БеларусьБеларусь. 2 тур. За себя и за братаВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города КиеваРоссияРомуло: «Тино Перес – для меня особенный тренер»

Коментар Василя Чернічка щодо нападу Романа Перадзе

Арбітр Василь Чернічко, на якого під час матчу Viva Cup - PVM накинувся керівник і тренер "жовто-чорних" Роман Перадзе, дав свій коментар стосовно інциденту.
 

"Була дуже цікава і швидка гра. Виступали класні гравці як для аматорського рівня, обидві команди заявлені на Кубок України. Але один із ник, капітан Viva Cup, коментував кожне моє рішення, кричав, вживаючи ненормативну лексику. Я двічі зупиняв гру і намагався його заспокоїти, але він мене чути не хотів. За це він отримав дві жовті картки. У повному відео гри видно за що я показав жовті картки. На першу гравець наговорив біля чужих воріт. Я дав принцип переваги команді PVM,  а коли м'яч був не у грі, виніс попередження. Далі усе видно на відео.

У мене ніколи не було жодних конфліктів ні з ким із команди Viva Cup.

Щодо дисціплінарних санкцій, то оргкомітет Кубку СК Вірта присудив Viva Cup технічну поразку, а Перадзе - дискваліфікували до кінця поточного турніру і заборонили заявлятися на наступний. Більше поки що нічого."

Нагадаємо, що вже завтра харківський "Viva Cup" проведе поєдинок Кубка України проти запорізького "Січ Юнайтед".

Повне відео матчу Viva Cup - PVM



futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.