Италия19.30. Италия. 13-й тур. LIVE!Кубок УкраиныКубок України. Альтернатива (Київ) – Епіцентр К10 (Івано-Франківськ). АнонсКубок УкраиныКубок Украины. Второй предварительный раунд. LIVE! (+ обзоры)Беларусь12.00. Беларусь. 14-й тур. Столица – Лидсельмаш. LIVE!ЖитомирАтлет – ІнБев. Анонс центрального матчу І кола чемпіонату Житомира з футзалуХмельницкийХмельницький. Найкращі голи Преміум-ліги. 6 турКубок УкраиныКубок України. Валідол – спонсор RED'уКубок УкраиныSKIDKA проходит "Галицьку здобу" (+ комментарии)Экстра-лигаСергей Журба – лучший футзалист 2017 годаЮношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві париЧеркасскаяУмань долучилась до футзальної лихоманки. 12 команд на старті!ЛьвовЛьвів. Найкращі голи [Випуск 13] (Гранд & Перша ліга)РоссияСергей Сытин: «Уход Иваняка – серьезная потеря для "Дины"»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 12: в каждом матче – своя интригаАматорыІвано-франківські лікарі виграли Чемпіонат УкраїниСборная УкраиныУкраина vs. Италия. Послесловие, или «кнутом и пряником»Кубок УкраиныКубок України: анонс матчів Другого Попереднього раунду 7-10 грудняВолынскаяЗаБРЕНДувати «будівельників»: Луцьк готується до першості області з футзалуКубок УкраиныКубок України. RED (Київ) – PVM (Харків). АнонсОдесскаяОдесса. ТОП-10 голов 6 тура Премьер-лиги 2017-18

Івано-франківські лікарі виграли Чемпіонат України

3 грудня у Житомирі завершився V Чемпіонат України з футзалу серед лікарів. Турнір проходив під егідою УФАМ (Української футбольної асоціації медиків), організаторами турніру були Асоціація футзалу Житомирської області, житомирське відділення ФСТ “Спартак” та житомирський осередок УФАМ. Зазначимо, що футзальний Чемпіонат є найграндіознішим спортивним заходом серед медичних працівників і є важливим етапом у підготовці збірної України до чемпіонату світу, який проходитиме 30 червня — 8 липня у Празі, Чехія.
Традиційний Чемпіонат зібрав у Житомирі 16 команд лікарів, серед учасників команди Житомира, Херсона, Дніпра, Києва, Рівного, Волині, Львова, Вінниці, Івано-Франківська, Одеси, Хмельницького, Чернівців, а також Львівщини, Київщини, Рівненщини та збірна стоматологів.
Протягом 2 грудня команди у залах ФОКу та Динамо розігрували путівки до стадії плей-офф. За підсумками матчів групового етапу, до стадії плей-офф пробилися команди Києва та Дніпра (група А), Волині та Вінниці (група В), Івано-Франківська та Львівщини (група С), Київщини та Рівного (група D). Команда лікарів Житомира, хоча і почала турнір з перемоги над волинянами, у подальшому поступилась команді Вінниці й зіграла внічию з львів’янами і у підсумку не вийшла з групи.
У чвертьфіналах не було рівних командам Івано-Франківська, Волині, Києва та Київщини, натомість сюжет півфінальних матчів кардинально відрізнявся. Так команда з Івано-Франківська не залишила шансів збірній Київщини – розгромна перемога 7:3, а волиняни у драматичному протистоянні зі столичними ескулапами вирвали путівку до фіналу на заключній хвилині матчу. Тож у призових матчах відбулися два дербі: у столичному за звання бронзового призера Чемпіонату збірна Київщини розібралася з киянами 4:2, а у західноукраїнському івано-франківці здобули впевнену перемогу над лікарями Волині з рахунком 5:1.
Індивідуальні нагороди:
Кращий воротар – Павло Гурін (Київщина)
Кращий нападник – Тимофій Семенюк (Київ)
Кращий захисник – Роман Брус (Волинь)
Кращий бомбардир – Андрій Филипів (Івано-Франківськ)
“Мастерс” – Володимир Миронян (Івано-Франківськ)
Приз глядацьких симпатій – Сергій Гордієвич (Рівне)
Лікар-хірург Центральної міської лікарні №1 Сергій Безпрозванний, капітан команди лікарів Житомирщини: «Наша гра — це хороша демонстрація підготовки і зіграності лікарів-спортсменів. Особливо, враховуючи надзвичайно високий рівень підготовки команд-суперників, з якими ми зустрічалися на майданчику. Під час гри ми продемонстрували справжній дух згуртованості і прагнення до перемоги. Команда лікарів Житомирщини вдячна за організаційну підтримку Асоціації футзалу Житомирської області на чолі з Віктором Тараном. За придбання екіпірування для гравців нашої команди і спонсорську підтримку дякуємо медичному центру «Медібор» на чолі з Віктором Борщівським».
Нагадаємо, у липні 2017 році футбольна команда збірної України серед лікарів, у складі якої грав і капітан команди лікарів Житомирщини, посіла II місце та стала віце-чемпіоном чемпіонату світу з футболу, який проходив в Леоганзі, Австрія.


futsal.zt.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.