Остальной мирКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Брезьє Марибор": Післямова тренерів.Остальной мирОбзор еврокубковых матчей Лидсельмаша (обновляется)ЖитомирскаяКоманда 79-й ОДШБр виграла Чемпіонат України серед підрозділів ВДВ ЗСУОстальной мирРезо ДЕВДАРИАНИ: грузинский одессит с футзалом в сердцеОстальной мирКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииХарьковЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!СумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)Кубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівЭкстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TVСборная УкраиныЄвген Іваняк: "Замість того, щоб додавати з кожною грою, ми регресували"ЛьвовБізнес ліга футзалу Львова сезону 2016/2017, 2-й тур (оновлюється)ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 12.10.16КиевСуперкубок Киева по футзалу будет разыгран уже в ближайшее воскресеньеЭкстра-лигаСергій Піддубний: «Кварцяний називає нас кімнатними футболістами»Ветераны«Ветеран» (Недригайлів) - переможець традиційного турніру в БілопілліЛьвовКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Важлива перемога на старті

Хмельницькі футзалісти здобули перемогу на дитячому турнірі в Залізному Порту


На турнірі серед юнаків 2003-2004 років народження, який проходив у рамках фестивалю спорту та відпочинку «CHILDREN‘S FESTIVAL OF FUTSAL IN PORT», рівних не було вихованцям Хмельницької ДЮСШ «Спортлідер+».

Наразі на березі Чорного моря в місті Залізний Порт проходить масштабний фестиваль спорту та відпочинку «CHILDREN‘S FESTIVAL OF FUTSAL IN PORT», організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Його програму відкривав дитячий турнір серед юнаків 2003-2004 років народження, в якому боротьбу за головний трофей вели шість команд з усіх куточків України, які визначали імена переможця та призерів по коловій системі.

За підсумками напружених та безкомпромісних баталій переможцем змагань стали вихованці ДЮСШ «Спортлідер+» (Хмельницький), «срібло» дісталося львівській «Інтер-Енергії», а призову трійку замкнула команда ДЮСШ із Радомишля.

Враженнями від турніру з кореспондентом Марічка NEWS люб’язно поділився керівник Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області Артем Глас: «Хочеться в першу чергу сказати, що це наш перший захід, який був організований поза межами Хмельницької області. Були певні хвилювання та побоювання щодо різних організаційних аспектів, але, на радість усім, все пройшло на найвищому рівні. Майже всі тренери відзначили хорошу організацію турніру, а особливі враження в них викликала яскрава церемонія нагородження, під час якої кожна дитина отримала іменний календар, а також було вручено велику кількість індивідуальних та командних нагород. Зазначу, що кожна команда провела на турнірі по 6 матчів, левова частка яких носила бойовий та безкомпромісний характер», – підсумував Артем Вікторович.

Програму фестивалю продовжить турнір серед юнаків 2005-2006 років та турнір серед аматорських команд. 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.