Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Гребінка стартувала!



13 листопада в спорткомплексі «ЛОКОМОТИВ», о 9 годині ранку, розпочалася відкрита зимова першість району. 1 ліга. Група «Б». 

В матчах прийняли участь команди групи «Б»: 
ФК «Штурм», ФК «Олімпік», БМЕУ, ФК «Ветеран», ФК «Україна», ФК «Нива», ФК «Ветеран 50+», ФК «Атлетік», ФК «Мрія», ФК «Надія». 

Розпочали грати ФК «Штурм» (с.Перервенці) та ФК «Олімпік» (с.Слобода). На 4 хв. гри, гравець ФК «Олімпік» Мороз, забиває гол та відкриває рахунок матчу, та вже відразу Мороз забиває ще 1 – ин гол у ворота ФК «Штурм» та заробляє для своєї команди 2 голи. Слідом за Мороз, у ворота ФК «Штурм» забиває Вінніславський. Рахунок склав 3:0 на користь ФК «Олімпік». 
На 15 хв. гри, Мороз з ФК «Олімпік», отримує жовту та червону картки та вибуває з поля гри. Далі гра почала розвиватися досить швидко та вражаюче. Ворота ФК «Олімпік» потрапляють під шквал голів суперника, де 2 голи забиває Тхір та 1 гол забиває Козоріз. Рахунок зрівнявся і складає 3:3. 
Відразу після 3 - ох голів у ворота ФК «Штурм», гравець Правда забиває гол у ворота ФК «Олімпік», та здобуває 4 – ий гол для своєї команди. Рахунок 4:3 на користь ФК «Штурм». 
1 тайм закінчився. Розпочавши 2 тайм, гравець Тхір, команди ФК «Штурм», забиває 2 – ва голи у ворота суперника. Рахунок склав 6:3 на користь ФК «Штурм». 
Невстигли ФК «Олімпік» оговтатися від дійсно «штурму» у власні ворота, як той же Тхір забиває ще 3 голи. 
Рахунок склав 9:3 на користь ФК «Штурм». 
2 тайм завершився. Переможцем матчу став ФК «Штурм». 
Далі гру продовжили БМЕУ – 8 та ФК «Ветеран». На перший погляд, дві різні команди, вікова категорія і т.п., але вже після початку 1 тайму на 5 хв. гри, було забито по одному голу у ворота команд від Тюнікова (БМЕУ) та Марачевського (Ветеран). Таким чином, рахунок склав 1:1. 
Відразу за першим голом у ворота БМЕУ, Марачевський забиває ще 1 – ин гол у ворота суперника. Рахунок склав 2:1 на користь ФК «Ветеран». 
Далі команда БМЕУ заробляє 2 штрафні та їхній м”яч пролітає повз ворота суперника. 
Після штрафних, ФК «Ветеран» йде у наступ та вдала тактика гравців команди, дала їм ще 1 гол, автором якого став Проскурняк і відразу ще 1 гол у ворота БМЕУ забиває Бих. Рахунок складає 4:1. 1 тайм закінчився. 
З початком 2 тайму, Долінний та Грицун, забивають по 1- му голу у ворота БМЕУ. Рахунок 6:1 на користь ФК «Ветеран». Далі у ворота БМЕУ влетіло ще 3 голи від Долінного. 
В грі гравцю Максюті (БМЕУ), було нанесено удар по коліну, від якого під оплески глядачів, покинув поле гри за фізичної травми. 
Після невеличкої перерви, Вовкодав (БМЕУ) забиває гол у ворота ФК «Ветеран» та рахунок становить 9:2 на користь ФК «Ветеран». 
Далі 2 – ва голи забиває Лях від ФК «Ветеран», 1 – ин гол від Грицуна та ще 1 – ин гол від Проскурняка. 
Рахунок становить 11:4 на користь ФК «Ветеран». 
2 тайм закінчився. Переможцем матчу став ФК «Ветеран». 
Наступним матчем стали ФК «Україна» (с. Овсюки) та ФК «Нива» (с. Тимки). 
На 10 – ій хв.. гри Смоляк В. забиває 2 – ва голи у ворота ФК «Нива». Після 2 – ох голів, гравець Зозуленко ФК «Україна», наносить удар по воротам суперника та забиває ще 1 гол. 
Рахунок склав 3:0 на користь ФК «Україна». 
До завершення 1 тайму залишалося 9 хв., гравці команди ФК «Україна забивають ще 2 голи у ворота ФК «Нива», де авторами голів стали: Плис, Бровань. 
Рахунок у першому таймі склав 5:0 на користь ФК «Україна». 
Після 5- ти хв. перерви, Іванча забиває 1 гол у ворота ФК «Україна» та відкриває командний рахунок гри. Рахунок 5:1. Далі Жадан (ФК «Україна) забиває 1 гол у ворота ФК «Нива». Рахунок 6:1, на користь ФК «Україна». 
Наступні 2 – ва голи були від гравців Зозуленка та Смоляка (ФК «Україна»). 
Рахунок сягнув 8:1. 
Атакуючі 3- ри голи у ворота ФК «Україна» вже були від гравців Лавріненка, Маліченка та Саливіна. 
Рахунок складав 8:4 на користь ФК «Україна». 
І останнього голу матчу був від гравця Смоляк І. ФК «Україна». 
2 тайм закінчився. Переможцем матчу стала команда ФК «Україна» з рахунком 9:4. 

