ВетераныАлександр Кабаненко: «Ветеранские соревнования – непередаваемое удовольствие»Экстра-лигаВіталій Радевич: «З кожним матчем «Енергія» буде додавати у грі»ЛатвияВадим Ляшенко: «Организация финала чемпионата Европы (U-19) станет большим шагом в развитии футзала и футбола Латвии»Экстра-лигаІгор Москвичов: «Наше завдання у Лізі чемпіонів – потрапити до Фіналу Чотирьох»Экстра-лигаАндрій Хамдамов: «Нам є над чим працювати»Экстра-лигаЛьвівська "Енергія" зіграла внічию з "ВРЗ"ВетераныОдеса прийме матчі чемпіонату та Кубка України серед ветеранівЧехияВладимир Емельянов перешел из «Сварога» в «Олимпик»Лига чемпионов УЕФААнтон Клушин: «Вважаю, що «Береттьоуйфалу» не впаде обличчям у бруд»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Кристиан Домингес и Нико СармиентоЭкстра-лига«ІнБев/НПУ» розпочав підготовку до нового сезонуЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збір

«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збір

"Кардинал-Рівне" розпочав другий тренувальний збір.

 

 

Команда зібралася у Рівному. Гравці працюють в режимі дворазових тренувань. Це фізичні вправи, кардіо та робота з м'ячем. Наразі під керівництвом Станіслава Гончаренка тренується 19 гравців.

 

Це Юрій Свинарчук, Павло Дармовіс, Павло Концеба, Максим Мануйленко, Сергій Кравчук, Віктор Чудля, Олександр Басич, Роман Горпинич, новачки Володимир Поночовний, Андрій Ардашніков, Ігор Салтанов та Ярослав Морикишка. Також у таборі команди - сім потенційних новобранців, які перебувають на оглядинах.
 

Крім того, головний тренер команди Станіслав Гончаренко досі розраховує на Богдана Новака, який все ще заліковує травму, та Володимира Кручка, який не з'явився на тренувальний збір.

Зазначимо, що у рамках другого тренувального збору "Кардинал-Рівне" візьме участь у двох товариських турнірах: в Одесі (старт 15 серпня) та Львові (старт 29 серпня).

Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне"

 

 

 

 

 

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.