Экстра-лига12.09. 19.00 Суперкубок Украины. LIVE!Экстра-лигаСуперкубок Украины обретает киевскую пропуску: ХИТ обыграл «Продэксим»Экстра-лига"Юні-Ламан" залишило ще двоє гравцівАссоциация футзала УкраиныВідбулось засідання Комітету аматорського та масового футзалу АФУЧемпионаты ЕвропыЄвро-2018: сьогодні відбудуться перші матчі раунду плей-офОдессаОдесса: Кубок лиги Содружества стартовал!Экстра-лигаСуперкубок Украины. Продэксим – ХИТ. Анонс от Sport.uaЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. Ігор Москвичов та Олег Лук’яненко – про майбутній матчХарьковЛучшие голы 13-го Кубка ХарьковаЭкстра-лигаСуперкубок України - 2017. «Продексім» - «ХІТ». АнонсДетиРостислав Капітанець: «Дитячо-юнацький футзал піднімемо на інший рівень»БеларусьНиколай Грицына: «Почти как дома» (+ видео)Международный футзалІрина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"Экстра-лигапрогноз тестМеждународный футзалЛиссабонский «Спортинг» с победы стартовал в чемпионате ПортугалииЭкстра-лигаРоман Ковальчик: «Участь у «Futsal Masters» піде нам тільки на користь»ТурнирыЗапорожье: стартовал Кубок газеты “Неделя и Люди” (+видео)ВетераныЄвген Москвін: «У футзал прийшов з волейболу»СумскаяСуми: чотири влади грали у футбол (+відео)ХмельницкийПреміум-ліга: «Хмельницькі делікатеси» перемагають «Динамо-ГУНП» у фіналі Кубку та оформлюють «золотий дубль»! (+відео)

Ірина Мельничук: "В цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі"

Жіночий футзальна команда «Толна» і в цьому році укріпила свій склад гравцями з «Біличанки-НПУ», серед яких і Ірина Мельничук. Це місто і спортивний зал не є чужими для воротаря, адже раніше вона вже виступала тут.
 
Український десант у  "Толні". Зліва направо: Ірина Марченко, Ірина Мельничук, Берта Петраваль (гравець "Толни" U-15), Марія Васковець, Вікторія Соломаха
 
- Я знаю, що ви не вперше приїхали в Толну.
- Саме так, - сказала завжди усміхнена Ірина Мельничук.  Ще сім років тому з «Біличанкою-НПУ» я приїжджала на Thelena Cup і тоді мені вдалося трохи ознайомитися з містом і країною. 

- Вам тут подобається?
- Атмосфера маленького міста захоплює тим, що з деяким умовностями тут усі знають одне одного, що відстані не такі великі, щоб їх не можна було пройти пішки. Таке неможливо уявити вдома. У Києві ми витрачали дві години на день на дорогу, щоб доїхати на тренування в університет.

- Що ви скажете про команду?
- Угорська основа складається з відмінних і досвідчених гравців, але мені дуже прикро, що я не зможу зіграти в одній команді з Ходован Едіт. На товариському турнір був зворушливий момент прощання з нею. Це також показує, що «Толна» не лише команда, а й справжня сім'я.

– Що ти думаєш про майбутній сезон?
– Думаю, що наступний сезон буде дуже цікавим, адже рівень чемпіонату росте. Я чула, що кожна команда підсилюється і це добре для вболівальників. Я сподіваюся, що у наших фанів буде привід для радості, бо вважаю, що у цьому році у нас є всі шанси завоювати медалі. Наш тренер має більше гравців, ніж у минулому році, і тому у нього є можливість варіювати склад, але це не означає, що ми будь-яка травма не принесе нам проблем.

- Чому ти перейшла в «Толну»? 
- У будь-якому випадку я хотіла спробувати свої сили закордоном, щоб побачити як я зможу себе проявити в іншій країні і чи достатньо мені моїх знань і умінь. Можна сказати, що це найбільший виклик у моєму житті. Мій тренер і українки, які грали тут в попередньому сезоні, переконали мене, що якщо я перейду сюди, то опинюся в хорошому місці.

– Що б зробило особисто тебе щасливою наприкінці сезону?
- У тренуваннях і матчах я хочу зробити все від себе залежне, щоб допомогти команді досягти поставлених перед сезоном цілей. Як спортсмен, що ще я можу хотіти, як не яскраву медаль на моїй шиї?


Джерело - https://www.teol.hu

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.