перша ліга. Група "Захід". 11 тур. "Віза-Вторма" зберігає інтригуИспания«Эль Посо Мурсия» выиграла «эль классико» у обескровленной «Барселоны Ласса»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17: первое место ХИТа, первая победа «Урагана» и вопросы «Титана»Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 11-й тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 17. LIVE!Сергей Поддубный: «В игровом плане польские клубы слабее украинских»Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Лучшие среди вратарей – Замтарадзе, Аксентьевич, ИгитаХарьковЛучшие голы 5-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 17-го тура: центральный матч – в Ивано-ФранковскеАматорыФінали АФЛУ пройдуть у Києві та СумахЧемпионат ЕвропыАлександр Косенко: «Ребята показали всё, что могут на данный момент»ЖитомирскаяЖитомир. Вища ліга. 15 тур. “Атлети” трощать “ГазМяс”Экстра-лигаРоман Ковальчик: «Ставлю на молодість»

Гранд ліга Львова з міні-футболу: «Євробуд-КМ» обійшов «Здвиг» (+відео)

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжується перший чемпіонат Львова з міні-футболу, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини й відбувається за футзальними правилами. У суботу, 15 липня, відбулися матчі десятого туру у трьох лігах, а саме у Гранд, Першій та Другій.
 

У першому поєдинку ігрового дня між собою зустрілися один із основних претендентів на медалі «Фуджікура» та міцний середняк першості «Нові імена». Поєдинок видався надзвичайно цікавим і до останнього тримав у напрузі гравців та вболівальників обох команд.

По ходу гри то «Фуджікура», то «Нові імена» виходили вперед. Найцікавіше ж відбулося в останні хвилини. Програючи у рахунку 3:4, підопічні Володимира Когута перейшли на гру в п’ять польових і саме ця тактика дозволила їм вирвати перемогу в зустрічі з рахунком  6:4. Знову хет-триком у складі совєї команди відзначився Роман Саприка.

«Фуджікура» - «Нові імена» - 6:4 (1:0)
«Фуджікура»:
Гондецький, В. Когут, І. Задорожний, Танечник, Ковальчук, Лещишин, Буцик, Саприка, Мірзаєв, Вербний
«Нові імена»: Власенко, Гультяєв, В. Великий, А. Великий, Бутрин, Іванина, Чернецький, Жемела
Голи: Саприка, 11, 27, 30, Танечник, 20, В. Когут, 23, Лещишин, 30 – Іванина, 18, 22, 26, Гультяєв, 25
Арбітри: Я. Сторожук, А. Лютий (обидва Львів)

У так званому матчі за шість очок між собою зустрілися «Євробуд-КМ» та «Здвиг». Краще в цій грі виглядали «євробудівці» , які завдяки зробленому гандикапу після першої половини зустрічі зуміли відстояти набуте у другому таймі. Хет-триком у складі своєї команди відзначився Андрій Перун, який поступово стає лідером «Євробуду-КМ». Усе, на що спромігся «Здвиг», так це хоч трохи підсолодити гіркоту поразки своєї команди. Влучними ударами відзначилися Роман Бучак та Ігор Майорчак.


«Євробуд-КМ» - «Здвиг» - 5:2 (3:0)
«Євробуд-КМ»:
Дудаш, Кордоба, Хавер, Багряк, Перун, Федорчук,  Приходько, Вишиваний, Данильченко, Шаранюк
«Здвиг»: Войтик, Ледневський, Мужейко, Майорчак, Гірний, Бучак, Ващишин
Голи: Перун, 7, 8, 15, Багряк, 21, Кордоба, 26 – Бучак, 20, Майорчак, 20
Арбітри: Я. Сторожук, А. Лютий (обидва Львів)


Знову переміг беззаперечний лідер чемпіонату «Галицька Здоба». Битою була команда «ЛМІ Медик», яка в цьому сезоні поки що не може знайти свою гру.

Зробили це підопічні Сергія Тригубця не так впевнено як це вони робили у попередніх матчах, але тим не менше перемога є і вона не обговорюється.  Поки що цій команді немає рівних, і важко сказати чи хтось зуміє нав’язати їм боротьбу у майбутніх поєдинках. Додамо, що покером за «здобу» у цій грі відзначився Назар Цимбаляк.

«Галицька Здоба» – «ЛМІ Медик» – 9:5 (5:2)
«Галицька Здоба»:
Котович, Тригубець, Чекаленко, Когут, Мацик, Данилюк, Матляк, Білоус, Морикишка, Возний, Цимбаляк
«ЛМІ Медик»: Данилевський, Бішко, Палиг, Чурко, Коваль, Іванишин, Лопушанський, Якимов
Голи: Цимбаляк, 4, 7, 12, 29, Чекаленко, 8,  Когут, 11, 20, Тригубець, 23, 30 -  Палиг, 4, 18, Якимов, 13, 23, Бішко, 16
Попередження: Тригубець, 17
Арбітри: А. Лютий, І. Вишиваний (обидва Львів)


У завершальному матчі 10-ого ігрового дня зустрілися «Альтернатива» та «Гранд Галичина». Як і у матчі «Галицької Здоби» проти «ЛМІ Медик», тут боротьби не вийшло. «Альтернатива» була на голову сильнішою від свого суперника й закономірно перемогла. Ще у першій 20-ти хвилинці у ворота «Гранд Галичини» було відправлено шість голів, на що підопічні Ігоря Піха відповіли лише раз.

Розгром продовжився у другому таймі, а завершилося все впевненою перемогою «Альтернативи» з рахунком 10:4, яка й надалі продовжує вести боротьбу за призову трійку.

«Альтернатива» - «Гранд Галичина» - 10:4 (6:1)
«Альтернатива»:
Чачунь, Труш, Патуляк, Миколюк, Музика, Салюк, Емері, Калуцький
«Гранд Галичина»: Вороновський, Лужецький, Шляхетка,  Паращин,  Дідич, Сачко, Кузь,
Голи: Калуцький, 4, 12, Патуляк, 10, 11, Салюк,11, 20, Емері, 15, Чачунь, 23, Музика, 24, 28 – Шляхетка, 10, 27, 30, Дідич, 19 
Арбітри: Я. Сторожук, І. Вишиваний (обидва Львів)


Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.