Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Кіровоград, тур шостий: не без інтриг та розпачу


 В Кіровограді завершились ігри шостого туру чемпіонату з футзалу. Як то кажуть, не обійшлося  без інтриг та розпачу.
        В «Екстра лізі»  чергову перемогу здобула команда«Металург», відчувши опір від суперника команди «Юніори», що свідчить тому, що кожна наступна гра для «Металургів» даватиметься ще тяжче.
      «TYME Україна» не відчула опору проти «Інгульської шахти» яка в цьому році дивує своєю негативною грою. «Ельбрук» переграв«ChicagoЖЛ» використавши контр випади.
        Центральним матчем туру була гра між минулорічним чемпіоном командою «Енерго» та срібним призером УВД «Олімп». За рівної гри перемогу святкували «Енергетці» при цьому залишившись під час матчу в меншості на другий хвилини після вилучення. За рахунку 2:2 за 15 секунд до завершення матчу команда «Енерго» заробила право виконувати 10- ти метровий удар і саме цей гол Сергія Собка став переможний в матчі.
       Навіть з урахуванням того, що «Металург» має непоганий очковий гандикап, шість команд мають шанси на перемогу, або хоча б одягнути комплект нагород.
        В «Першій лізі» маємо дві команди які ділять між собою першу сходинку «Україна» та «Земельник» їх переслідують «Огнеупор» та «Аграрій» які відстають на три пункти та в наступному турі зустрічатимуться між собою. Команда «Бобринець» після невдалого старту оговтується і поступово набираючи очкизближається з лідерами чемпіонату.
       «Друга ліга» - без змін та така ж загадкова. Лідер є ФК «Новоукраїнка», яка вже налічує серію з 20 – ти перемог, за два чемпіонати, жодного разу не втративши очки. Інші команди намагаються відірватися друг від друга при цьому наздогнати лідера.
        В «Третій лізі» напевно лише «Валенсія» не зможе поборотися за комплект нагород, всі інші команди шанси мають. Лідер команда ФК «Новий», яка ще не знає втрати очок, їх переслідують з відривом в три очки команда «Профі Стан» та ще через три «Прометей».
          «Четверта ліга» має одноосібного лідера команду «Нива» з Компаніївського р-н. Ще як мінімум 4-5 команд не втратили шанси на здобуття комплекту нагород. В наступному турі зустрінуться лідер чемпіонату«Нива» та третя команда чемпіонату «EuroPaw», за яку виступають арбітри як футболу так і футзалу, які і визначать чи одна з команд зробить солідний відкрив від суперників або вся боротьба розпочнеться з початку.
        «П’ята ліга» має трьох претендентів на перемогу та на комплекти нагород, які зробили солідний відкрив від інших команд. В наступному турі лідер команда «Пятихатки» зустрічатимуться з третьою командою «Агроспорт» тому напевно цей матч і буде центральним в цій лізі.
Чекаємо на матчі сьомого туру чемпіонату який в нинішньому році буде останнім.
Вже не за горами передноворічні турніри з футзалу, які також порадують вболівальників цікавими іграми та емоціями. За неофіційною інформацією, цього року також планує відвідати передноворічний турнір головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко.
http://koff-ffu.com
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.