ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовЭкстра-лигаАлександр Сухов и Виталий Дзюба – в «ХИТе»!Первая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЧемпионат мираЧоловіча студентська збірна України завершила груповий етап на першому місціКазахстанКака: «На чемпионате мира буду болеть за Казахстан»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Хорватія – Україна. АнонсЭкстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Нам потрібні ще один-два гравці»Чемпионат мираОлег Шайтанов: «Ми самі «зробили» м’ячі у свої ворота, але забили на гол більше»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала КанадуЧоловіча студентська збірна України здобула перемогу над ТаїландомЧемпионат мираЮлія Дударчук: «Перша гра була важливою у моральному плані»Чемпионат мираМар'ян Пелех: «Ми робили все, що награвали»ГерманияУкраинское трио в ГерманииЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Група «С». Німеччина – Україна – 1:6Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща – 8:2БеларусьДмитрий Камеко: «Я всегда ставлю максимальные задачи»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Німеччина – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Україна – Польща. АнонсРоссияНеизлечимый диагноз, или еще раз о лауреатах АМФРЭкстра-лигаЕнергетики завершили тренувальний збір у Польщі

"Кардинал-Рівне" переглядає екс-гравця кіпрської "Омонії-Арарат"

Сьогодні у матчі Кубку Свободи між "Кардиналом-Рівне" і "Ураганом" перш гру за рівнян зіграв вихованець хмельницького футзалу Дмитро Михайленко. Як повідомив віце-президент "кардиналівців" Михайло Кондратюк, універсал зараз перебуває на перегляді і найближчим часом спробує переконати керівництво і тренера в тому, що зможе допомогти команді у наступному сезоні.
 

Дмитро Михайленко є вихованцев футбольної ДЮСТК "Іскра". Професіональна кар'єра почалас у хмельницькому "Спортлідері+", в якому він виступав з 2011 до 2015 року. У складі "лідерів" здобув срібні нагороди Екстра-ліги. Після "Спортлідера+" кар'єра Михайленка пішла на спад. Другу половину сезону 2015/16 гравець провів у херсонському "Продексімі", де й почав наступний сезон, але після стартових турів залишив клуб. У "Продексімі" завоював бронзові медалі Екстра-ліги. Останнім професіональним клубом Михайленка була кіпрська "Омонія-Арарат", з якою він на початку цього року підписав контракт до травня, але провів у клубі лише січень, хоча встиг зіграти за цей час по одному матчу у чемпіонаті і Кубку. Тривалі паузи у професіональній кар'єрі універсал заповнював грою у різноманітних аматорських хмельницьких командах. У 2013-2014 рр. виступав за молодіжну збірну України. Кандидат в майстри спорту з дзюдо.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.