Остальной мирКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Брезьє Марибор": Післямова тренерів.Остальной мирОбзор еврокубковых матчей Лидсельмаша (обновляется)ЖитомирскаяКоманда 79-й ОДШБр виграла Чемпіонат України серед підрозділів ВДВ ЗСУОстальной мирРезо ДЕВДАРИАНИ: грузинский одессит с футзалом в сердцеОстальной мирКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииХарьковЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!СумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)Кубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівЭкстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TVСборная УкраиныЄвген Іваняк: "Замість того, щоб додавати з кожною грою, ми регресували"ЛьвовБізнес ліга футзалу Львова сезону 2016/2017, 2-й тур (оновлюється)ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 12.10.16КиевСуперкубок Киева по футзалу будет разыгран уже в ближайшее воскресеньеЭкстра-лигаСергій Піддубний: «Кварцяний називає нас кімнатними футболістами»Ветераны«Ветеран» (Недригайлів) - переможець традиційного турніру в БілопілліЛьвовКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Важлива перемога на старті

Івано-Франковська область: визначилися всі учасники «Ліги шкільних чемпіонів»

Масштабний проект "Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган", який заполонив все Прикарпаття, практично визначив тріумфаторів. У кожному куточку Івано-Франківської області вже відомі шкільні чемпіони. На черзі ще Тлумаччина - фінальні матчі і урочисте закриття відбудуться 8 травня... А от чим повнився останній тиждень і як визначалися переможці – читайте далі…

СШ №6 - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН ДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ

У суботу, 23 квітня, визначився тріумфатор в Долинському районі. Не дивно, що найвищий титул виграла, вірніше вкотре підтвердила,СШ №6. Минулоріч Кубок НФК "Ураган" теж залишився у вихованців цієї школи. Крім того, вигравши обласний етап Шкільної футзальної ліги України, долиняни гідно представили Прикарпаття на Всеукраїнському фіналі, посівши почесне третє місце. У фіналі Шкільного турніру з футзалу проти титулованого суперника не встояли школярі із Гімназії №1. "Бронза" змагань дісталасяСпеціалізованій школі-інтернат.

Всі 10 команд-учасниць були нагороджені солодкими подарунками від НФК "Ураган", а фіналісти отримали комплекти медалей, почесні грамоти, кубки, ігрову форму, фіналіст отримав і комплект футзальних м’ячів. Відзначені були й гравці в індивідуальних номінаціях. Окрім того, переможець отримає 40 000 гривень від департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА на покращення спортивної бази свого навчального закладу.

Також дякуємо партнерам, які долучилися до дитячого свята у Долинському районі та м.Болехів:
Долинське КОРТП. Торговий центр "Кошик"
Компанія "Солодка Долина"
Кредитна спілка "Злет"
Ленігевич Б.В.
ТОВ "Болехівське ЗУБМ"
Кінаш Віталій
ПП "Світ Шкіри"

ТИСІВСЬКА ЗШ - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН МІСТА БОЛЕХІВ

Минулого вікенду святкували футзал і у Болехові. Вольову перемогу у запеклому двобої виборола Тисівська ЗШ, заливши школярам із ЗШ с. Міжріччя "срібні" нагороди. Із третім, не менш почесним, місцем залишилася Гузіївська ЗШ.

ЗШ №4 - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН МІСТА КОЛОМИЯ

З понеділка, 25 квітня, у вир фіналів поринула і Коломийщина, де чемпіона визначали серед міських команд і школярів із району. Переможцем турніру у місті Коломия стала ЗШ №4, яка з мінімальним рахунком перемогла НВК №9. "Бронзові" нагороди дісталися школярам СШ №1, які в матчі за 3-є місце здолали ЗШ №8.

До масштабних міжшкільних змагань у місті Коломия долучилися партнери:
ТзОВ "ЗПК "Юмас"
Коломийський ЗУБМ
ПП Яворський Т.О.