Наступна гра стала між ФК «Ветеран 50+» та ФК «Атлетік». 
Додам від себе, гра була цікавою та захоплюючою. Особливу увагу привернула до себе участь ФК «Ветеран 50+», в якій приймали участь ветерани ФК «Локомотив». Особливо запям”яталися Корнєв В. та Распопов С., які грали на славу та віддавалися на всі 100% своїй команді. 
Але 1 тайм для гравців команди ФК «Ветеран 50+» не принесла плодів, де отримали 6 голів від суперника ФК «Олімпік» . Авторами голів стали: Сидорчук – 3 голи, Кононенко – 2 голи, Коробка – 1 гол. 
На початку 2 тайму, Краснопір команди ФК «Ветеран» забиває у ворота суперника 1 гол і відразу ж забиває Роспопов ще 1 – ин гол. 
Рахунок склав 6:2 на користь ФК «Олімпік». 

Наступними голами у ворота ФК «Ветеран 50+» відзначилися Шило та Жолобецький. 
Рахунок склав 8:2 на користь ФК «Олімпік». 
В наступ пішов Корнєв, який вдало поцілив у ворота суперника, та приніс ФК «Ветеран 50+» ще 1 гол. 
Рахунок склав 8:3 на користь ФК «Олімпік». 
Останнього гола своїй команді приносить Шило, забивши гол у ворота ФК «Ветеран 50+» . 
Рахунок склав 9:3. 
На останніх хвилинах матчу Острянський та Коровіцин забивають гол та приносять своїй команді 2 очки. 
Рахунок склав 9:5. 
2 тайм закінчився. 
Переможцем матчу став ФК «Атлетік». 




Останнім матчем неділі стали ФК «Мрія» та ФК «Надія». 
Гра була між дівчатами ( ФК «Надія») та хлопцями ( ФК «Мрія»). 
Тільки під кінець 1 тайму, команди здобули собі по 1 очку та рахунок склав 1:1. 
Авторами голів стали: Шевченко (ФК «Надія») та Губій (ФК «Мрія»). 
2 тайм розпочався активною грою команд, і лише на 10 хв. гри, гравець команди ФК «Надія» від Пономаренко забиває супернику гол. 
Рахунок склав 2:1 на користь ФК «Надія». 
Далі наступні 2 голи всі були від команди ФК «Надія». Авторами голів стали Шевченко та Качан. 
Рахунок 4:1. 
2 тайм закінчився. Переможцем матчу стала ФК «Надія». 
Яковенко В.В. 
( Спілка Спортивних Журналістів України).

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.