ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 4. Финалы. LIVE!Лига чемпионов УЕФА31.08.2018. Лига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. LIVE!ТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 3. LIVE!ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. В финале сыграют «Продэксим» и «Столица»КазахстанУчасник Ліги чемпіонів підписав Олександра СорокінаДмитрий Медведь покинул ХИТТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 3. LIVE!Сборная УкраиныОлег Шайтанов: «З кожною серед команд-суперниць можна грати»ВетераныВ ветеранских соревнованиях в Одессе сыграют 47 командТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 2. Пять претендентов на два места в финалеЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. Предварительный раунд. 3 день. Александр и Дмитрий Бондари – четыре гола на двоихТурнирыFUTSAL MASTERS-2018. День 2. Дві поразки українських клубівФутзал в мире«Agenta Girls» з українками у складі став срібним призером турніру ELTE-BEAC CupЖенский футзалОлег Шайтанов оголосив список гравців жіночої збірної України з футзалу на НТЗ у ЧеркасахЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов УЕФА. «Лео» громит исландцев, «Витис» побеждает «Мурату»Футзал в миреМежконтинентальный кубок. День 3. «Магнус» обыгрывает «Барселону»Сербия​Витор Хуго да Силва – новый игрок КМФ «Экономац»ТурнирыLVIV OPEN CUP-2018. День 1. Град голов от «Титана» и минимальная победа «Энергии»БеларусьВячеслав Цвирко: «От таких предложений не отказываются»Чемпионат мираАрнольд Кнауб: «Никто не верил и не думал, что казахи умеют так хорошо играть»

Івано-Франківщина. 21 березня - великий фінал шкільного турніру

Вже найближчого вівторка, 21 березня, іванофранківські школярі визначать тріумфатора шостого за ліком Шкільного турніру з футзалу! Вірніше, відразу трьох переможців із "Золотої", "Срібної" та "Бронзової ліги Укрексімбанку"! На кону – не тільки чемпіонські лаври, і кубки-красені, а й головні грошові призи – 80 000, 25 000 та 15 000 гривень! Тож боротьба буде запекла!

Як довід – не менш амбітні півфінали, які вирували у неділю, 19 березня! У "Бронзовій лізі Укрексімбанку" путівки вибороли ЗШ №2 та Угорницька школа, які мінімально обіграли своїх суперників – Школу-гімназію №3 (2:1) та ЗШ №7 (1:0) відповідно. Але варто відзначити, що футзальні батли були варті найвищих нагород – команди атакували, обмінювалися гольовими нагодами, а долю матчів визначали лічені голи.
 

Спекотно було і в "Срібній лізі". Особливо інтриги додали ЗШ №22 та ЗШ №12. Боротьба на кожному клаптику майданчика ніяк не могла увінчатися голом, однак ще до перерва ЗШ №22 таки змогла повести в рахунку, а наприкінці матчу зуміла відправити у ворота ЗШ №12 ще один "сухий" гол. Пару у фіналі ЗШ №22 складе іменита ЗШ №18, яка безапеляційно виграла у ЗШ №19 із двозначним рахунком – 10:0.

Звісно, родзинкою півфінального вікенду стали ігри найпрестижнішого "золотого" дивізіону! Спершу Гімназія №2, докладаючи максимум зусиль, не встояла проти чинного чемпіона ЗШ №10 (3:0). Далі напружено було й між СШ №11 і СШ №1, але перемога таки залишилася на стороні останньої (2:0).
 

Таким чином, за кубок втретє (фінал сезону 2015/2016 та Суперкубок-2016) позмагаються ЗШ №10 та СШ №1. Двічі у головних протистояннях поступалася СШ №1, тож буде неймовірно мотивована. А чи "піддасться" вершина вихованцям 10-ї школи знову  – дізнавайтеся першими!

Отож, вівторок - 21 березня! Найкраща арена міста – манеж Коледжу фізичного виховання (вул. Мазепи, 142а) та тільки "найвідбірніші" поєдинки!
 

ЧЕМПІОНСЬКИЙ ЕТАП. ФІНАЛ

"БРОНЗОВА ЛІГА УКРЕКСІМБАНКУ"

13:00 ЗШ №2 – Угорницька ЗШ

"СРІБНА ЛІГА"
14:00 ЗШ №22 – ЗШ №18

"ЗОЛОТА ЛІГА"
15:00 ЗШ №10 – СШ №1

16:00 Нагородження та урочисте закриття змагань

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.