ВетераныВетераны. День 2Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 2. LIVE!Экстра-лига"Кардинал-Рівне" розпочинає чемпіонат із впевненої перемогиЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Україна – Білорусь. АнонсЧемпионат ЕвропыЧемпіонат Європи серед жінок. Огляд матчів першого ігрового дня (+ відео)Экстра-лигаЖитомирський ФК ІнБев презентував оновлену команду Екстра-лігиЭкстра-лигаЕкстра-ліга. 1 тур. «Енергія» – «Кардинал-Рівне». АнонсЧемпионат ЕвропыУкраїна - Угорщина - 4:4. Післямова + ВІДЕОБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Владимир БобылевЭкстра-лигаФК «Эпицентр К Авангард»: в новый сезон – с обновлённой эмблемой!Женский футзалЖіноча збірна України з футзалу розпочала свій виступ у відборі до Євро-2019 із драматичної нічиєїЖенский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 1. LIVE!Экстра-лигаСК “Сокіл” поповнив свій склад трьома новими гравцямиВетераныВетераны. День 1Чемпионат ЕвропыЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Білорусь – 0:8БеларусьУкраинские голы в Беларуси-1. В первом туре – ТОП-10 от наших!Экстра-лигаПід знаком реноваціі: «Ураган» представив оновлену командуФутзал в миреУкраинские голы в Европе-1. "Девятка" Дмитрия Бондаря и месть ЕмельяноваВетераныВетерани. Календар змаганьФутзал в миреРоберто Карлос почав кар'єру футзаліста і в дебютному матчі оформив дубль

Кадрові зміни у «ІнБев/НПУ»

У Житомирі збирається практично нова команда


По завершенні минулого сезону «ІнБев/НПУ» залишили практично усі лідери: Олександр Сухов і Віталій Дзюба перейшли в київський «ХІТ», Роман Цапов у білоруський «УВД-Динамо», Роман Бакум, який поки що не визначився з наступною командою, Олександр Карбула і Артем Мороховець, які побували на перегляді у «Кардинал-Рівне», але не підписали контракти з рівненською командою, а також Євген Саківський і Сергій Шевечнко.

На їх місце були запрошені воротарі Віталій Біров і Андрій Євтушок, а також універсали Ігор Горло, Ярослав Кутовий, Антон Лясковський, Євген Смоловик та Ігор Фещенко

Віталій Біров минулий сезон провыв у статусі третього воротаря «Урагану», а тому награв лише 8 матчів в Екстра-лізі (19 пропущених м'ячів), а також 1 матч за дубль «Ураган-2-КФВ» у Першій лізі (2 пропущених м'ячі).

Андрій Євтушок минулий сезон провів у складі «ІнБева» у Вищій лізі чемпіонату Житомира, де зіграв 15 матчів і навіть забив 1 гол, чим допоміг команді здобути срібні нагороди. Що ж до більш професійного рівня, то тут у Андрія є лише 2 зіграні матчі (5 пропущених м’ячів) у складі «ІнБев-Полісся» у розіграші Кубка України сезону 2016/17.

Ігор Горло, як і Андрій Євтушок, у минулому сезоні допомагав здобувати «ІнБеву» срібні нагороди чемпіонату Житомира. На рахунку універсала 16 матчів і 8 голів.

Ярослав Кутовий у минулому сезоні виграв бронзові нагороди Вищої ліги чемпіонату Києва у складі броварського «Атлетика», допомігши команді 9 голами.

Антон Лясковський перше коло минулого чемпіонату провів у львівській «Енергії», після чого залишив команду. За цей час універсал зіграв за «зелено-білих» 13 матчів і забив 2 м’ячі у чемпіонаті, а також 1 матч провів за дубль «Енергію-2-ЛЮ-Альтернативу» у Першій лізі.

Євген Смоловик попередній сезон провів у складі київського «ХІТа», вигравши зі столичною командою Суперкубок України. На рахунку універсала 24 матчі (+1 анульований матч з «Юні-Ламан») і 2 голи+4 гольові передачі у Екстра-лізі, 1 матч у Кубку України,  а також  1 матч і 1 гол у Суперкубку України. Нагадаємо, що Євген свого часу 5 сезонів провів у луганському ЛТК, який об’єднався з «ІнБевом» і «Київ-НПУ».

Ігор Фещенко є вихованцем житомирського футзалу, але минулий сезон розпочав в одеському «Юні-Ламані» і має такі показники в Екстра-лізі: 7 матчів/1 гол+4 гольові передачі. На жаль, одеська команда знялася зі змагань і всі ці показники анульовано. Тому Фещенку довелося догравати сезон у аматорському одеському «JomaSport».

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.