РоссияКубок России-2020/21. 1/2 финала. Матчи 2. LIVE!ЭстонияЭстония-2020/21. Тур 3. Виймси СМСРаха – Нарва Юнайтед. LIVE!Экстра-лигаВалентин Бондарь: «Поляки кричали «Ку***!», потому что я задавал темп»КазахстанАрнольд Кнауб: «Верю в победу Игиты, потому что он действительно является лучшим вратарем»Черкассы Олег Біляк: «Важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру»Футзал в миреКазахстан объявил состав на матчи Евро-2022БразилияФернандо Ферретти – новый тренер «Lages Futsal»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «Ураган-3» здобуває третю перемогуПортугалияГитта и Роша не продлят контракты со «Спортингом»ИталияИталия-2020/21. Тур 16. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОпределена процедура жеребьевки 1/8 финала Лиги чемпионовКазахстанБиро Жаде возглавил МФК «Атырау»КазахстанАскар Абильдаев: «На данный момент риска потерять какую-либо еще команду нет»ПортугалияФакти, яких ви не знали про РікардіньюВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Львівщина. 2 тур. «DevPlanet» – «Ураган-3». АнонсБеларусьДмитрий Камеко: «Эту, бл***, медаль за второе место я буду носить с гордостью!»Женский футзалЖіночий чемпіонат України відновиться в лютомуЭкстра-лигаАндреу Варгас присоединился к «Продэксиму»Чемпионат ЕвропыВизначено склад збірної України на матчі групового етапу Євро-2022ИспанияМинус Ике, Вильям, Мориока плюс Арьета и Селусио

Ігор Колихаєв: «Завдяки характеру команда дійшла до титулу чемпіона» (+відео)

Президент ФК «Продексім» Ігор Колихаєв дав інтерв'ю телеканалу «Скіфія» в програмі «Херсонщина спортивна».

- Ігоре Вікторовичу, можна сказати, що «Продексім» в цьому сезоні несподівано виграв чемпіонат?
- Момент несподіванки завжди присутній, особливо в такому виді спорту, як футбол і футзал, де все вирішується в лічені секунди. На сьогоднішній день нічого несподіваного немає. Команда готувалася до цього титулу і сталася, напевно, невелика подія у футзалі України. Ми змогли сформувати за два роки команду, яка в дебютний сезон посіла третє місце, а на другий рік - перше. Самовіддача, плюс сила волі, характер ... Думаю, що саме завдяки характеру команда і дійшла до титулу чемпіона. Величезне спасибі Ігореві Москвичову, котрий зміг сформувати команду з хлопців, які вірили в цю перемогу і йшли до кінця. Тому що без віри в цьому житті нічого неможливо.

- Можна сказати, що десь допоміг і фарт?
- Удача, звичайно, це номер один в будь-якому виді спорту, в тому числі і футзалі. Без удачі, напевно, нічого неможливо. Дійсно, в останніх матчах удача була з командою десь 50 на 50.

- Чи очікуються в команді кадрові зміни?
- Ми розглядаємо оновлення складу команди. Хочемо взяти більш агресивних гравців, щоб сформувати свою модель футзалу, яка буде притаманна тільки ФК «Продексім». На сьогоднішній день розглядаємо чотирьох легіонерів, які повинні засвітити певну зірочку в футзалі.

- Ви задоволені грою херсонських футболістів?
- Херсонських футболістів у нас лише двоє, один з яких капітан Дмитро Бербенцев, який веде команду і справляється зі своєю поставленим завданням. Я ними задоволений.

- Разом з чемпіонством «Продексім» отримав право брати участь і в єврокубках. Але у нас немає де грати.
- Так, у нас немає Палацу спорту, і це великий мінус. Думаю, що зустріч з губернатором, який дав обіцянку допомогти, розв'яже дане питання. Якщо навіть цього не станеться, то команда буде грати на виїзді все матчеві зустрічі. Ми плануємо побудувати в місті Херсоні спортивний комплекс. Про це я вже заявляв. Зараз дооформлюються певні документи і, думаю, що після отримання всіх необхідних дозволів протягом двох років буде побудований спортивний комплекс, який дозволить приймати всі європейські кубки, будь-які міжнародні змагання, в тому числі і плавальні дисципліни на короткій воді.

- Це буде муніципальний спорткомплекс?                         
- Спорткомплекс буде будуватися за рахунок приватного фінансування. Якщо в області і в місті будуть бажаючі взяти участь коштами, які підуть на будівництво, то ми раді будь-яким інвестиціям. Нам зірок не потрібно, ми лише хочемо, щоб розвивався якісний вид спорту, і діти, які живуть в місті і області, мали право ставати чемпіонами і захищати честь Херсона.

- Ви ще не думали над завданнями в єврокубку?
- Завдання, як завжди, максимальні. Але головне для нас - подивитися, наскільки команда впорається зі змаганнями такого рівня, чи вистачить у нас виконавчої майстерності.

- Чи не замислювалися піти і у великий футбол?
- Великий футбол - це велике видовище. Я завжди говорив і говорити буду: спочатку потрібно навчитися щі ложкою сьорбати, а потім вже до бутербродів переходити. Давайте спочатку наведемо лад у футзалі!

Джерело - mfc-prodexim.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.