ПЕЧЕНІЖИНСЬКА ЗШ - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ

Не менш емоційним виявився фінал серед команд із Коломийського району. Тріумфаторами районного чемпіонату стали вихованці ЗШ смт. Печеніжин, другі – команда с. Угорники, третє місце дісталося ЗШ с. Великий Ключів.

Не можемо не подякувати всім партнерам, які пройшли шлях до здійснення дитячих мрій пліч-о-пліч з організаторами в Коломийському районі:
ТзОВ "Компанія Агро-Дует"
ФГ "Прометей"
ПАТ "Вільна Україна". Балабаник Василь Степанович
ПП Васильчук В.Р.
ТзОВ "Коломиянафтозбут"
ПП Калиняк Т.В.
ТзОВ "Ліско"
ПП "Весна-телерадіосервіс"
ПП Бітковський В.
Волощук Н.М.
ПП Андріїшин Г.Д.
ПП Гермес-1

ПІСТИНСЬКА ЗШ - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ

Спортивну естафету підхопила і Косівщина. Вирішальний батл за чемпіонський титул видався не на жарт спекотним, але сильніша команда таки визначилася, нею стала ЗШ с.Пістинь. "Срібло" дісталося Старокутській ЗШ, а 3-є місце посів Рожнівський НВК.

Вдячні небайдужим меценатам із Косівського району:
ПП Тодорак Д.І.
Узюмова Тетяна Іванівна
ПП Василащук П.П.

ЗШ №1 - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН ГОРОДЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Не пасла задніх і Городенківщина, у вівторок, 29 квітня, теж стало відоме ім’я тріумфатора. Вдруге шкільним чемпіоном стала городенківська ЗШ №1, яка у фінальному матчі здолала Чортовецьку ЗШ. Глушківський НВК посів третє місце.

Дякуємо всім партнерам, які долучилися до дитячого свята на Городенківщині:
ДАЖБОГ
ППА Вільхівці
ФГ "Овіс-Агоро"
ТОВ "Альт-Енерго"
ПП Михайлюк Лілія Ярославівна

ЗШ С. КРИВОПОЛЕ - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН ВЕРХОВИНСЬКОГО РАЙОНУ

Вирувало свято футзалу і чи не у віддаленішому куточку Прикарпаття – на Верховинщині. Першість турніру виборола ЗШ с. Кривополе, друге місце дісталося ЗШ с.Довгополе, "бронзу" змагань виборола ЗШ с. Перехресне.

Дякуємо за активне соціальне партнерство та небайдужість до дитячого спорту Приватному сільськогосподарському підприємству"Надія".

ЗШ СМТ. БРОШНІВ-ОСАДА - ШКІЛЬНИЙ ЧЕМПІОН РОЖНЯТІВСЬКОГО РАЙОНУ

Не стояла осторонь і Рожнятівщина, яка теж здивувала неабиякими спортивними звитягами. Чемпіонський титул вибороли школярі ізБрошнева. "Срібло" дісталося ЗШ с. Нижній Струтин, "бронзу" виборола Сваричівська ЗШ.

До масштабних міжшкільних змагань у Рожнятівському районі долучилися партнери:
ТзОВ "Торговий дім "ВІКІВУД ЮКРЕЙН"
Фірма "Поліком"
ТзОВ "ВА ДІ"
ПП Сорохман В.Б.
ПП Мельник Р.М.
ПП "ГАЛ ГАНЦ"
ПП Яремчук З.І.
Люклян Роман Васильович
Виробник меблів "ЛІР"
Писар О.Б.
Волошин Н.Т.
Грабар В.О.
Гулій Я.М.
ВКП "Дзеркало"
ВТП "Лімниця"
ПП "ОЛВІР"
ФОП Андрішак Петро Ярославович
Підприємець Кос Василь Богданович
Юрчишин Мирон Миколайович
ПП Кравець Михайло Леонович
Костурович Мирослава Йосипівна
ФОП Попович Роман Миколайович
Бойчук О.П.
ТзОВ УРСП "ПАМІБРО"
Король Л.І.
Стефінів П.І.

 

 

http://uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.