Экстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧВетераныАлександр Кабаненко: «Спасибо друзьям за то, что могу играть и ходить»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: четыре команды обеспечили себе место в 1/4 финалаБеларусь"Энергия" в Беларуси: в первом матче – поражение от ВРЗФутзал в миреДилшод Саломов: "Прежде всего на этом турнире мы представляем Таджикистан"ЛьвовДанило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»ЛитваПавло Пікалов: «Завойовуючи медалі в інших країнах, ми певною мірою продовжуємо життя нашого "Локомотиву"»Экстра-лига“Сокіл” у Польщі: поразка у другому матчі (+відео)РоссияИгорь Путилов: «Регалии и звания не имеют значения»

Кіровоград: тур важливих протистоянь



Цього уікенду відбувся дванадцятий тур чемпіонату області з футзалу серед команд в усіх  лігах. Якщо б існував прилад, який вміє вимірювати рівень емоцій, то цього тижня він би зашкалив. Серед команд Екстра-ліги відбулись одразу два протистояння, а у першій лізі відбулась зустріч лідерів за право очолити турнірну таблицю і зробити великий крок до чемпіонства, але по порядку.
 
Екстра-ліга

Першими цього тижня на паркет вийшли команди «Енерго» та «Ельбрук». Обидві команди протягом чемпіонату демонструють чудову гру та стабільний результат. Тому завідома було відомо, що гра між цими командами викличе великий інтерес у глядачів. Гравці обох команд продемонстрували чудову командну гру ,приділяючи більше уваги обороні своїх воріт, не забиваючи створювати багато гострих моментів біля воріт суперників. Як результат до останньої хвилини гри рахунок на табло був нічийним 1:1. В одній з останніх атак енергетикам посміхнулась вдача і м’яч опинився у воротах команди «Ельбрук». Фінальна сирена сповістила об перемозі енергетиків з рахунком 2:1 на їх користь. Розпач однієї команди та позитивні емоції іншої не мали меж.
Другою парою команд стали аутсайдер Екстра-ліги «Інгульська шахта» та лідер «Металург». На одному диханні гості з перших хвилин захопили ініціативу та планомірно довели рахунок до розгромного. Тим самим підтвердили статус команди, яка посідає перше місце у чемпіонаті. Лише декілька гострих контратак шахтарів та вальяжність у захисті призвела до трьох м’ячів забитих господарями у цій зустрічі. Ці забиті м’ячі стали легкою втіхою для гравців «Інгульської», тому що після фінального свистка на табло горіли розгромні 3:11 на рахунок Металургів.
Найемоційнішою стала зустріч команд «TYME Україна» та «Нова Поліція». Обидві команда по максимум настроїлись друг на друга, що добавило гостроти у гру. С перших хвилин ініціативу захопили більш досвідчені поліцейські. Стійки, перекладина та надійна гра голкіпера команди-господаря Олександра Дергаленка не давали спокою гостям. А чудова тактика номінальних господарів матчу «на контратаках» майже одразу стали приносити плоди. Команди пішли на перерву при явній перевазі поліції на майданчику та гольовій перевазі в три м’ячі гравцями команди «TYME Україна». У другому таймі боротьба на майданчику та емоційний стан команд збільшились. Після хвилинної перерви, яку взяли гравці «Нової Поліції» вони почали гру з п’ятим польовим гравцем і це стало переломним моментом у грі. Разом з накопиченням втоми господарі стали підпускати поліцію до своїх воріт все ближче і ближче і за п’ять хвилин до закінчення гра рахунок матчу став нічийним. Гравці продовжували обмінюватись гострими моментами, ведучи боротьбу на кожному клаптику майданчика. На прикінці гри гравці «Нової Поліції» змогли проявити характер і на останніх хвилинах змогли забити два м’ячі та вирвати так потрібну їм перемогу з рахунком 4:6 на свою користь.
Таким чином боротьба за чемпіонство ще не завершена. Команда «Нова Поліція» відстає від лідера  на одне очко і може сподіватись лише на те що в двох останніх зустрічах один з суперників «Металурга» зможе відібрати очки і чемпіонство.
Перша ліга

Першими на паркет вийшли сусіди турнірної таблиці команди «Аграрій» та «КІТ». Кожна з команд намагалась продемонструвати чудову гру, командні дії та бойовий дух. Більш досвідчені гравці команди «КІТ» змогли дожати суперників та заслужено перемогли 5:11 на свою користь
Друга пара команд також не давали сумувати глядачам та демонстрували досить не погану гру. Команда «Бобринець» екзаменувала аутсайдера «Євгеніку». Під час гри більше фарту було на стороні команди-господаря, а також завдяки чудових командних дій «бобринчан», студенти не змогли дати відсіч і програли з рахунком 8:6.
Такий же рахунок було зафіксовано і у наступної пари команд. Команда «Єлісаветград», яка у цьому чемпіонаті виступає гірше своїх можливостей змогли на рівних боротися проти третього місця команди «Огнеупор», тим самим підтвердили статус команди, яка продовжує боротися за медалі та призові місця чемпіонату. Остаточний рахунок зустрічі 6:8 на користь гостьової команда «Огнеупор»
Окрасою туру стала довгоочікуване протистояння лідерів чемпіонату «Земельник» та«Україна». В цей день глядачі повинні були дізнатись яка команда займе перше місце у чемпіонаті і отримає чудовий шанс отримати золоті медалі. Команди розпочали гру на зустрічних курсах. Раз за разом створюючи гольові моменти біля обох воріт. У першому таймі більш вдалими були гравці «України» і команди пішли на перерву за гольової переваги українців. І лише у другому тайм «земельники» змогли зібрати всю свою силу волі та відігратись і зрівняти рахунок. Один з критеріїв не найкращої гри «Земельника» можна віднести до того що двома днями раніше грали офіційну важку кубкову гру. Гра закінчилась з нічийним рахунком 3:3, якій повністю відображає все те, що відбувалась на майданчику.
Тепер гравцям команди «Україна» для того щоб завершити першість області на першому місці необхідно в останніх двох турах не втрачати залікові очки.
 
Олексій Коваленко
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.