Экстра-лигаПід знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену командуВетераныВетераны. День 1 (обновляется)Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!ВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубльЭкстра-лигаКадрові зміни у «ІнБев/НПУ»Ч-т ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Україна – Угорщина. АнонсЭкстра-лигаВиталий Зеленчук: «У «Продэксима» выделю Ланко, Шотурму и Волянюка»ПортугалияНуну Диаш: «Лучший в мире – Рикардиньо»Ч-т Европы12 вересня стартує Основний раунд чемпіонату Європи серед жінокФутзал в миреНаши за границей. Клушин нарушает, Крыкун забивает, Шаровара и Мельник побеждаютЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Головне завдання на сезон – потрапити до першої шістки»Экстра-лига«Предсезонка»-2018: успешный «Ураган» и сверхсекретный «ИнБев/НПУ»Первая лига Дві легенди НФК “Ураган” продовжують активні виступи у великому футболіЖитомир“Грантех” здобуває Кубок Житомирського міського головиФутзал в миреИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Виктор Лопес и Асьер ЛамасПервая лига Олександр Славінський: «Хочемо популяризувати футзал у Броварах, а тому матчі Першої ліги прийматимемо вдома»Детский футзалДЮСШ “Спортлідер+” – переможець турніру “Кубок Бару-2018"БеларусьДмитрий Камеко: «Нам важно оттачивать свою игру»РоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. Видеообзоры

“Грантех” здобуває Кубок Житомирського міського голови

Сьомого вересня у залі ФОКу відбувся вирішальний матч Відкритого Кубку Житомирського міського голови 2018 р., звання переможця турніру розігрували “Квара” і “Грантех”.

Нагадаємо, перший розіграш трофею, організаторами якого є Асоціація футзалу м. Житомира спільно з Житомирською міською радою, відбувся ще у далекому 1995 році, а регулярним турнір став починаючи з 1998 року. У ювілейний, 20-й, сезон розіграшу трофею було виготовлено перехідний Кубок Житомирського міського голови, за який і сперечалися футзалісти “Квари” й “Грантеха”.
 
«Грантех» – «Квара» 7:0 (3:0)
Голи: Тищенко 10; Литвиновський 10; Лясковський 19; Горло 25, 26; Яблонько 26 – Тарасюк А. аг 5;
Попередження: немає
У вирішальному матчу турніру гравці “Грантеха” вирішили не відходити від обраної тактики гри у п’ять польових, а тому футзалісти “Квари” зі стартових хвилин змушені були  зосередитись на обороні власних воріт. Втім, попри максимальну концентрацію вже на п’ятій хвилині господарі змусили помилитись Андрія Тарасюка, а під завісу тайму приголомшили суперника ще двома голами Тищенка і Литвиновського. 

Тим часом гравці «Квари» зробили ставку на дальні удари, яким, втім, бракувало влучності. Не зуміли вразити ворота “Грантеха” футзалісти “Квари” і у другому таймі, натомість пропустили ще чотири м’ячі й у підсумку стали срібними призерами Кубку Житомирського міського голови. Бронзові нагороди у “Joystick”, адже матч за третє місце так і не відбувся через неявку ФК “Атлет-Житомир”.

Нагородження переможця та призерів медалями і дипломами провели голова Асоціації футзалу м. Житомира Віктор Таран і відповідальний секретар Асоціації футзалу м. Житомира Томаш Сіцінський.

Джерело –
futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.